• 17 sep 2019

  Billige flybilletter til Zanzibar: fly tur/retur fra kun 2.818 kr. inkl. bagage

  Pak kufferten og gør dig klar til drømmerejsen til Zanzibar! Den afrikanske ø lidt ud for Tanzania på den afrikanske østkyst er en sand juvel af en ø i Det Indiske Ocean. Strandene er uden tvivl blandt verdens bedste og vandet er krystalklart – perfekt til undervandseventyr med snorklegrejet. Er Zanzibar en af dine drømmedestinationer, så har jeg her gjort livet lidt nemmere for dig. Jeg har nemlig fundet superbillige flybilletter med gode flytider i noget af højsæsonen!

  Drømmerejse til Zanzibar
  slut-februar og marts
  fra2.818 kr.
  Billund og København
  Zanzibar
  Billige fly til Zanzibar
  inkl. 23 kg bagage
  Fra Billund
  Fra København

  Fly til Zanzibar

  I dag har jeg fundet superbillige flybilletter fra Billund og København til Zanzibar! Du flyver endda med et af europas bedste flyselskaber, Turkish Airlines.

   

  Billund er i skrivende stund den billigste afrejselufthavn. Her kan du finde superbillige tur/retur-billetter i slutningen af februar og hele marts til ca. 2.800 kr. (man kan faktisk også finde billige afgange i april, men det er uden for højsæsonen). Billetterne er endda med 23 kg bagage, forplejning og rigtig fine flytider på 14-15 timer hver vej! Så det kan ikke rigtig gøres bedre.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet billetter med afrejse fra Billund fra torsdag den 27. februar og returrejse mandag den 9. marts til kun 2.818 kr.

   

  Fra København er billetterne en anelse dyrere – typisk mellem ca. 3.000 og 3.300 kr. Til gengæld kan du også finde enkelte afgange i november og december.

   

  Billetter i januar og februar er desværre ikke helt lige så billige i skrivende stund. Her ligger priserne fra ca. 3.500 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Billund

  • 23.02. – 09.03.
  • 25.02. – 11.03.
  • 27.02. – 09.03.
  • 03.03. – 13.03.
  • 05.03. – 16.03.
  • 08.03. – 20.03.
  • 12.03. – 25.03.
  • 17.03. – 28.03.
  • 19.03. – 30.03.
  • Og flere

   

  Fra København

  • 27.11. – 11.12.
  • 28.11. – 09.12.
  • 02.12. – 11.12.
  • 05.03. – 18.03.
  • 10.03. – 20.03.
  • 11.03. – 23.03.
  • 13.03. – 24.03.
  • 16.03. – 30.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller på Zanzibar

  Der findes en hel del lækre hoteller og resorter på Zanzibar. Du kan både bo i små bungalows midt på stranden eller på store luksusresorts. Det er helt op til dig at finde det hotel, der passer bedst til dine ønsker og behov.

  Hoteller på Zanzibar
  Jeg har før skrevet om bl.a Pongwe Bay Resort, der er yderst anmelderrost. I dette eksempel vil du fx kunne lave en 10-nætters rejse til kun 5.578 kr. pr. person for både fly, resort og morgenmad 😉

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente, indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare spørge omkring – folk er utroligt hjælpsomme. Daladas er meget billige, og du kan komme rundt på øen for kun et par kroner.

   

   

  Oplevelser på Zanzibar

  Hvis ikke der skal gå total strandferie i den, kan du med fordel tage ud og opleve lidt af Zanzibar. Du kan f.eks. besøge Stone Town eller tage på ATV-tur.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdet varighed. Du kan læse mere om reglerne for ind- og udrejse til Tanzania lige på um.dk.

   

   

  Vaccination

  Hvis du vil opdateres ift. vaccinationer og Kenya, så kig forbi siden sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til Billige flybilletter til Zanzibar: fly tur/retur fra kun 2.818 kr. inkl. bagage

  1. Tina says:

   Tak for en super god og inspirerende blog
   Vi er en familie på 4 ( 3 som rejser som voksen og 1 som barn ) når jeg søger på D. 13-26 Januar så er prisen 5500 pr stk, og rejsetiden er ca fra 21-38 timer hvilket er lang rejsetid og det er ikke med Turkish Airlines? Hvad gør jeg forkert når jeg søger
   Pft

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tina,
    Tusind tak for de rosende ord – jeg er glad for, at du følger med! 🙂
    Når jeg søger på den dato, kan jeg finde billetter til 4.000 kr. – men de billigste afgange med Turkish Airlines ser desværre ud til at være udsolgte, så det er ikke dig, der gør noget forkert.
    Jeg skal nok holde rigtig godt øje med tilbud til lignende priser og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  2. Riks says:

   Hej 🙂 Først og fremmest godt arbejde! Lige meget hvor meget jeg forsøger at simulere samme søgning som dig, kan jeg kun finde en pris på 3300 fra Billund på datoer i december. Kan det passe de allerede er steget? Tak.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Riks,
    Tusind tak for rosen – det er jeg glad for at høre 🙂
    Jeg har kigget lidt, og nogle er priserne er steget en smule – men du kan stadig finde billige billetter f.eks. d. 02.12 – 10.12. – se screenshot af billetterne her 🙂

  3. Linda says:

   Hvis nu vi er 3 (far, mor og datter på 18 år) som gerne vil afsted i uge 7 og 8 eller 8 og 9 (2019) – hvordan ser priserne så ud? Og kan du/I evt hjælpe med/anbefale hotel/bungalow?
   Kh. Linda

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Linda,
    Jeg har kigget lidt og umiddelbart er det noget dyrere. Priserne ligger på ca. 5.000 kr. – men du kan tro, at jeg holder skarpt øje med lignende tilbud og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget. Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂
    Med hensyn til hotel eller bungalows, så kan du inde på f.eks. trivago indstille din søgning, så den kun viser hoteller med de bedste anbefalinger osv. Jeg håber det giver mening, ellers er du meget velkommen til at skrive 🙂

  4. Mikkel says:

   Hej!
   Der står ikke noget om de omstigninger der er med fly? Hvor er det fra/til?

   Mvh. Mikkel

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mikkel 🙂

    Beklager at jeg ikke fik nævnt det i artiklen. Da man her flyver med Turkish Airlines, har du hver vej et stop i Istanbul. På vej hjem er der desuden et kort stop i Kilimanjaro Airport 🙂

  5. Mathilde says:

   Vi vil meget gerne afsted over jul og nytår, men kan det passe at flybilletterne stiger helt vildt i jan? Tak og med venlig hilsen

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mathilde 🙂

    Det er desværre altid hamrende dyrt at rejse henover lige netop jul og nytår :/ Hvis du kan finde rejsedatoer, der ikke ligger alt for tæt på jul og nytår, ville der være meget større chancer for at finde billige billetter 🙂 Men hvis du drømmer om en rejse henover både jul og nytår, så bliver prisen bare noget dyrere.

  Se fly-tilbud her