08 jun 2018

Billige fly til Australien i højsæsonen: tur/retur til Melbourne til kun 3.876 kr. inkl. bagage

Ved du, hvordan man undgår trist og koldt vintervejr i november? Man tager da bare til Australien – problem solved! I og med det kæmpestore land ligger på jordens sydlige halvkugle, så er november en del af den varme og solrige højsæson “down under”. Australiens enestående natur, mangfoldige dyreliv, ikoniske storbyer og fabelagtige strande sikrer landet en plads øverst på mange globetrotteres bucket list. Og har du endnu ikke besøgt vidunderlige Australien, så har du alletiders mulighed nu!

Australien i højsæsonen
november - december
3.876 kr.
Hamborg
Melbourne
Billige fly til Melbourne
inkl. 23 kg bagage

Fly

På skyscanner.dk har jeg i dag fundet dejligt billige fly med China Southern Airlines fra Hamborg til Melbourne. Du kan finde billetter til under 4.000 kr. i hele november og ind i december. Jeg har f.eks. fundet billetter fra den 02.11. til den 19.11. til kun 3.876 kr. inkl. 23 kg bagage.

Hver vej har du relativt korte mellemlandinger i Amsterdam og Guangzhou. Tre af de fire mellemlandinger er på ca. 2 timer, mens den ene mellemlanding i Guangzhou er på 6 timer – så det er virkelig fine flytider. Og på så lange rejse er en mellemlanding blot en kærkommen mulighed for at stække benene lidt!

På nogle af datoerne får du en lidt længere mellemlanding i Guangzhou (14 timer – men heldigvis om dagen). Hvis du gerne vil opleve en kinesisk storby, skal du helt sikkert gå efter disse billetter. Guangzhou er nemlig en 72-timers visumfri by. Det vil sige, at du kan forlade lufthavnen og tage på en lille tur gennem byen, før dit næste fly letter.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.11. – 19.11.
  • 05.11. – 19.11.
  • 06.11. – 27.11.
  • 09.11. – 25.11.
  • 12.11. – 26.11.
  • 23.11. – 11.12.
  • 26.11. – 11.12.
  • Og flere

 

Lejebil

Lejebil
inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
790 kr.

Australien er et land, der er lige så stort, som det er fascinerende. Det vil derfor være oplagt at bruge de billige flybilletter til at lave en rejse, hvor du tager rundt og oplever noget af alt det, som det kanguru-fyldte land har at byde på. Derfor bør du helt sikkert overveje at leje en bil. Det kan du f.eks. gøre på skyscanner.dk, hvor I kan leje en bil i 17 dage for bare 790 kr. pr. person ved en rejse for 2. Bilen kommer endda med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus mellem lufthavnen og udlejningsfirmaet.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Australien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hotel

Da der er en god chance for, at du gerne vil rejse lidt rundt i Australien, giver det ikke mening at komme med et hoteleksempel. Men hvis du gerne vil lede efter hoteller i Australien, kan du uden tvivl finde de rette på skyscanner.dk.

 

Visum

Du kan ansøge om et gratis turistvisum (max 3 måneders visum) på uk.embassy.gov.au.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se fly-tilbud her