Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.962 kr.
rsz_zanzibar
Fly

Billige flybilletter til Zanzibar: Fly tur/retur fra kun 3.962 kr. inkl. bagage

Fly |

Billige flybilletter til Zanzibar: Fly tur/retur fra kun 3.962 kr. inkl. bagage

Pak kufferten og gør dig klar til drømmerejsen til Zanzibar! Den afrikanske ø lidt ud for Tanzania på den afrikanske østkyst er en sand juvel af en ø i Det Indiske Ocean. Strandene er uden tvivl blandt verdens bedste og vandet er krystalklart – perfekt til undervandseventyr med snorklegrejet. Så hvis tropisk øferie står øverst på din bucket list, har jeg i dag fundet billige fly til Zanzibar ✈

Drømmerejse til Zanzibar

november – december

fra

3.962 kr.

København og Billund ✈ Zanzibar

Billige fly til Zanzibar

inkl. håndbagage

Billund

Fly til Zanzibar

Hvem er klar på Zanzibar? Der er i hvert fald billige flybilletter til Zanzibar lige nu!

Denne gang er det Ethiopian Airlines og Turkish Airlines, der tilbyder billige billetter i november og december. Du kan finde billige afgange fra både København og Billund 

Fra København koster de billigste returbilletter helt ned fra under 4.000 kr.

Fra Billund ligger priserne typisk et sted mellem ca. 4.000 og 4.500 kr.

Jeg har især haft held med at finde billige afgange på mandage og onsdage fra København og på torsdage fra Billund (men du kan generelt finde billige billetter på mange forskellige dage), og billetterne har som regel ganske fornuftige flytider.

F.eks. har jeg i flyboksen ovenfor linket til billetter hos Ethiopian Airlines fra København fra onsdag den 22. november til tirsdag den 5. december. På disse datoer koster flybilletterne kun 3.962 kr.

OBS: På Flyvningen fra København til Zanzibar er der to stop hver vej. Stoppet i Wien er dog et teknisk stop. Det vil sige, at flyet mellemlander, får evt. nogle flere passagerer med og letter herefter igen, helt uden at du skal stige ud af flyveren – supernemt hvis du spørger mig!

Hos Ethiopian Airlines og Turkish Airlines er indtjekket bagage inkluderet i prisen.

Fly til Zanzibar – Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 08.11. – 21.11.
 • 13.11. – 21.11.
 • 20.11. – 30.11.
 • 22.11. 30.11.
 • 22.11. – 05.12.
 • 27.11. – 05.12.
 • 29.11. – 07.12.
 • 29.11. – 12.12.
 • 06.12. – 14.12.
 • 06.12. – 19.12.
 • Og flere

Fra Billund

 • 19.11. – 04.12.
 • 20.11. – 04.12.
 • 30.11. – 11.12.
 • 06.12. – 21.12.
 • 07.12. – 22.12.
 • 09.12. – 24.12.
 • Og flere

Hoteller på Zanzibar

Der findes en hel del lækre hoteller og resorter på Zanzibar. Du kan både bo i små bungalows midt på stranden eller på store luksusresorter. Det er helt op til dig at finde det hotel, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Hoteller på Zanzibar

Transport på Zanzibar

Kan du godt lide at planlægge din ferie på forhånd, så kan du med fordel booke diverse ture gennem getyourguide nedenfor – dog er det tit billigere at booke turene, når du er ankommet.

Men for at komme med lidt inspiration fra egen hånd, kan det klart anbefales at tage en gåtur rundt i lokalområdet og mærke stemningen, få sagt ‘jambo’ (hej) til de lokale og købe nogle souvenirs med hjem.

Zanzibar

Det er også en supergod idé at tage på en lokal krydderifarm, som bliver tilbudt mange steder af de lokale. Her kommer du helt tæt på en masse forskellige eksotiske og velduftende krydderier, og du lærer en masse om krydderiernes oprindelse. Til slut kan du også tilkøbe en madlavningstime, så du selv kan prøve at tilberede lokal mad fra Zanzibar.

Zanzibar

Tanzania er også kendt for sine vidunderlige safarier. Og selv hvis du er på Zanzibar, kan du sagtens arrangere en safaritur ind til fastlandet (det er muligt at købe pakker, der både inkluderer fly og safari). Ift. safariture ind til Tanzanias nationalparker kan du tit spare penge ved at booke safarien under selve opholdet, og sådan en tur er klart det hele værd! Her kommer du helt tæt på elefanter, giraffer, zebraer osv.

Zanzibar

Et lille adrenalinsus kan du mærke ved at tage på delfinsafari, hvor du fra morgenstunden følger delfinerne i vandet og ellers bare skal hoppe direkte i vandet, når båden er i høj fart for at nå at se dem svømme under dig.

Hvis du overvejer at tage til Prison Island, Som er en meget populær attraktion på Zanzibar, skal du forvente, at mange mennesker har fået samme idé. Skildpadderne kan også berøres, så der må man gøre op med sig selv, om det nu også er etisk korrekt.

Fly til Zanzibar

Fly til Zanzibar

Pas, visum og corona

Der er visumpligt i Tanzania. Du kan få et turistvisum i lufthavnen ved indrejsen. Dog anbefaler udenrigsministeriet, at man søger visum inden rejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdets varighed.

Udenrigsministeriet anbefaler fortsat, at rejsende medbringer dokumentation for COVID-19 vaccination på trods af, at der ikke længere er krav om dokumentation for COVID-19 vaccine ved indrejse i Tanzania.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige flybilletter til Zanzibar: Fly tur/retur fra kun 3.962 kr. inkl. bagage

Billige flybilletter til Zanzibar: Fly tur/retur fra kun 3.962 kr. inkl. bagage

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud