• 28 aug 2016

  Billige direkte-fly til Dubai: tur/retur til kun 1.636 kr. – f.eks. 1 uge med lækkert 4* Hilton hotel til kun 3.460 kr.

  rsz_shutterstock_119872906

  Vil du have varmegaranti og lækre strande, så er Dubai et rigtig godt bud. Her kan du opleve en af de mest spektakulære byer, der byder på alt fra lækre strande, overdådige skyskrapere i eliteklassen og verdens største shoppingcenter.

  Ørkenbyen tilbyder alt hvad man kan forestille sig. Udover strand og shopping kan man nemlig foretage sig alt lige fra ørkensafari til skitur på den kunstige indendørs skibakke, sightseeing i nogle af verdens højeste skyskrabere eller kulturoplevelser i det gamle Dubai.

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud på en rejse til Dubai!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det nyopførte og lækre ”Hilton Garden Inn Dubai” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet åbnede for første gang i november 2015 og har siden fået meget gode anmeldelser. Hilton Garden Inn Dubai byder på værelser med air-condition og gratis Wifi. Desuden findes der en lækker rooftop-pool på hotellet med udsigt over byen.

  2016-08-28 14_56_35-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes selvfølgelig masser af andre hoteller i Dubai – f.eks. det fremragende 5* Park Regis Kris Kin Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence")

  2016-08-28 15_02_57-CaptureHOTELLER I DUBAI

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde meget billige fly til Dubai. Du flyver med Norwegian fra København direkte til Dubai til kun 1.636 kr. Man plejer at kunne finde fly til Dubai til omkring 2.000 kr. – dog er det tit med det tyrkiske lavprisselskab Pegasus Air, hvor man har en lang ventetid i Istanbul. Så dette er et fremragende tilbud! Og det bedste er, at der findes fly til denne pris fra november til marts! Altid med afrejse på en lørdag og hjemkomst på en søndag.

  2016-08-28 14_57_03-CaptureSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  1.824 kr.

  Fly

  1.636 kr.

  TOTAL (pr. person)

  3.460 kr.

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: november til marts 2017

  Rejselængde: 8 dage (7 nætter)

  Flyselskab: Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage)

  Til: Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Hotel: 4* Hilton Garden Inn Dubai

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Billige direkte-fly til Dubai: tur/retur til kun 1.636 kr. – f.eks. 1 uge med lækkert 4* Hilton hotel til kun 3.460 kr.

  1. Mona Khan says:

   Hej 

   j har prøvet at book denne tilbud til Dubai i november mdr fra 6 nov til 13 nov 

   men kan ikke komme ind på den tilbud 

   er der nogen som kan hjælpe mig med det hvordan j skal bestille ??

   • Rejsespejder says:

    Hej Mona,

    du skal bare booke fly og hotel hver for sig. Dog vil jeg sige at det kan godt være, at priserne har ændret sig siden artiklen blev skrevet d. 28. august.

  2. Andres says:

   Hej!

   er det muligt du kan hjælpe med at finde et godt tilbud til dubai fra d.10 nov til d.19 nov med hotel og fly?

    

  3. Alex says:

   Hej.

   jeg forstår ikke helt priserne på Trivago, du skriver at det hotel du har fundet koster 1.824,- for en uge. Men hvis du går ind på linket og vil reservere hotellet er prisen ligepludselig 3.935,- hvordan hænger det sammen med priserne på Trivago ? 

   Vi er 2 voksne der gerne vil til Dubai. Formentlig i slutningen af februar. 

   På forhånd tak.

   • Rejsespejder says:

    Hej Alex,

    beklager det meget sene svar! Priserne er pr.v værelse dvs. 3.935 kr. pr. værelse (2 personer). Som er 1.967 kr. pr. person.

  4. Trine says:

   Et lille tip…. Har lige booket Dubai i efterårsferien. 

   Søgte Momondo efter flybilletter, men endte faktisk på norwegians hjemmeside hvor vi bookede hotel og fly og sparede næsten 3500.- i forhold til bestille individuelt på trivago/Momondo….. 

    

   Vi fik 7 overnatninger i uge 42 for 4300 pr person på Hilton garden inn. Samtidig fik et Voucher så vi sparer 25 % på mad og drikke på hotellet under hele opholdet. 

    

   Kontaktede hotellet og fik tilbud på morgenmad til 72 kr pr person pr dag… 

   • Rejsespejder says:

    Hej Trine,

    tak for tippet! Som regel plejer det at være billigere at booke hotel og fly, hver for sig – f.eks. koster denne rejse (7- 14. jan.) lidt over 6.000 kr. pr. person hvis man booker det gennem Norwegians hjemmeside – men nogle gange (især på hellidage/skoleferier) kan man være heldig og spare masser af penge, at hvis man booker det samlet :).