• 01 jun 2019

  Billige fly til Caribien: tur/retur til Martinique og Guadeloupe fra kun 2.790 kr.

  Her får du dagens største dilemma – Martinique eller Guadeloupe? At vælge mellem disse to caribiske paradisøer er bestemt ikke nemt! Omvendt må man sige, at det heller ikke er det værste dilemma, du kan stå i! Martinique og Guadeloupe hører begge under de Franske Antiller, som ligger i den sydlige del af Caribien. Hvis du gerne vil en tur til Caribien og nyde sol, 30 grader og caribiske palmestrande, så får du et supertilbud lige her!

  Billige fly til Caribien
  september - februar
  2.790 kr.
  Hamborg
  Martinique eller Guadeloupe
  Billige fly til Martinique og Guadeloupe
  inkl. 12 kg håndbagage
  Fra Hamborg til Martinique
  Fra Hamborg til Guadeloupe

  Billige fly til De Franske Antiller

  Jeg har i dag fundet virkelig billige billetter til de Franske Antiller – nærmere bestemt Martinique og Guadeloupe! Det er Air France, der lige nu sælger flybilletter superbilligt fra Hamborg.

   

  Ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra Hamborg til Fort-de-France (Martinique) til kun 2.790 kr. på datoerne 14. oktober til 21. oktober (uge 42 a.k.a. efterårsferien!). Og vil du hellere til Guadeloupe, kan du på de præcis samme datoer finde fly til Point a Pitre til kun tre kroner mere! Du kan finde en masse billige billetter til under 3.000 kr. helt fra september til februar. Hos Air France er både 12 kg håndbagage og forplejning inkluderet i prisen.

   

  Som du kan se på billederne af flybilletterne ovenfor, skal du skifte lufthavn i Paris (fra Charles de Gaulle til Orly). Dette er ganske normalt, når man flyver til en af Frankrigs oversøiske destinationer. Du skal i øvrigt ikke selv stå for transporten mellem de to lufthavne, da Air France på disse ruter betaler for transferen mellem lufthavnene. Det kan du læse mere om på Air Frances hjemmeside.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Hamborg d. 14.10. – 21.10. – her er nogle andre billige afgange (husk, at hotelpriserne kan variere afhængigt af rejsedatoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 02.09. – 09.09./11.09./16.09.
  • 09.09. – 16.09./18.09./23.09.
  • 16.09. – 23.09./25.09./30.09.
  • 07.10. – 14.10./16.10./21.10.
  • 14.10. – 21.10./23.10./28.10. (efterårsferien – uge 42)
  • 28.10. – 06.11./11.11.
  • 04.11. -11.11./13.11./20.11./25.11.
  • 20.01. – 27.01./29.01./03.02.
  • 27.01. – 03.02./05.02./10.02.
  • 10.02. – 17.02./24.02. – vinterferien (uge 7)
  • 17.02. – 24.02./26.02. – vinterferien (uge 8)
  • Og flere

   

   

  Hoteller

  Med styr på billige flybilletter mangler du nu blot et godt hotel. Både Martinique og Guadeloupe har et fint udvalg af hoteller, så det gælder blot om at sondere terrænet og finde det, du bedst kan lide.

  Hoteller på Martinique og Guadeloupe
  Hoteller på Martinique
  Hoteller på Guadeloupe

   

  Pas og visum

  Kravene til pas og visum i Martinique og Guadeloupe er de samme som i Frankrig (dvs. visumfrit i op til 90 dage og gyldigt pas). Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

   

  Vaccinationer

  Hvis du vil opdateres ift. vaccinationer og Caribien, kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Billeder fra Martinique og Guadeloupe

  Både Martinique og Guadeloupe er absolutte drømmedestinationer. Men udover det som altid er inkluderet i rejser til de caribiske øer (dvs. kridhvide sandstrande, turkisblåt vand og kokospalmer), så er Martinique og Guadeloupe perfekte rejsemål for outdoor-fans. Begge øer har nemlig rigtig meget at byde på, når det kommer til natur – lige fra smukke vandrestier igennem bjerge, vulkanlandskaber og regnskov til mountainbike-trails. Du får med andre ord hele pakken! Herunder kan du nyde lidt billeder fra begge øer 😉

   

  La plage du Diamant, Martinique

   

  Montagne Pelée, Martinique

   

  Anse d’Arlet, Martinique

   

  Plage du Pain de Sucre, Guadeloupe

   

  Saut de la Lézarde, Guadeloupe

   

  Plage de la Caravelle, Guadeloupe

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Billige fly til Caribien: tur/retur til Martinique og Guadeloupe fra kun 2.790 kr.

  1. Donna says:

   Hej
   Tak for en fantastisk hjemmeside. Vi er meget interesseret i dette forslag til Caribien. Men vi er lidt nervøse for lufthavnsskift i Paris. Kan du hjælpe os med informationer om hvordan det foregår.
   På forhånd mange tak
   Mvh.Donna

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Donna 🙂

    Jeg kan sagtens følge dig i, at det ikke er det fedeste i verden at skulle skifte lufthavn. Men som nævnt i artiklen er det faktisk ikke unormalt ifm. Air France’ oversøiske destinationer.

    Jeg ved ikke, om du har set den Air France-side, som jeg linker til i artiklen? Der kan du netop læse nærmere om transferen mellem lufthavnene. Du får lige linket her:

    https://www.airfrance.com/IR/en/local/guidevoyageur/aeroport/aeroport_assistance_cdg.htm

    Der står bl.a., at du blot skal henvende dig ved en af Air France’ skranker i lufthavnen – så vil de give dig en gratis busbillet videre til næste lufthavn 😉

  2. Thomas says:

   Nogen der kender prisniveauet på nuværende tidspunkt – Godt nok fristende at 11 dage koster det samme som på Mallorca 🙂

  3. Deer John says:

   Hej,

   Er der nogle gode tilbud i påskeferien?

   Vh.
   DJ

  4. Allan D says:

   Hej, super hjemmeside du har og laver
   Kan du anbefale noget godt og gerne billigt til sommerferien uge 27+28 for 7 personer til oversøisk destinationer a la Bali, Thailand, Franske Antiller ?
   Mvh Allan

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Allan 🙂

    Tak for de pæne ord 😉

    Jeg har endnu ikke kigget så meget på sommerferien endnu. Men jeg begynder så småt at holde lidt øje med den.

    Jeg vil nok anbefale dig at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉