Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.777 kr.
rsz_seychellerne
Fly

Oplev Seychellernes paradis: Flybilletter til Mahé fra kun 3.777 kr. tur/retur

Fly |

Oplev Seychellernes paradis: Flybilletter til Mahé fra kun 3.777 kr. tur/retur

Pak kufferten og gør dig klar til et af dit livs største eventyr! Jeg har netop fundet billige flybilletter til en af jordens ultimative drømmedestinationer – Seychellerne! Østaten, der består af hele 115 forskellige øer i Det Indiske Ocean, kan prale af nogle af verdens suverænt bedste strande, et varmt klima året rundt og et plante- og dyreliv så fantastisk, at Seychellernes ofte kaldes for Det Indiske Oceans svar på Galapagosøerne! Normalt ligger fly til Seychellerne i et prisleje omkring 6.000-8.000 kr. Men jeg har her fundet dem fra ca. 3.700 kr. fra København! ✈

Drømmerejse til Seychellerne

november – december

fra

3.777 kr.

København ✈ Seychellerne

Billige fly til Seychellerne

inkl. 8 kg håndbagage

Fly til Seychellerne

Du kan lige nu finde rigtigt billige fly fra København til Seychellerne.

SWISS tilbyder nemlig en lille håndfuld returbilletter i november og december til priser mellem ca. 3.700 og 5.000 kr. – endda med gode flytider (kun en enkelt mellemlanding hver vej).

Selvom der ikke er så mange afgange, er de så billige, at jeg tænkte, at jeg alligevel ville dele dem med jer.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra lørdag den 9. december til søndag den 24. december. På disse datoer koster billetterne kun 3.777 kr. inkl. håndbagage.

Fly til Seychellerne – billige rejsedatoer

Afgangene har udrejse på lørdage og hjemrejse på søndage

  • 25.11. – 03.12./10.12.
  • 02.12. – 17.12.
  • 09.12. – 17.12. / 24.12.

Hotel på Seychellerne

Så mangler du bare et hotel til din paradisferie – og du kan faktisk godt finde budgetvenlige muligheder på Seychellerne. Du kan selvfølgelig også sagtens finde overnatningsmuligheder i den anden ende af spektret. Men hvis ikke du er millionær, kan du sagtens finde billigere hoteller herunder.

Hotel på Seychellerne

Billeder fra Seychellerne

Anse Source d’Argent – nok den mest fotograferede strand af dem alle

Fly til Seychellerne

Fly til Seychellerne

Øernes dyreliv er enestående

Fly til Seychellerne

Nyttige informationer

Seychellerne er visumfrit i 90 dage for danske statsborgere (og de fleste EU-statsborgere).

Den bedste og billigste måde at komme rundt på (især på de to store øer Mahé og Praslin) er med bus. Billetter koster ikke det store, og så kan du køre så langt, som du vil.

Du kan finde en rigtig god artikel om, hvordan man kan rejse til Seychellerne på et lavt budget på somanymiles.com. Her får du både gode tips og tricks til at spare penge og forslag til oplevelser på de fantastiske øer.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Oplev Seychellernes paradis: Flybilletter til Mahé fra kun 3.777 kr. tur/returOplev Seychellernes paradis: Flybilletter til Mahé fra kun 3.777 kr. tur/retur

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud