• 05 mar 2018

  Billige fly til Australien: tur/retur-billetter til kun 3.704 kr. inkl. bagage

  Er kanguru-landet down under øverst på din bucket list, så har jeg fundet et supertilbud til dig i dag! Lige nu kan du nemlig finde virkeligt billige flybilletter til Australien! Den kæmpestore ø på den anden side af planeten er en uudtømmelig inspirationskilde for alverdens rejsende. Naturen, dyrelivet, storbyerne, strandene og mulighederne for adventure-oplevelser gør, at Australien skiller sig ud i en kategori helt for sig selv. Og når flybilletter dertil sælges for under 4.000 kr., så er det altså bare om at slå til!

  Oplev fantastiske Australien
  start-maj - slut-juni
  3.704 kr.
  Oslo
  Melbbourne
  Billige fly til Australien
  inkl. 23 kg bagage

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet dejligt billige fly med China Southern Airlines fra Oslo (don’t worry, jeg præsenterer et par transportmuligheder nedenfor) til Melbourne. Jeg har f.eks. fundet billetter fra den 07.05. til den 21.05. til kun 3.704 kr. inkl. 23 kg bagage.

  Hver vej har du mellemlandinger i Amsterdam og Guangzhou. Tre af de fire mellemlandinger er på ca. 2 timer, mens den ene mellemlanding i Guangzhou er på 6 timer – så det er virkelig fine flytider. Især fordi mellemlandinger på så lange rejse er kærkomne muligheder for at stække bene lidt! Og her er to timer helt perfekt.

  På nogle af datoerne får du en lidt længere mellemlanding i Guangzhou (14 timer – men heldigvis om dagen). Hvis du gerne vil opleve en kinesisk storby, skal du helt sikkert gå efter disse billetter. Guangzhou er nemlig en 72-timers visumfri by. Dvs. at du kan forlade lufthavnen og lige tage på en lille tur gennem byen, inden turen går videre til Australien! Det er min erfaring, at du finder de korte flytider fra mandag til mandag og den lange mellemlanding i Guangzhou på rejser fra mandag til tirsdag.

  Jeg har fundet billige billetter fra star-maj til slut-juni.  Du kan flyve til både Brisbane, Melbourne og Sydney til omkring samme pris. Mit rejseeksempel er med afgang d. 07.05. og hjemrejse d. 21.05. til kun 3.704 kr. inkl. 23 kg bagage!

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 07.05. – 21.05.
  • 08.05. – 21.05.
  • 15.05. – 04.06.
  • 21.05. – 04.06./11.06.
  • 22.05. – 04.06./11.06.
  • 29.05. – 11.06./18.06.
  • 04.06. – 18.06.
  • Og mange flere

   

  Transport til Oslo

  Der findes rigtig mange billige måder at komme til Oslo. Fra København flyver Norwegian tur/retur for ca. 500 kr., endda på rigtig mange datoer frem til juli! Du kan også sejle fra København eller Frederikshavn. Fra Frederikshavn kan du f.eks. få en enkeltbillet med Stenaline til 159 kr. Og fra København sejler “Oslobåden”, hvor du tit kan få billetter (med kahytte) til omkring 100 kr.

   

  Lejebil

  Australien er et land, der er lige så stort, som det er fascinerende. Det vil derfor være oplagt at bruge de billige flybilletter til at lave en rejse, hvor du tager rundt og oplever noget af alt det, som det kanguru-fyldte land har at byde på. Derfor bør du helt sikkert overveje at leje en bil. Det kan du f.eks. gøre på skyscanner.dk.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Australien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer. Vær opmærksom på, at priserne for billeje godt kan variere, alt efter hvilken periode du gerne vil leje bil i.

   

  Hotel

  Da der er en god chance for, at du gerne vil rejse lidt rundt i herlige Australien, giver det ikke mening at komme med et hoteleksempel. Men hvis du gerne vil lede efter hoteller i Australien, vil jeg anbefale dig at bruge skyscanner.dk.

   

  Visum

  Du kan ansøge om et gratis turistvisum (max 3 måneders visum) på uk.embassy.gov.au.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Australien: tur/retur-billetter til kun 3.704 kr. inkl. bagage

  1. Tinna says:

   Du skriver, at der er mange flere billige rejsedatoer. Hvilke dage er der tale om? Vi skal rejse i august, så kunne godt bruge nogle specifikke datoer at søge efter 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Tinna 🙂

    Disse billetter har jeg desværre ikke fundet i august – men i maj og juni. Når jeg skriver, at der er flere billige rejsedatoer, er det for at understrege, at listen ikke er udtømmende 🙂 Det vil med andre ord sige, at du sagtens kan finde flere kombinationer af billige rejsedatoer, som ikke er angivet på listen. Men de vil være inden for den overordnede periode, jeg har angivet (maj – juni).

    Hvis jeg finder nogle billige fly til Australien i august, kan du dog tro, at jeg skriver om dem på bloggen 😉

    Derfor kan du overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  Se fly-tilbud her