• 24 okt 2017

  Billige fly til et af Sveriges mest populære skiområder: flyv tur/retur til Åre til kun 275 kr.

  Åre er en superhyggelig og charmerende by i det svenske fjeld. Området omkring byen byder blandt andet på nogle af Sveriges bedste skiforhold. Og uanset om du er komplet nybegynder eller verdensmester på ski, er Åre et sublimt ski-område, der nok skal begejstre enhver! EasyJet begynder til december at flyve direkte fra København til Åre, så hvis du gerne vil billigt på skiferie, bør du helt sikkert overveje en tur til Sveriges hyggeligste fjeldby!

  Fantastisk skiferie i Åre
  december - marts
  275 kr.
  København
  Åre
  Billige fly til Åre (Östersund)
  inkl. håndbagage
  275 kr.

  EasyJet åbner som sagt en direkte rute mellem København og Åre/Östersund til december. På skyscanner.dk kan du derfor nu finde superbillige flybilletter fra København til Åre (Östersund Lufthavn). Priserne med EasyJet ligger i store dele af vinteren omkring de 300 kr.! Jeg har f.eks. fundet en rigtig billig afgang fra den 13.01. til den 20.01. til kun 275 kr. inkl. håndbagage (56 x 45 x 25 cm). I februar gør vinterferien, at priserne ligger noget højere. Du kan dog stadig flyve med SAS fra den 10.02. til den 15.02. for kun 1.450 kr. Og har du lyst til at tilbringe nytårsaften på ski, kan du komme afsted fra den 30.12. til den 06.01. for kun 910 kr. med EasyJet.

  Eksempler på billige rejsedatoer

  •  16.12. – 23.12.
  • 06.01. – 13.01.
  • 13.01. – 20.01.
  • 20.01. – 27.01.
  • 24.02. – 03.03.
  • Og flere

   

  Hoteller

  Med nogle af Sveriges bedste skiforhold er der naturligvis også et fint udvalg af hoteller i Åre. I hotelboksen nedenunder kan du finde et hotel, der passer til dine behov og dit budget. Vil du gerne alene til Åre, kan du finde enkeltværelser her. Hoteller i Åre kan nogle gange være smådyre – særligt i skisæsonen. Du kan derfor også overveje Airbnb som et mere budgetvenligt alternativ.

  Hoteller i Åre
  Overnatning i Åre med Airbnb
  kr.

   

  Inspirationsvideo

  Nu har jeg jo sagt, at Åre byder på fantastiske skiforhold. Hvis du gerne selv vil have syn for sagen, så prøv lige at se her!

   

  Transport til fra lufthavnen

  Fra Östersund Lufthavn kan du tage en transitbus til Åre. Lufthavnen anbefaler, at du booker din busbillet i forvejen – du kan købe billet her. Prisen for en busbillet er 295 svenske kroner (halv pris for børn op til 11 år), hvilket svarer til ca. 230 danske kr. Hvis du gerne vil vide mere om transport mellem Östersund Lufthavn og Åre, kan du læse nærmere på Östersund Lufthavns hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *