• 20 jun 2018

  Billig ø-ferie til Zakynthos: 1 uge i skolernes sommerferie på et lækkert 3* hotel til kun 1.909 kr. inkl. fly

  Jeg har lige fundet et knaldgodt tilbud på en sol- og strandfyldt sommerferie på Zakynthos! Det er godt nok et af den slags tilbud, hvor du kun kan finde en enkelt billig afgang – men når du kigger på den lave pris på lige godt 1.900 kr. for både fly tur/retur til Zakynthos og 3* hotel i juli er tilbuddet simpelthen for godt til at ignorere! Har du ferie først i juli og mulighed for at flyve fra Hamborg – så værsgo’!

  Græsk sommerferie til næsten ingen penge
  01.07. - 08.07.
  1.909 kr.
  Hamborg
  Zakynthos
  Hotel på Zakynthos
  f.eks. det charmerende Pansion Tonia
  940 kr.
  Bemærk at prisen bliver lavere på bookingsiden, når du logger ind for at bestille
  Billige fly til Zykanthos
  inkl. 6 kg håndbagage
  969 kr.
  Hotel
  940 kr.
  Fly
  969 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.909 kr.

  Hotel

  skyscanner.dk har jeg fundet det hyggelige Pansion Tonia (5 ud af 5 på TripAdvisor – men kun få anmeldelser). Hotellet har en lækker beliggenhed og ligger en kort gåtur fra stranden. Herudover byder det på værelser med aircondition og balkon. Og selvom stranden er din nærmeste nabo, byder hotellet stadig på et fint udendørs poolområde med liggestole og parasoller.

  Selvom Pansion Tonia endnu ikke har fået så mange anmeldelser på TripAdvisor, har hotellet alligevel fået 60 anmeldelser på booking.com, hvilket har resulteret i en flot 8,2-ud-af-10-score.

  Det bedste ved Pansion Tonia må dog være prisen. 7 nætter i en studiolejlighed i juli koster kun 1.879 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 940 kr. pr. person. Det er billigt!

  Vil du hellere selv finde et hotel på Zakynthos, skal du også være velkommen til det. Du kan finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  Flybilletter til Zakynthos i juli er normalt tæskedyre. På skyscanner.dk har jeg dog netop fundet billetter fra Hamborg den 01.07. – 08.07. til kun 969 kr. med Condor. Du har 6 kg håndbagage inkluderet i billetten. Hvis du gerne vil have 20 kg indchecket bagage med, koster billetterne lidt over 1.200 kr.

  Jeg kunne desværre umiddelbart ikke finde andre billige rejsedatoer end den ovenstående. De næstbilligste billetter ligger omkring 2.000 kr. Det er selvfølgelig ærgerligt, men det viser samtidig, hvor billige disse fly egentlig er.

   

  Transport

  Hotellet ligger 15 km fra lufthavnen, og du har ikke så mange muligheder udover at tage en taxi (ca. 110 kr. pr. person) eller leje en bil (ca. 769 kr. pr. person for en hel uge).

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Billig ø-ferie til Zakynthos: 1 uge i skolernes sommerferie på et lækkert 3* hotel til kun 1.909 kr. inkl. fly

  1. Benjamin Langberg says:

   .

  se fly se hotel