• 27 jun 2016

  Bali: 10 dage på et lækkert resorthotel til kun 3.938 kr. pr. person inkl. morgenmad og fly

  rsz_1shutterstock_173849426

  Bali er en af de mest spektakulære og gæstfri øer i Det Indiske Ocean. Den lille grønne ø danner rammen om en perfekt eksotisk ferie for dig, der gerne vil slappe af, men også vil ud at se noget i din ferie. Når du holder ferie på Bali, vil du blive begejstret for den storslåede natur og de smukke strande, men her er også fine kulturelle seværdigheder. Øen byder desuden på smukke templer, balinesisk dans og billig shopping.

   I dag har jeg fundet et fantastisk tilbud på en rejse til Bali! Det gælder både i højsæsonen (”tørsæson”), som varer fra juli til oktober og også uden for Balis højsæson, hvor øen helt klart også er en rejse værd. For det første er hotel-priserne lavere, og ligesom mange andre steder i Sydøstasien betyder regnsæson, at det oftest regner en time om morgenen og en time om aftenen.

  Med dette tilbud tager jeg udgangspunkt i en rejse i august.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det fremragende Matahari Tulamben Resort (4,5 ud af 5 på TripAvisor og ”2016 Travellers’ Choice Award”) til kun 533 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for to. Hotellet ligger direkte ved stranden og tilbyder moderne værelser i balinesisk stil, udendørs swimmingpool samt restaurant med fantastisk havudsigt. Der er desuden område med gratis trådløs internetadgang samt dykkercenter på stranden.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-06-27 18_39_08-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes alt for mange andre lækre hoteller på Bali til, at jeg kan liste dem alle her. Derfor vil jeg anbefale dig at skaffe et overblik her. Der findes alt lige fra lav-budgethoteller til 4- og 5-stjernede luksushoteller – og alt til meget få penge.

  F.eks. det meget lækre 4* The Bali Dream Villa and Resort Echo Beach til kun 1.144 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for to (10 dage).

  2016-06-27 18_52_29-Capture

  HOTELLER PÅ BALIHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

   

  Fly

  Fly til Bali er tit en dyr affære og priser fra 6.000 kr. og opefter er ikke sjældne. Derfor er dette tilbud noget virkelig særligt. Indrømmet: man skal være lidt kreativ for at få de billige billetter, men når man først er landet, bliver det det hele værd!

  For at få de billige fly skal man købe to flybilletter.

  momondo.dk kan du lige nu få meget billige fly til Kuala Lumpur. Du flyver med et af Europas bedste flyselskaber, Turkish Airlines (inkl. 25 kg bagage) fra København til Kuala Lumpur til kun 2.647 kr.

  Der findes fly til denne pris fra d. 7. august frem til november 2016. De billigste billetter finder du, hvis du sørger for, at udrejsen er på en torsdag og returrejsen er på en lørdag. Dog findes der også andre muligheder til enten samme pris eller kun lidt flere penge.

  2016-06-27 18_41_46-CaptureSE  FLY-TIILBUD HER Der findes også andre afgange til kun lidt flere penge, hvor rejsetiden er meget bedre (klik på "se alle resulatater" inde på momondo). Og de fleste fly i september og oktober har en rejsetid på ca. 15-17 timer.

   

  Fra Kuala Lumpur skal du booke flyet til Bali. I mit eksempel flyver du videre samme dag med Malindo Air. Dog findes der forskellige muligheder afhængig af, hvornår man lander i Kuala Lumpur.

  2016-06-27 18_41_16-CaptureSE  FLY-TIILBUD HER

  Alternativt kan du stadig udnytte de billige Cathay Pacific-fly til Jakarta (og derfra videre til Bali). Cathay Pacifics udsalg slutter officielt d. 30. juni.

   

  Fly Kbh. – Kuala Lumpur

  2.647 kr.

  Fly Kuala Lumpur – Bali

  758 kr.

  Hotel inkl. morgenmad

  533 kr.

  TOTAL (per person)

  3.938 kr.

   

   

  Pas og visum

  Turistvisum kan opnås ved indrejse med gyldighed indtil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  15 kommentarer til Bali: 10 dage på et lækkert resorthotel til kun 3.938 kr. pr. person inkl. morgenmad og fly

  1. patrick says:

   Hvis man vil bestille, er det så jer man skriver til og så betaler man til jer eller?

  2. Oliver says:

   Hej Rejsespejder

   Hvordan bestiller man rejsen herinde fra?

  3. Helle Torp Nautrup says:

   Hejsa! jeg er ny her. hvordan foregår det med at bestille en samlet rejse her?? 

   hvornår rejser man? 

   hilsen Helle

  4. Lea says:

   Hej, 

   Ved du om flybilletterne kan findes billigere end 6.995 i perioden fra d.4 juli og 10 nætter frem?

   MVH 

   Lea

  5. Michael T says:

   Hej!

   Kan du hjælpe med at finde en billig løsning til Bali i perioden 29/7-20/8 fra cph lufthavn. 

   Jeg syntes ikke hvis man søger fra udrejse torsdag og hjemrejse lørdag til og fra kuala lumpur er flybilletterne er så billige??

   HELP! 🙂 

   • Rejsespejder says:

    Hej Michael,

    som skrevet i artiklen var den tidligste afgang jeg kunne finde til denne pris d. 7. august.

  6. Stine Norman Jensen says:

   Kan Det passe at fly prisen nu er steget til 3274,- ??

    

   • Rejsespejder says:

    Hej Stine,

    der er de på den specifikke dato jeg har lagt op. Men, hvis du kigger ugen efter (afgang d. 18. august), så findes der stadig billetter til 2.645 kr. 🙂

    • Juvena says:

     Hej, 

     Kan se at du igår har skrevet til Stine, at der findes billetter til samme pris som dem du har fundet, d. 18. august. Men har lige været inde og kigge og kan ikke finde billetter på den afgangs dato, til den pris. Er det fordi de allerede er steget?

  7. Pernille says:

   Åh hvor kunne jeg godt tænke mig at se et specifikt rejsetilbud med afrejse 30 juli og 10 dage frem. Kan jeg få hjælp til det, er ikke så ferm til det her

  8. Mikkel says:

   Hej! 

   Der står at man flyver fra København til London? 

   Men der står at man flyver til Kuala Lumpur?

   det forstår jeg ikke helt.

   mvh mikkel

   • Mads Sørensen says:

    Uden at have tjekket, vil jeg tro der menes fra København med stop i London, også videre til KL.

    • Rejsespejder says:

     Hej Mikkel,

     det er en fejl. Jeg har brugt en gammel tekst (hvor man fløj til London). Men her flyver man fra/til København. Beklager fejlen :).