• 02 feb 2016

  Berlin: 3 dage på centralt 3* hotel til kun 919 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_architecture-113299_1280

  Berlin er hip, historisk og fyldt med muligheder. Den tyske hovedstad byder dig velkommen med sin brede vifte af museer og attraktioner på den ene hånd og barer og restauranter på den anden. Uanset om du vil shoppe løs på Kurfürstendamm eller dykke ned i historien ved Checkpoint Charlie, kan du gøre det her, og du kan endda kombinere de to og få det bedste af begge verdener. Berlin skuffer aldrig, så glæd dig til at komme en tur til den pulserende hovedstad, der giver dig både gammelt og nyt i en skøn og spændende blanding.

  Jeg har fundet et rigtig godt tilbud fra travelbird.dk, som lige nu tilbyder en tur til Tysklands hovedstad, med et 3* hotel beliggende i Charlottenburg-Wilmersdorf-kvarteret.

   

  Hotel

  Hotellet (4 ud af 5 på TripAdvisor) imponerer med sin perfekte beliggenhed – det ligger nemlig tæt på den populære handelsgade Kurfürstendamm i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf. Det er stilfuldt indrettet og tilbyder de perfekte rammer. Hver morgen venter en indbydende morgenbuffet i restauranten, og hotellet har også sin egen loungebar, Sambar, hvor du kan nyde en lækker drink til god musik.

  Du flyver direkte til Berlin fra enten København (med easyJet) eller Billund (med AirBerlin).

  Du kan læse mere om hotellet her

  rsz_travelbird_berlin

  SE REJSE-TILBUD HER

  Tilbuddet inkluderer fly, overnatning, velkomstdrink ved ankomst, et shoppingkort med 10% rabat til shoppingcentret Karstadt og daglig morgenmad på hotellet.

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 28. februar til d. 1. marts til kun 919 kr. pr. person. Men der findes også andre datoer til denne pris. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst.

  •  
  • Fra: København (Billund fra 1.729 kr.)
  • Rejsedatoer: Februar – Oktober
  • Rejselængde: 3, 4 eller 5 dage
  • Flyselskab: easyJet (inkl. håndbagage – uden begrænsning) AirBerlin (inkl. 20 kg bagage)
  • Til: Berlin, Tyskland
  • Hotel: 3*  Sorat Hotel Ambassador Berlin
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad

   

   

  Transport til hotellet

  Fra lufthavnen Schönefeld kan du tage expresstoget RB7 ind til byen. Turen tager kun 25 minutter og koster 2,80 euro (21 kr.). Du kan købe billetterne i lufthavnen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *