05 jul 2017

Billige fly til Brasilien tur/retur kun 2.879 kr.

Hvad siger du til en tur til Brasilien i næste år? I dag har jeg nemlig fundet billige flybilletter til Salvador de Bahia ved Costa Azul – landets strandparadis – til under 3.000 kr. Denne smukke kystby har et livlige centrum med masser af historie og kultur og rundt omkring ligger der de smukkeste tropiske strande, som bare venter på at blive opdaget af dig! Så hvad venter du på – her er chancen for at opleve Samba, Caipirinhas ved stranden og en meget unik kultur!

Billige fly til Brasilien
april til maj
2.879 kr.
Hamborg
Salvador de Bahia
Tap Portugal fly
inkl. håndbagage
2.879 kr.

Fly

momondo.dk har jeg lige nu fundet billige billetter til Salvador i Brasilien i april og maj 2018. Billetterne er med Portugals nationalselskab TAP med afgang fra Hamborg. Jeg har f.eks. fundet afgangen d. 16.05. – 30.05. til kun 2.879 kr. Det er også muligt at være afsted blot en uge eller flere uger, så længe det bare er fra onsdag til onsdag. Hos TAP er der håndbagage og forplejning inkluderet i prisen – vil du have bagage med så koster det 55 Euro pr. vej oveni.

Andre billige rejsedatoer

  • 25.04. – 09.05.
  • 02.05. – 16.05.
  • 02.05. – 23.05.
  • 09.05. – 23.05.
  • 16.05. – 30.05.
  • og andre

 

Hoteller i Salvador

Der findes rigtig mange lækre hoteller i Salvador, du kan se hele listen her.

Hoteller i Salvador

 

Hvordan du kommer til Hamborg

Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil til Hamborg. Alternativt kan man tage bussen fra København, hvor du kan rejse med FlixBus. Du kan tage toget fra Jylland tll Hamborg. Toget koster omkring de 430 kr. Du kan finde billetterne på DBs hjemmeside.

 

Visum

Brasilien er visumfri for turister i op til 90 dage – dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se fly-tilbud her