• 21 aug 2015

  Festival of Lights i Berlin: 3 dage på et dejligt 3* hotel midt i byen inkl. fly til kun 545 kr. ** UDSOLGT **

  rsz_lights

  ”Festival of Lights” i Berlin har vundet stor popularitet blandt turister i de seneste år og tiltrækker stadig flere og flere mennesker til denne begivenhed som starter den 9. oktober og slutter den 18. oktober. Festivalen bliver den 11. festival i træk. 

  I disse dage er alle de store monumenter i Berlin oplyst med unikke mønstre af laserstråler. Desuden afholdes der mange koncerter kombineret med spektakulære brug af lys. Resultatet – uforglemmelig oplevelse for publikum i alle aldre, køn og nationaliteter.

  Du kan læse mere om eventet her hvor der også er nogle fantastiske billeder og videoer. 

  I dag har jeg fundet en super god deal til dette event!

  easyJet.com har jeg fundet nogle meget billige fly fra København til Berlin. F.eks. kan du rejse fra d. 13.10. til d. 15.10. til kun 355 kr.!

  lights2

   

  BOOK FLYET HER

  Obs! Fordi easyJet ikke tillader direkte links til deres tilbud, skal du selv indtaste datoerne inde på deres hjemmeside.

  Endnu billigere kommer du til Berlin med busselskabet FlixBus. Du kan booke tur/retur billetter til kun 44 Euros (326 kr. ). Du kan booke billetterne her.

  Hvis du kommer fra Jylland er det billigst at tage bussen til Berlin. På Abildskou.dk findes der billetter fra kun 300 kr. tur/retur (f.eks. fra d. 17.10. til d. 19.10.).

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et super tilbud! Du kan overnatte på det 3* hotel ”Novum Aldea Berlin Zentrum” (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 190 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellet ligger midt i byen i gåafstanden til mange af Berlins seværdigheder. Tidligere gæster roser især hotellets gode service og den gode beliggenhed.

  light4

  ** OPDATERING ** HOTELLET ER UDSOLGT

  BOOK HOTELLET HER

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Festival of Lights i Berlin: 3 dage på et dejligt 3* hotel midt i byen inkl. fly til kun 545 kr. ** UDSOLGT **

  1. Henrik says:

   Du skriver tre dage i Berlin, men at ankomme kl. 22.20 d. 13. og tage afsted kl. 6.15 d. 15. giver sammenlagt 31 timer og 55 minutter i Berlin. Dertil kommer transport til og fra lufthavnen. Giver reelt kun én dag i Berlin. Ikke noget man kan reklamere med 3 dage i Berlin hvert fald.