26 jun 2018

Oplev Seychellernes paradis: fly tur/retur til Mahé til kun 3.795 kr. inkl. bagage – også i sommerferien!

Pak kufferten og gør dig klar til et af dit livs største eventyr! Jeg har netop fundet superbillige flybilletter til en af jordens ultimative drømmedestinationer – Seychellerne! Ø-staten, der består af hele 115 forskellige øer i Det Indiske Ocean, kan prale af nogle af verdens suverænt bedste strande, et varmt klima året rundt og et plante- og dyreliv så fantastisk, at Seychellernes kaldes for Det Indiske Oceans svar på Galapagosøerne! Normalt ligger flybilletter til Seychellerne i et prisleje omkring 5-6.000 kr. Jeg har her fundet dem til 3.800 kr. Endda med en enkelt afgang i skolernes sommerferie!

**OPDATERING 28.06.** Air France-billetterne er desværre steget i pris, men du kan stadig finde billetter med lignende flytider hos British Airways til ca. 4.000 kr.

Fly til Seychellerne
04.07. - 12.07. + slut-august - oktober
3.795 kr.
Hamborg
Seychellerne
Billige fly til Seychellerne

Fly til Seychellerne

På prissammenligningssiden skyscanner.dk kan du lige nu finde rigtigt billige fly fra Hamborg til Seychellerne. Fra slutningen af august til oktober har Air France flybiletter til salg meget billigt. Jeg har f.eks. fundet flybilletter ind i efterårsferien fra den 10.10. til den 18.10. til kun 3.795 kr. inkl. 23 kg bagage! Og endda med rigtig fine flytider. Du har nemlig kun 1 mellemlanding i Paris hver vej på ca. 3 timer.

Det er også selvfølgelig også muligt at flyve fra København, men her ligger priserne ofte over 5.000 kr. Så hvis du har mulighed for at flyve fra Hamborg, kan du i den grad spare en del penge.

OBS! Der er også billige billetter i sommerferien! Fra den 04.07. – 12.07. kan du finde en afgang til 3.795 kr.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

(alle eksemplerne herunder er fra onsdag til torsdag)

 • 04.07. – 12.07.
 • 29.08. – 06.09.
 • 05.09. – 13.09.
 • 12.09. – 20.09.
 • 19.09. – 27.09.
 • 26.09. – 04.10.
 • 10.10. – 18.10.
 • og mange flere

 

Hoteller

skyscanner.dk kan du sammenligne alle hoteller på Seychellerne – og du kan faktisk godt finde budgetvenlige muligheder.

Du kan selvfølgelig også sagtens finde overnatningsmuligheder i den anden ende af spektret. Verdens eftersigende dyreste resort – North Island Seychelles (5 ud af 5 på TripAdvisor) – ligger på Seychellerne. Og det resort kan du faktisk finde på skyscanner.dk. Én uge på dette 5* ø-resort koster 323.226 kr. Det er altså “kun” lidt over 160.000 kr. pr. person. Lidt af et røverkøb! Til den pris får du selvfølgelig også morgenmad med i købet 😉

Hoteller på Seychellerne

 

Nyttige informationer

Seychellerne er visumfrit i 90 dage for danske statsborgere (og de fleste EU-statsborgere).

Den bedste og billigste måde at komme rundt (især på de to store øer Mahé og Praslin) er med bus. Billetter koster 5 SCR (ca. 2 kr.), og så kan du køre så langt, som du vil.

Du kan finde en rigtig god artikel om, hvordan man kan rejse til Seychellerne på et lavt budget på somanymiles.com. Her får du både gode tips og tricks til at spare penge og forslag til oplevelser på de fantastiske øer.

 

Prisniveau på Seychellerne

 • Brød (supermarked) 25 kr.
 • Pizza 60 kr.
 • Salad 60 kr.
 • Aftensmad (lokal restaurant) 100 kr.
 • Aftensmad (på et resort-hotel) 700 kr.
 • Øl (supermarked) 12 kr.
 • Øl (restaurant) 25 kr.
 • 1 liter vand 6 kr.
 • Busbillet 2 kr.

 

Vaccination

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 kommentarer til Oplev Seychellernes paradis: fly tur/retur til Mahé til kun 3.795 kr. inkl. bagage – også i sommerferien!

 1. Martin says:

  Har de regntid? Kunne godt være interesseret i oktober

 2. Camilla says:

  Er der er lignende tilbud i Juli?

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Camilla 🙂

   Som du kan se på listen over billige rejsedatoer, er der et par rejsedatoer, som strækker sig ind i juli 🙂

   På de datoer kan du finde billetterne til 3.700 kr. – fx 27.06. – 12.07. 🙂 Det er desværre ikke muligt at finde billetterne billigt med rene juli-datoer.

 3. Trine says:

  Har du forsøgt at finde billetter senere i oktober/november? Jeg har lige prøvet mig lidt frem, men finder umiddelbart kun billetter, der er dobbelt så dyre, hvis jeg rykker på datoerne.

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Trine 🙂

   Jeg har lige selv forsøgt lidt, og det ser faktisk ud til, at du godt kan finde billetterne til 3.800 kr. i november – fx fra den 12.11. – 27.11. og 19.11. – 27.11. 🙂

Se fly-tilbud her