• 24 aug 2018

  Billig solrejse til Rhodos: 1 uge på et 3* hotel til kun 846 kr. inkl. fly

  Kan du lide sol, strand og græsk ø-charme, så er Rhodos ikke noget helt tosset bud på en destination. Rhodos er lidt af et solparadis, men er samtidig stor nok til også at rumme en masse kultur og historie. Og har du endnu ikke besøgt den største ø i Dodekaneserne, så har du alletiders chance nu. For lige nu kan du få en pakkerejse med fly og 3* hotel til kun 846 kr.! Meget billigere bliver det altså ikke.

  Billig badeferie til Rhodos
  august - september
  fra846 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  1 uge på Rhodos
  inkl. 3* hotel og fly
  fra846 kr.

  Billig pakkerejse til Rhodos

  Tilbuddet ovenfor inkluderer som sagt både tur/retur-flybilletter til Rhodos og et 3* hotel i form af Kassandra Lejligheder (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Til denne pris får du selvfølgelig ikke et luksushotel – adskillige danskere påpeger f.eks. i deres anmeldelser, at det er et ældre og lidt slidt hotel. Men stiller du ikke store krav til dit hotel, så kan du altså få en virkelig billig rejse! Og så er der stadig en del, som beskriver hotellet som fantastisk, hyggeligt og meget afslappet.

   

  Kassandra Lejligheder ligger i udkanten af den populære ferieby Ialyssos – i gåafstand til både strand og centrum. Hotellet har et poolområde med 4 pools (2 af dem er børnepools). Herudover er der også spa-center med sauna og spabad og et fitnesscenter. Disse koster dog et mindre gebyr at bruge.

   

  Du kan finde tilbuddet fra både København og Billund i august og september. Den billigste afgang er i skrivende stund fra København den 30.08. – 06.09., hvor du kan booke rejsen til kun 1.692 kr. i alt – altså kun 846 kr. pr. person ved en rejse for 2! I september starter priserne fra ca. 1.300 til 1.500 kr. – men priserne i september kan godt nå at falde, når afrejsedatoen nærmer sig.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Detur tilbyder lufthavnstransfer til 320 kr. tur/retur. Men lufthavnen på Rhodos ligger ganske tæt på Ialyssos, så det kan klares billigere med en bus.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billig solrejse til Rhodos: 1 uge på et 3* hotel til kun 846 kr. inkl. fly

  1. Erik says:

   Hej
   En rejse til Rhodos, afgang enten 14-15 eller 16 september, 1 uge all inklusiv, minimum 4 stjerner, afgang helst Billund men København kan bruges hvis det er meget billigere

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Erik,
    Du kan se en oversigt over rejser, der passer til dine ønsker her. For at søgningen kun viser min. 4* hoteller, skal du lige scrolle ned og indstille dette selv i venstre side af skærmen under “specifikation” 🙂

  2. Henrik Olsen says:

   En rejse til phuket+godt hotel i ca 8 dage . Afrejse fra søndag d. 9 september?

  Se tilbud her