• 30 aug 2019

  BILLIGE FLY til Bali: tur/retur fra kun 2.759 kr. – f.eks. 11 nætter på et 4* hotel fra kun 3.661 kr. inkl. fly!

  Bali er en af de mest spektakulære og gæstfri øer i Det Indiske Ocean. Den lille frodige, grønne ø danner de ideelle rammer om en eksotisk cocktail af en paradisferie. Som rejsedestination rammer Bali nemlig den perfekte balance mellem afslapning og action. Når du holder ferie på Bali, kan du selv bestemme, hvornår du vil dase på palmestrandene, og hvornår du vil ud og udforske den storslåede natur eller opdage øens gamle templer!

   

  Lige nu kan finde kanonbillige flybilletter fra både Billund, Aalborg og København, så drømmer du om Bali, er det bare om at booke billetterne nu!

  Oplev Sydøstasiens ø-perle
  november - juni 2020
  fra2.759 kr.
  Billund, Aalborg og København
  Bali
  Billige fly til Bali
  inkl. 12 kg håndbagage og forplejning
  fra2.759 kr.
  Fra Billund
  Fra Aalborg
  Fra København

  Billige fly til Bali

  Hvis du selv på et tidspunkt har kigget efter fly til Bali, så ved du, at billetter som regel koster kassen. 4.000-5.000 kr. er langt fra unormalt, hvis det skal være afgange med fornuftige flytider. Derfor er billetterne ovenfor ret vilde – prisenerne ligger under 3.000 kr., og flytiderne er faktisk rigtig pæne!

   

  Jeg har været i stand til at finde billige afgange hos KLM fra november til juni 2020. Og det er vel at mærke både fra Billund, Aalborg og København! Ovenfor har jeg f.eks. taget udgangspunkt i en billet fra Billund fra tirsdag den 19. november til søndag den 1. december til kun 2.759 kr. Hver vej har du kun en enkelt kort mellemlanding i Amsterdam på 1-2 timer, så det kunne næsten ikke være bedre! Nogle af billetterne har to mellemlandinger hver vej (i Amsterdam og Singapore). Der er dog tale om to meget korte mellemlandinger, så det ikke går specielt meget ud over flytiderne. KLM inkluderer 12 kg gratis håndbagage og forplejning i disse billetter.

   

  Nedenfor kan du se, hvilke andre billige rejsedatoer jeg har fundet. Listen er ikke udtømmende, så du skal være velkommen til selv at prøve at lege lidt med datoerne og se, hvad du kan finde.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 13.11. – 25.11.
  • 17.11. – 25.11./01.12.
  • 18.11. – 01.12.
  • 19.11. – 01.12.
  • 22.01. – 03.02./04.02.
  • 29.01. – 06.02./10.02./11.02.
  • 17.02. – 24.02./09.03./10.03.
  • 18.02. – 09.03./10.03.
  • 23.02. – 09.03./10.03.
  • 28.02. – 10.03./16.03.
  • 01.03. – 10.03./16.03.
  • 19.03. – 01.04.
  • 22.03. – 01.04.
  • 08.05. – 18.05./20.05.
  • 12.05. – 24.05.
  • 18.05. – 02.06.
  • 20.05. – 02.06.
  • 05.06. – 14.06./16.06.
  • Og flere

   

   

  Hotel på Bali

  Det gode ved Bali er, at så snart du har betalt for flybilletterne, så er rejsens væsentligste udgift ‘done and dusted’. Det er nemlig næsten altid muligt at finde et godt og billigt hotel på Bali! Og for bare lige at give et eksempel på dette kan du jo overveje det det flotte men også meget billige 4* hotel Kuta Central Park.

   

  Hotellet ligger i hjertet af Kuta og kun 12 minutters gang fra stranden. De moderne, lyse værelser er udsmykket med flotte vægmalerier og har både aircondition og wi-fi. Som det sig hør og bør i verdens tropiske egne, byder hotellet også på et nydeligt udendørs poolområde, hvor du både kan køle og slappe af. Kuta Central Park har herudover også et lille træningscenter, hvis du skulle føle et behov for at holde formen lidt vedlige.

   

  Prisen for 11 nætter fra den 20. november til den 1. december er kun 1.804 kr. – altså 902 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer. Lægger man dette beløb sammen med prisen for flybilletter, får du en samlet pris for fly og hotel på kun 3.661 kr. pr. person!

  Hoteller på Bali
  f.eks. det 4* Kuta Central Park
  902 kr.

   

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maks. 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum på Bali. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere om reglerne for pas og visum på Udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres ift. vaccinationer og Bali, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

  Oplevelser på Bali

  Oplevelser på Bali er der nok af! Snorkling, river rafting, udflugter til vandfald, rismarker og abeskov – ja, jeg kunne blive ved! Faktisk kan du også komme på noget så specielt som en “guidet instagram-tur til de smukkeste steder”. Så er du nok sikker på at få billeder, der nok skal trække en del likes på insta og facebook!

  Ture og aktiviteter

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  33 kommentarer til BILLIGE FLY til Bali: tur/retur fra kun 2.759 kr. – f.eks. 11 nætter på et 4* hotel fra kun 3.661 kr. inkl. fly!

  1. Karina says:

   Hejsa.. tusind tak for en inspirerende side
   Jeg har prøvet at søge på nogle af de fly afgange du har på listen, men får kun priser op som nærmer sig omkring 4000 kr
   Gør jeg noget galt ?
   Vh Karina

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Karina 🙂

    Tak for den søde kommentar!

    Du gør ikke noget galt – jeg kan se, at priserne desværre er steget. Men sådan er det jo ofte – priserne stiger og falder hele tiden. I skrivende stund ser det ikke ud til, du kan få dem til under de 3.000 kr. 🙂

  2. Lene says:

   Tak for en fantastisk side!
   Er Bali et uaktuelt rejsemål i december? Eller stiger prisen bare?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Lene 🙂

    Tusind tak for din søde kommentar! Det gør mig rigtig glad.

    Bali er som sådan ikke et uaktuel rejsemål i december – men december er en del af lavsæsonen. Henover jul og nytår stiger prisen – du skal i hvert fald ikke regne med at finde billigere flybilletter end dem, jeg har fundet til omkring de 2.750 kr. 🙂

  3. Brian povlsen says:

   Hej.
   Vi er en familie på 5 personer der godt kunne tænke os en tur til Bali i juli 2020.vi vil gerne bo 2 steder på øen og gerne i 16 dage.
   Familen består af 3 voksne og 2 tenagere.hvad er der af muligheder.
   Mvh Brian

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Brian 🙂

    Jeg kan desværre ikke hjælpe med personlige rejseforespørgsler p.t. Men jeg vil helt sikkert holde øje med billige fly til Bali i den periode, og hvis jeg finder et godt tilbud, kommer det på bloggen. Juli er i øvrigt altid en meget dyr periode at rejse i, så I kan evt. overveje at udvide jeres flysøgning til også at inkludere lufthavne som fx Singapore og Kuala Lumpur. Fra disse lufthavne kan man nemlig tit flyve billigt videre til bl.a. Bali. På denne måde forøger I i hvert fald jeres chancer for at finde et godt flytilbud 🙂

  4. Margit Rahbech says:

   Hej. Vi kunne godt tænke os en tur til Bali i 12-14 dage mellem den 1.juli og den 22. Juli 2017. Kan du finde noget der?

   Fed blog

   Margit 

  5. klaus says:

   Hej kan du finde en rejse til Bali i uge 36 og 8 dage frem.til en rimlig pris  Mvh Klaus 

  6. Heidi Andersen says:

   Hej.

   Jeg har svært ved at finde billige billetter til bali med afrejse 2. Oktober og hjemrejse cirka 14 dage efter.

   har du et råd?

   med venlig hilsen

   Heidi Andersen

  7. Karen Lasthein says:

   Hej rejsespejder.

   Hvad vil det koste at tage afsted i uge 34? Vi har svært ved at finde billige tilbud som jeres.

   Hilsen Karen og Anders.

  8. Astrid says:

   Hej rejsespejder.

   Vi har planer om en tur til Bali 8-10 dage i ugerne 37+38 plus/minus et par dage. Hvordan vil I planlægge turen derhen, Hotel og turen hjem?

   På forhånd mange tak, 

   Vh. Astrid

  9. Sannie Madsen says:

   Hejsa Rejsespejder.

   Jeg har været inde og søge på flyafgange. Umiddelbart passer det med flyene derned. Altså med nogle timers venten i lufthavnen, når vi ankommer til Kuala Lumpur og skal videre til Bali. Men hjemad kan jeg ikke få det til at passe med flyankomst til Kuala Lumpur fra Bali og flyafgange videre fra Kuala Lumpur til København.. Kan du hjælpe os. Vi har planer om at rejse ud tidligst den 17 september 2016 ( må gerne være 1-2 dage senere) og så ca have 10 overnatninger dernede. Altså hjemrejse mellem ca den 28-30 september.. Kan du finde en rejseplan for os.

   På forhånd tak.

   Sannie

   • Rejsespejder says:

    Hej Sannie,

    du kan f.eks. rejse fra d. 19. september til d. 4. oktober. Inde på momondo findes der foreskellige afgange fra Kbh tll KL ("vis lignende afgange"). Så kan du vælge om du vil ankomme i KL om morgenen eller om aftenen, det samme gælder også på vejen tilbage.

    Umiddelbart vi jeg sige at I skal tage det fly som lander i KL kl. 10.20 og på vejen tilbage til Kbh. starter kl. 22.10. 

    Og så anbefaler jeg at I flyver videre til Bali med Malindo Air (inkl. 30 kg bagage) til Bali kl. 16.55 og tilbage kl.13.05.

    Alternativt, kan I også vælge at tage en overnatning i KL, som er en spændende by!

    Kig også forbi her:http://www.wonderfulmalaysia.com/stopover-kuala-lumpur.htm hvor de giver tips hvordan man kan bruge sin tid i Kuala Lumpur, hvis man har mere end 2 timer mellem fly.

  10. Natasha Løcke says:

   Hej Rejsespejder.

   Jeg er ligesom Niclas, interesseret i, om denne rejse også er der i slut oktober/start November. 

   Mvh. Natasha

   • Rejsespejder says:

    Hej Natasha,

    prøv at lege lidt med datoerne. Umiddelbart kunne jeg finde fly fra d. 1. til d. 19. november til denne pris.

  11. Niclas says:

   Hej Rejsespejder.

   Gælder de tilbud i midt november også?

    

   Niclas

   • Rejsespejder says:

    Hej Niclas,

    f.eks. d. 8. til d. 19. november. Hvis det skal være lidt senere end det, findes der også fly med KLM og Cathay Pacific til ca. 300 kr. oveni.

  12. Alexander Lisborg says:

   Hej Igen Rejsesepejder.

   Jeg har nu prøvet flere bestillinger og hvergang med samme resultat at billeterne ikke findes mere, er der noget jeg gør forkert?

   Mvh

   Alexander

   • Rejsespejder says:

    Hej Alexander,

    på hvilke datoer søger du? Jeg kan stadig finde dem til den samme pris.

  13. Steen Hillestrøm says:

   Hotellet kan jeg ikke fnde billigere end 1900 kr. Hvilke datoer bruger du til de 1100 kr ?

   • Rejsespejder says:

    Hej Steen, 

    husk priserne er pr. værelse. Dvs. 1900 kr. pr. værelse og 800 kr. pr. person.

  14. Alexander says:

   Hej rejsespejder

   først og fremmest fantastisk med jeres side her. jeg har desværre været så uheldig at sidste gang i slog et bali tilbud op sa,t dette, kan jeg ikke finde tilsvarende billeter. mit eneste krav er at være hjemme senest d. 28/08-16 og jeg ønsker at være afsted 13-17 dage, jeg håber virkeligt i kan hjælpe.

   Mvh

  15. Maria says:

   Fedt at læse med på alle de gode tilbud og rejser. Men mangler virkelig afgang fra Jylland i stedet for Kbh.

   • Rejsespejder says:

    Hej Maria,

    tak for din kommentar! Jeg skal nok holde øje med de jyske lufthavne 🙂

  16. Rachel faith says:

   Til rejsespejder. Vi er 4 veninder der vilnafsted i uge 33, jeg kan ikke få prisernevtil at stemme overens ned dit tilbud? 

   Mvh Rachel Faith. 

  17. Mette Kanstrup Nielsen says:

   Hej Rejsespejder.

   Min kæreste og jeg har snakket om at vi skulle have vores livs rejse i år.

   Og vi har tænkt meget på Bali men vi har ferie fra den 30/7 til den 13/8 men der er alt bare mega dyrt selv om det er sidst på sæsonen kan du hjælpe med at finde noget? 

   P.S. tusind tak for en fed side +app.

   • Rejsespejder says:

    Hej Mette,

    det er næsten umuligt at finde fly til Bali i juli til under 5.000 kr., desværre.

  18. Malene Nikolajsen says:

   Hvad kan du finde billetter til hvis man vil rejse d. 27-28 Juli og hjem omkring d. 15-17 aug.

   Mvh Malene.. 

    

   • Rejsespejder says:

    Hej Malene,

    det er næsten umuligt at finde fly til Bali i juli til under 5.000 kr., desværre.

  19. Rawan says:

   Hej rejsespejder

   jeg har søgt nu på denne rejse og kan ikke finde lige så billige flybilletter som jeres. Hvilke datoer har i søgt på ?

    

  se fly se hotel