• 07 jun 2016

  Bali: 9 dage på et fremragende 4* resort til kun 4.143 kr. inkl. fly (14 dage til 4.689 kr.)

  rsz_shutterstock_194135492

  Har du altid drømt om en rejse til Bali, men har du endnu ikke kunnet gøre denne drøm til virkelighed pga. de høje flypriser? I dag har jeg fundet en måde at komme til dette ferieparadis for meget få penge! Det kræver, at man ikke er alt for kræsen, når det kommer til rejsetiden, men når man først er landet, bliver det det hele værd, fordi jeg har fundet et paradisagtigt hotel til dig!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu få det fremragende 4* Puri Mangaa Sea View Resort and Spa (5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.037 kr. (9 dage) eller 1.583 kr. (14 dage). Resortet ligger i den roligere nordlige del af Bali og er et ægte ferieparadis. Hotellet byder på en lækker infinitypool med udsigt over havet, spa-område og restaurant. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service og den gode beliggenhed.

  2016-06-07 18_01_55-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hvis du hellere vil bo i den mere livlige sydlige del af øen, eller hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller på Bali, kan du få et overblik her. Priserner starter på ca. 30 kr. pr. person pr. nat. Et godt 4* hotel, som f.eks. The Akmani Legian (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger kun 5 minutters gang fra Kuta Beach findes til 245 kr. for et dobbeltværelse (123 kr. pr. person).

  2016-06-07 18_26_40-Capture

  HOTELLER PÅ BALI

   

   

  Fly

  For et par dage siden kunne jeg præsentere dig for meget billige fly til Bangkok og Phuket med et af verdens bedste flyselskaber, Cathay Pacific (inkl. 20 kg bagage). I dag har jeg fundet nogle rigtig billige fly til Indonesiens hovedstad Jakarta til kun 2.587 kr. Du kan finde fly til denne pris fra begyndelsen af september til midt december 2016.

  2016-06-07 17_58_57-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Fra Jakarta kan du komme meget billigt til Bali. Turen tager cirka halvanden time og koster 519 kr tur/retur. Der findes 6-8 afgange om dagen.

  2016-06-07 18_06_04-Capture

  FLY JAKARTA – BALI

   

  Alternative fly

  Der findes pt ingen direkte fly fra Danmark til Bali og fly dertil plejer at være meget dyre! Med fly-kombinationen, som jeg har beskrevet, får du en tur/retur-billet til Bali til lidt over 3.000 kr. Som er ret vildt! Til denne pris kan man ikke være alt for kræsen ift. rejsetiden (ca. 26 timer). Hvis det er for kompliceret eller omstændeligt for dig, så kan du finde fly med Qatar Airways fra København til 6.109 kr. (17,5 timer med 1 omstigning) eller til ca. 4.759 kr. med Turkish Airlines (dog med en rejsetid på 31 timer).

   

  Vælger du at bruge nogle dage i Jakarta, har jeg lavet en liste med hoteller her, hvor du kan se udvalget.

   

  Hotel Bali (8 nætter)

  1.037 kr.

  Fly København – Jakarta

  2.587 kr.

  Fly Singapore – Bali

  519 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.143 kr.

   

   

  Pas og visum

  Turistvisum kan opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Bali: 9 dage på et fremragende 4* resort til kun 4.143 kr. inkl. fly (14 dage til 4.689 kr.)

  1. Martin says:

   Hej.

   Er der andre datoer til den pris?

   Hilsen Martin

   • Rejsespejder says:

    Hej Martin, 

    du kan finde billetter til denne pris i juni og fra september til december.

  2. Signe Guldager says:

   Hejsa.
   Hvordan er vejret normalt på Bali i juni og juli? Ud fra vejrudsigten via internettet ser det ud til at regne non-stop den kommende måned.

   Hilsen Signe

   • Rejsespejder says:

    Hej Signe,

    der plejer at være godt vejr :). Tørsæson er fra april til october. Kig evt. her: https://www.bali.com/news_weather.html

   • Martin V says:

    Vi var på Bali i regnsæsonen i februar, der stod vejrudsigt også med konstant regn(Den passer ikke en meter), vi havde dog kun regn i løbet af dagen 3 gange og aldrig så lang tid ad gangen, vejret er fantastisk, og det er Bali også. 

    • Rejsespejder says:

     Hej Martin,

     tak for din kommentar. Det er også min erfaring. Hvis det regner, så er det kun i korere perioder. Og man kan spare masser af penge ved at rejse i regnsæsonen :).