• 04 jul 2018

  Eventyr til Bali: 9 dage på et skønt 4* hotel til kun 5.180 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  Er du klar til en eksotisk rejse til smukke Bali? Denne indonesiske ø er et paradis for dig, der elsker eventyr. Bali har frodig natur, tropiske sandstrande, krystalklart vand, en betagende kultur, fantastiske madoplevelser, en meget venlig lokalbefolkning og så er der plads til alle – familieferie på de mindstes præmisser, action med diverse vandsport og vandreruter eller solferie med ren afslapning – du får det hele på Bali!

  Ferie til skønne Bali
  september - november
  5.180 kr.
  København
  Bali
  Hotel på Bali
  f.eks. det 4* White Rose Kuta
  1.015 kr.
  Billige fly til Bali
  inkl. 30 kg bagage
  4.165 kr.
  Hotel
  1.015 kr.
  Fly
  4.165 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  5.180 kr.

  Hotel

  Der er virkelig mange hoteller at vælge mellem på Bali – alt fra simple hytter nær stranden til kæmpe 5* luksushoteller. Med dette eksempel har jeg på skyscanner.dk fundet det 4* White Rose Kuta Resort, Villas & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger under 10 minutters gang fra stranden, hvor du kan nyde solens stråler – du kan også nyde varmen ved hotellets poolområde, hvor der også er børnepool. Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, så er der også råd for det – hotellet har spa med fuld service (mod gebyr) og der er desuden også fitnesscenter, gratis WiFi og legeplads. Et dobbeltværelse i 8 nætter koster 2.030 kr. inkl. morgenmad, dvs. 1.015 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Bali, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  I dag har jeg fundet billige fly til Bali på skyscanner.dk – du rejser med Thai Airways fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 05.09. – 14.09. til kun 4.165 kr. inkl. 30 kg bagage med en mellemlanding i Bangkok begge veje (bemærk at du lander på Bali d. 06.09. og du lander i København d. 15.09.). Du kan rejse billigt fra september – november.

  Lige meget hvornår på året du rejser, så er Bali skøn, men vil du undgå de store regnskyl, så er det ”bedste” rejsetidspunkt april – juni og september – oktober, da der både er et minimum af regn og turismen har lagt sig lidt.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.09. – 14.09. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.09. – 19.09.
  • 12.09. – 26.09.
  • 02.10. – 16.10.
  • 17.10. – 31.10.
  • 01.11. – 15.11.
  • 13.11. – 27.11.
  • 22.11. – 06.12.
  • 29.11. – 13.12.
  • Og flere

   

  Transport til/fra hotellet

  Fra lufthavnen til hotellet er der kun 5,5 km – så det nemmeste vil være at tage en taxa. Prisen for sådan en ligger omkring 40-50 kr.

   

  Pas og visum

  I forbindelse med turistrejser på maksimalt 30 dage er det nu ikke længere nødvendigt med et turistvisum. Dit pas skal dog stadig være gyldigt i mindst 6 måneder ved udrejsen. Du kan læse mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre godt være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er superbrugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Eventyr til Bali: 9 dage på et skønt 4* hotel til kun 5.180 kr. inkl. fly, bagage og morgenmad

  1. Jette says:

   Husk nu lige, at der ikke længere kræves visum ved kortere ophold på Bali. Har selv lige været der i juni i 2 uger uden visum.

  se fly se hotel