06 mar 2018

Billige billetter til Zanzibar: fly tur/retur til kun 2.820 kr. inkl. bagage – f.eks. 9 dage på et fremragende 4* beach resort til kun 4.971 kr. inkl. fly og morgenmad

Pak kufferten og gør dig klar til drømmerejsen! Zanzibar kalder! Den afrikanske ø lidt ud for Tanzania på den afrikanske østkyst er en sand juvel af en ø i Det Indiske Ocean. Strandene er uden tvivl blandt verdens bedste og vandet er krystalklart – perfekt til undervandseventyr med snorklegrejet. Er Zanzibar en af dine drømmedestinationer, så har jeg her gjort livet lidt nemmere for dig. Jeg har nemlig fundet superbillige flybilletter med korte flytider! Og så giver jeg et godt bud på et fremragende hotel!

Drømmereje til Zanzibar
juni og september til december
fra2.820 kr.
København
Zanzibar
Billige fly til Zanzibar
inkl. 23 kg bagage

På skyscanner har jeg i dag fundet flybilletter fra København til Zanzibar til billige penge! Turkish Airlines og Qatar Airways udbyder nemlig superbillige flybilletter. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet fly med Turkish Airlines fra den 02.11. til den 12.11. til kun 2.820 kr. inkl. 23 kg indchecket bagage.

Du kan finde de billige billetter i juni og fra september til december. Faktisk kan du også finde billige flyafgange fra marts til maj. De måneder vil jeg dog fraråde med Zanzibar. Det er nemlig regnsæson i denne periode. Og selvom jeg før har sagt, at man sagtens kan rejse til f.eks. Thailand i regnsæsonen (hvor det er plejer at være korte og kraftige nedbør), vil jeg ikke anbefale det med Zanzibar. Her er du nemlig næsten garanteret, at det kommer til at regne hele dagen i flere dage – og det har vi jo rigeligt af herhjemme :).

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 02.11. – 12.11. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 04.06. – 18.06.
 • 05.06. – 13.06./20.06.
 • 11.06. – 20.06.
 • 14.09. – 29.09.
 • 20.09. – 01.10.
 • 21.09. – 29.09./01.10.
 • 02.11. – 12.11./13.11.
 • 09.11. – 19.11./20.11.
 • 07.12. – 18.12.
 • Og mange flere

 

Hotel

Der findes en del rigtig lækre hoteller på Zanzibar. Her har jeg fundet et meget anmelderrost beach resort i den luksuriøse afdeling! På trivago.dk har jeg nemlig fundet det meget lækre 4* Pongwe Bay Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Et ægte luksus-resort med kæmpe pool-område og privatstrand. Her kan du få 8 nætter med morgenmad til 2.151 kr. pr. person ved en rejse for 2 – i alt 4.302 kr. (vær dog opmærksom på, at jeg pga. flytiderne har sparet en hotelovernatning i hver ende af ferien). Lægger du denne pris sammen med flybilletter til 2.820 kr., får du en samlet pris for fly, 4* hotel og morgenmad på 4.971 kr. Lækkert!

Hotel på Zanzibar
f.eks. det 4* Pongwe Bay Resort
2.151 kr.

Transport på Zanzibar

Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørge omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen for kun et par kroner.

 

Pas og visum

Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed.

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer til Billige billetter til Zanzibar: fly tur/retur til kun 2.820 kr. inkl. bagage – f.eks. 9 dage på et fremragende 4* beach resort til kun 4.971 kr. inkl. fly og morgenmad

 1. Mathilde says:

  Vi vil meget gerne afsted over jul og nytår, men kan det passe at flybilletterne stiger helt vildt i jan? Tak og med venlig hilsen

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mathilde 🙂

   Det er desværre altid hamrende dyrt at rejse henover lige netop jul og nytår :/ Hvis du kan finde rejsedatoer, der ikke ligger alt for tæt på jul og nytår, ville der være meget større chancer for at finde billige billetter 🙂 Men hvis du drømmer om en rejse henover både jul og nytår, så bliver prisen bare noget dyrere.

 2. Mikkel says:

  Hej!
  Der står ikke noget om de omstigninger der er med fly? Hvor er det fra/til?

  Mvh. Mikkel

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Mikkel 🙂

   Beklager at jeg ikke fik nævnt det i artiklen. Da man her flyver med Turkish Airlines, har du hver vej et stop i Istanbul. På vej hjem er der desuden et kort stop i Kilimanjaro Airport 🙂

Se fly-tilbud her