• 26 apr 2019

  Billige rejser til Zakynthos: 1 uge med hotel og fly fra 1.148 kr.

  Hvis du leder efter en billig sol- og badeferie her i foråret, så venter en af Grækenlands flotteste ø-perler på dig! Smukke Zakynthos i Det Ioniske Hav vest for det græske fastland lokker nemlig med sydeuropæisk sommersol, bjergtagende smuk natur og eminente badestrande! Herudover er øen også kendt for sine søde havskildpadder, som du kan være heldig at møde, når du bader. I dag har jeg fundet en masse billige pakkerejser, hvor du kan finde alt fra helt billige budgetløsninger med hotel og fly til luksusrejser med 5* strandhotel og halvpension!

  Strandferie på Zakynthos
  maj - oktober
  fra1.148 kr.
  København, Billund og Aarhus
  Zakynthos
  Billige pakkerejser til Zakynthos
  fra1.148 kr.
  Budget: 2* hotel og fly
  Mellem: 4* hotel og fly
  Mellem: 3* hotel, fly og all inclusive
  Luksus: 5* hotel og halvpension

  Pakkerejser til Zakynthos

  Det ser ikke tosset ud, hva’? Som du kan se ovenfor, har jeg fundet fire forskellige tilbud til Zakynthos. Fælles for dem alle er, at der er tale om TUI-pakkerejser (med fly og hotel), de har afgang den 8. maj fra København (du kan også finde rejser fra Jylland), og så er de alle gode tilbud på hver deres måde!

   

  Budgetvalget

  Det øverste tilbud hører bestemt til i kategorien budgetrejser. 1.148 kr. pr. snude for både fly tur/retur til Zakynthos og hotel er billigt. Punktum. Her får du selvfølgelig hverken luksus eller moderne faciliteter – men hvis du sagtens kan nøjes med et simpelt hotel uden de store dikkedarer, så er denne rejse altså bestemt værd at overveje! Hotel Noula har ikke pool, men det ligger til gengæld kun 10 minutters gang fra stranden i Laganas.

   

  Den gyldne mellemvej

  I “mellemkategorien” har jeg fundet to tilbud. Med det første tilbud kan du se frem til en hel uge på det anmelderroste 4* Zakantha Beach. Her har vi altså bevæget os et godt stykke op i hotelstandard ift. budgetvalget. Hotellet ligger ved Argassis hovedgade og direkte ved en lækker, lille strand. Faciliteterne er rigtig fine (wi-fi, flot poolområde, værelser med aircondition osv.), og det samme er prisen til kun 1.798 kr. pr. person.

   

  En anden mulighed i mellemklassen er det 3* hotel Poseidon. Her er går du ganske vist en stjerne ned – til gengæld får du en hel uges ophold med all inclusive til kun 2.398 kr. pr. person! Her får du også et hotel, der ligger ud til stranden, blot 500 m fra Laganas’ bymidte. Poseidon har desuden også udendørs pool, børnebassin og gratis wi-fi.

   

  Luksusopholdet

  Som rosinen i pølseenden har jeg selvfølgelig også fundet et tilbud i luksuskategorien. Og det betyder selvfølgelig 5 stjerner! Jeg har nemlig fundet et billigt tilbud på det 5* og meget anmelderroste The Bay Hotel & Suites i Vasilikos. Her har vi fat i et af Zakynthos absolut bedste strandhoteller! Du får her et hotel med moderne og luksuriøse faciliteter fra ende til anden og en afslappet, rolig atmosfære. Og så er opholdet med halvpension! Til en pris på kun 2.798 kr. pr. person, får du i den grad en billig luksusferie.

   

  Selvom jeg her har udpeget fire rigtig gode tilbud, er der stadig mange andre at vælge imellem. Så kig søgeresultaterne godt igennem, og find lige netop det tilbud, du synes bedst om. Du skal naturligvis også være velkommen til at tilpasse og filtrere søgningen, som du vil.

   

  Som jeg skrev længere oppe, har alle rejserne i denne artikel afgang fra København den 8. maj. Du kan dog også finde rejser med afgang fra Billund og Aarhus hos bl.a. Bravo Tours, VERDN og Aarhus Charter. Priserne fra Jylland er dog ofte en anelse dyrere end fra København. Du kan finde rejser til Zakynthos i hele sommerhalvåret fra maj til og med oktober. Maj er dog klart den allerbilligste måned i skrivende stund.

   

  Månedoversigt – frapriser

  • Maj – 1.148 kr.
  • Juni – 2.053 kr.
  • Juli – 4.098
  • August – 3.198
  • September – 2.648
  • Oktober – 2.648

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se pakketilbud her