• 27 nov 2017

  Billige fly til De Franske Antiller: tur/retur til Guadeloupe og Martinique til kun 3.118 kr. – f.eks. 9 dage med strandhotel og fly til kun 5.717 kr.

  Her får du dagens største dilemma – Martinique eller Guadeloupe? At vælge mellem disse to caribiske paradis-øer er bestemt ikke nemt! Omvendt må man sige, at det heller ikke er det værste dilemma, du kan stå i! Martinique og Guadeloupe er en del af de Franske Antiller og ligger i den sydlige del af Caribien. Hvis du gerne vil en tur til Caribien og nyde sol, 30 grader og caribiske palmestrande, så får du et supertilbud lige her!

  Både Martinique og Guadeloupe er to absolutte drømmedestinationer. Men udover det, som altid er inkluderet i rejser til de caribiske øer, dvs. kridhvide sandstrande, turkisblåt vand og kokospalmer, er Martinique og Guadeloupe det perfekte rejsemål for outdoor-fans. Begge øer har nemlig også rigtig meget at byde på, når det kommer til natur: fra smukke vandrestier igennem bjerge, vulkanlandskaber og regnskov, til mountainbike-trails, man får det hele her!

  Drømmerejse til de Franske Antiller
  januar - marts
  3.118 kr.
  København eller Billund
  Martinique eller Guadeloupe
  Billige fly til de Franske Antiller
  inkl. 23 kg bagage
  3.118 kr.

  Fly

  Jeg har i dag fundet virkelig billige billetter til de Franske Antiller. Både fra Billund og København til Martinique og Guadeloupe! Det er Air France, der lige nu sælger flybilletter superbilligt. F.eks. har jeg fundet en rejse fra København til Martinique den 23.01. – 31.01. til kun 3.118 kr. inkl. 23 kg bagage! Og fra Billund koster rejsen kun 3.253 kr. Vil du hellere til Guadeloupe, kan du finde fly til ca. samme pris. Du kan finde billetter fra januar til marts (dvs. i højsæsonen) i prisniveauet 3.000 – 3.500 kr. inkl. 23 kg bagage.

  Som du kan se på screenshot’et af flyene fra København til Martinique, skal du skifte fly i Paris. Dette er ganske normalt, når man flyver til et af Frankrigs oversøiske territorier og Air France betaler for transporten mellem lufthavnene. Det kan du læse mere om på Air Frances hjemmeside.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 23.01. – 31.01. – her er nogle andre billige afgange (husk, at hotelpriserne kan variere afhængigt af rejsedatoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 11.01. – 24.01.
  • 15.01. – 23.01.
  • 22.01. – 31.01.
  • 24.01. – 05.02.
  • 25.01. – 04.02.
  • 28.01. – 05.02.
  • 01.02. – 08.02.
  • 05.02. – 15.02.
  • 11.02. – 23.02.
  • 11.02. – 24.02.
  • 15.02. – 28.02.
  • 19.02. – 02.03.
  • Og mange flere

   

  Hoteller

  Der er højsæson fra januar til april på Martinique og Guadeloupe og derfor vrimler det ikke med billige hoteller. Men hvis man kigger de rigtige steder, kan man alligevel finde fine hoteller til gode priser. Her er et eksempel: på Trivago har jeg fundet det 3* Residence Diamant Marine Hotel (3 ud af 5 på TripAdvisor). TripAdvisor-scoren er måske en anelse i underkanten af, hvad jeg normalt finder, dog er det stadig et ganske fint hotel til prisen og når man gennemlæser anmeldelserne, så får man faktisk meget for pengene. Du får nemlig et superfint poolområde med en fuldstændig vidunderlig udsigt over det Caribiske Hav (billeder længere nede). Der er også pool til børn og vandrutsjebane, så hotellet egner sig også godt til børnefamilier. Herudover er der tennisbaner og gratis wifi.

  Prisen for en lejlighed til 2 personer i 8 nætter er egentlig 5.598 kr. Men i dag er det jo Cyber Monday! Det betyder, at du på hotels.com kan spare 400 kr. på bookinger over 3.000 kr. Du skal blot bruge rabatkoden CM400DK, når du bestiller. Prisen bliver derfor kun 5.198 kr., hvilket svarer til 2.599 kr. pr. person ved en rejse for 2. Sammen med de billige fly kan du så få en vintertur til Caribien til kun 5.717 kr.

  Det kan selvfølgelig lade sig gøre endnu billigere (de billigste hoteller starter på ca. 250 kr. pr. nat, pr. værelse).

  Vil du gerne selv finde det rette hotel for dig, skal du naturligvis også være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her. Og hvis du planlægger at rejse alene til Martinique, kan du finde enkeltværelser her.

  Hotel på Martinique
  f.eks. det 3* Residence Diamant Marine Hotel
  2.599 kr.
  Du kan bruge rabatkoden CM400DK til at få 400 kr. i rabat - kun i dag!

   

  Prisniveuet på Guadalupe er nogenlunde det samme og du kan få en oversigt her.

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til De Franske Antiller: tur/retur til Guadeloupe og Martinique til kun 3.118 kr. – f.eks. 9 dage med strandhotel og fly til kun 5.717 kr.

  1. Allan D says:

   Hej, super hjemmeside du har og laver
   Kan du anbefale noget godt og gerne billigt til sommerferien uge 27+28 for 7 personer til oversøisk destinationer a la Bali, Thailand, Franske Antiller ?
   Mvh Allan

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Allan 🙂

    Tak for de pæne ord 😉

    Jeg har endnu ikke kigget så meget på sommerferien endnu. Men jeg begynder så småt at holde lidt øje med den.

    Jeg vil nok anbefale dig at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

  Se fly-tilbud her