• 25 dec 2019

  Billig solrejse til Rhodos: 1 uge på et 4* hotel fra kun 1.999 kr. inkl. fly

  Kan du lide sol, strand og græsk ø-charme, så er Rhodos ikke noget helt tosset bud på en destination. Rhodos er lidt af et solparadis, men øen er samtidig stor nok til også at rumme en masse kultur og historie. Og har du endnu ikke besøgt den største ø i Dodekaneserne, så er det kommende forår en åben invitation. Især når du lige nu kan finde billige pakkerejser med fly og 4* hotel fra under 2.000 kr.!

  Billig solferie til Rhodos
  april - oktober
  fra1.999 kr.
  København og Billund
  Rhodos
  1 uge på Rhodos
  inkl. 4* hotel og fly
  den endelige pris ligger på 3.998 kr. Dvs. 1.999 kr. pr. person

  Billig pakkerejse til Rhodos

  Apollo-tilbuddet ovenfor inkluderer som sagt både tur/retur-flybilletter til Rhodos og et 4* hotel i form af det fine Hotel Epsilon (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Til prisen får du et virkelig lækkert hotel. Først og fremmest har Hotel Epsilon en misundelsesværdig beliggenhed lige ved Faliraki-stranden. Og selvom stranden er er hotellets nærmeste nabo, byder Epsilon stadig på et flot poolområde med bl.a. børnepool og vandrutsjebane. I øvrigt finder du Faliraki Waterpark lige i nærheden, så hvis din indre vandhund skal luftes, har du perfekte betingelser!

   

  Herudover er hotellejlighederne dejligt lyse, indbydende og funktionelle. De kommer med enten balkon eller terrasse og er udstyret med gratis wi-fi og aircondition (aircon fra 1. juni til 15. september). Hotel Epsilon har også eget fitnesscenter og egen restaurant. Området omkring Hotel Epsilon har i øvrigt også et rigtig fint udvalg af restauranter, caféer og barer.

   

  Du kan finde tilbuddet fra både København og Billund fra april til oktober. De billigste afgange ligger i skrivende stund i april og maj, hvor du kan finde rejsen fra kun 1.999 kr. pr. person (i alt 3.998 kr.). Der er afgange hver søndag – f.eks. kan du finde rejsen til kun 1.999 kr. pr. person den 19. april, 26. april og 3. maj.

   

  Hos Apollo er håndbagagen som udgangspunkt altid inkluderet. Vil du gerne have indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for 120 kr. pr. person.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Frapriser (pr. person)

  • April: 1.999 kr.
  • Maj: 1.999 kr.
  • Juni: 3.324 kr.
  • Juli: 6.519 kr.
  • August: 4.681 kr.
  • September: 4.289 kr.
  • Oktober: 4.166 kr.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Apollo tilbyder lufthavnstransfer til 215 kr. pr. person tur/retur, men du kan faktisk selv booke en shuttle-transfer billigere på skyscanner.dk (til under 100 kr. pr. person).

   

   

  Hotel Epsilon

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billig solrejse til Rhodos: 1 uge på et 4* hotel fra kun 1.999 kr. inkl. fly

  1. Erik says:

   Hej
   En rejse til Rhodos, afgang enten 14-15 eller 16 september, 1 uge all inklusiv, minimum 4 stjerner, afgang helst Billund men København kan bruges hvis det er meget billigere

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Erik,
    Du kan se en oversigt over rejser, der passer til dine ønsker her. For at søgningen kun viser min. 4* hoteller, skal du lige scrolle ned og indstille dette selv i venstre side af skærmen under “specifikation” 🙂

  2. Henrik Olsen says:

   En rejse til phuket+godt hotel i ca 8 dage . Afrejse fra søndag d. 9 september?

  Se tilbud her