• 10 maj 2016

  Billige fly til Seychellerne: tur/retur til kun 3.858 kr. inkl. bagage

  rsz_seychelles-65991_1280

  Hvem har ikke drømt om en rejse til Seychellerne? Disse paradisøer ligger øst for det afrikanske fastland i Det Indiske Ocean og syd for Maldiverne. Seychellerne består af 115 øer med en betagende smuk og uspoleret natur og klimaet er behageligt året rundt. Øgruppen byder på nogle af verdens smukkeste strande og bladet National Geographic har kåret stranden Anse Source d’Argenttil verdens smukkeste flere år i træk. Men Seychellerne er meget mere end kun smukke strande og koralrev. Knap 1000 meter høje bjerge og et unikt dyre- og planteliv gør Seychellerne til noget helt specielt.

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige billetter til Seychellerne. Du flyver med Turkish Airways (inkl. 30 kg bagage) fra København til Mahé med et kort stop i Istanbul. Du kan få billetter f.eks. fra d. 9. til d. 21. december til kun 3.858 kr. Der findes billetter til denne pris fra september til december 2016. Altid med afgang fra fredag til onsdag.

  2016-05-10 18_07_52-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller på Seychellerne

  trivago.dk kan du får et overblik, over de forskellige hoteller på Seychellerne. Priserne starter fra ca. 200 kr. pr. nat.

  HOTELLER PÅ SEYCHELLERNE

  Alternativt kan du kigge forbi AirBnb.

   

  Seychellerne på et budget

  Seychellerne er en lille østat og næsten alt bliver importeret, det spejler sig også af i priserne. Hvis du vil have et par rejsetips, hvordan man bedst rejser til Seychellerne på et lavt budget, kan jeg anbefale denne artikel fra rejsebloggen somanymiles.com.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *