• 15 apr 2016

  Billige fly til Seychellerne: tur/retur til kun 2.594 kr. inkl. bagage

  rsz_seychelles-65991_1280

  Hvem har ikke drømt om en rejse til Seychellerne? Disse paradisøer ligger øst for det afrikanske fastland i Det Indiske Ocean og syd for Maldiverne. Seychellerne består af 115 øer med en betagende smuk og uspoleret natur og klimaet er behageligt året rundt. Øgruppen byder på nogle af verdens smukkeste strande og bladet National Geographic har kåret stranden Anse Source d’Argent til verdens smukkeste flere år i træk. Men Seychellerne er meget mere end kun smukke strande og koralrev. Knap 1000 meter høje bjerge og et unikt dyre- og planteliv gør Seychellerne til noget helt specielt.

  Skyscanner.dk har jeg i dag fundet et utroligt tilbud på fly til Seychellerne. Lige nu kan du få direkte tur/retur-fly til Seychellerne fra d. 25.04. til d. 04.05. til kun 2.594 kr. Turen starter i Paris, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. med Norwegian og easyJet til kun 861 kr. og når man overvejer at fly fra Danmark til Seychellerne koster over 6.000 kr. med to stops, så er der mange penge at spare!

  2016-04-15 10_58_25-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  Alternative datoer:

   

  Hoteller på Seychellerne

  trivago.dk kan du finde et stort udvalg af hoteller. Priserne starter fra 191 kr. pr. nat for et dobbeltværelse (95 kr. pr. person ved en rejse for to).

  HOTELLER PÅ SEYCHELLERNE

  Alternativt anbefaler jeg at kigge forbi AirBnb.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *