• 02 aug 2018

  Billig solferie til Zakynthos: 1 uge på et 3* hotel til kun 1.956 kr. inkl. fly

  Hvis du leder efter en billig sol- og badeferie i august/september, så venter en af Grækenlands flotteste ø-perler på dig! Smukke Zakynthos i Det Ioniske Hav vest for det græske fastland lokker nemlig med sydeuropæisk sensommersol, bjergtagende smuk natur og eminente badestrande! Herudover er øen også kendt for sine søde havskildpadder, som du kan være heldig at møde, når du bader.

  Strandferie på Zakynthos
  august - september
  1.956 kr.
  Hamborg, Billund og København
  Zakynthos
  Hotel på Zakynthos
  f.eks. det billige Britannia Studios
  1.211 kr.
  Billige fly til Zakynthos
  inkl. 6 kg håndbagage
  745 kr.
  Hotel
  1.211 kr.
  Fly
  745 kr.
  Total (pr.person)
  1.956 kr.

  Hotel på Zakynthos

  Hoteller på Zakynthos i august er altid temmelig dyre. Dog har jeg på trivago.dk fundet det 3* Britannia Studios (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til billige penge. Hotellet ligger i Laganas og byder på et fint poolområde med liggestole og parasoller. Værelserne er alle udstyret med både aircondition, wi-fi og en balkon med udsigt.

   

  Prisen for en hel uge er 2.421 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.211 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Zakynthos, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Zakynthos

  Zakynthos er normalt ikke det billigste sted at flyve til. På skyscanner.dk har jeg dog netop fundet budgetvenlige billetter fra Hamborg. Du kan finde billige fly i hele august fra søndag til søndag til mellem 700 og 900 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet fly fra Hamborg den 26.08. – 02.09. til kun 745 kr. Billetterne er inklusive 6 kg håndbagage. Hvis du gerne vil have 20 kg indchecket bagage med, koster det 298 kr. ekstra.

   

  Fra København og Billund kan du også finde enkelte billige afbudsbilletter –  den 06.08. fra Billund til 598 kr. pr. person og den 15.08. fra København til 998 kr. pr. person.

   

   

  Transport

  Hotellet ligger kun 3 km fra lufthavnen, så en taxi vil både være nemt og billigt (ca. 50 kr. pr. person). I kan selvfølgelig også overveje at leje en bil, som kan fås fra ca. 700 kr. pr. person i en hel uge.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel