• 04 sep 2015

  Autocamper i USA, Australien, New Zealand og Europa: til kun 1$ pr. nat og 250 $ benzinpenge

  rsz_valley-871709_1280

  Jeg har et par venner, som er på autocamperferie i USA lige nu og hver gang de sender billeder, bliver man en lille smule misundelig… Det ser for vildt ud! Der er bare noget specielt over den frihed, der er ved at kunne tage hen hvor som helst, at sove lige hvor man har lyst og at være så tæt på naturen. Desværre er sådan en autocamperferie også ofte rigtig dyr. Men hvad hvis jeg fortæller dig, at jeg har fundet en mulighed for at gøre det næsten gratis? Det lyder næsten for godt til at være sandt?

  Den er god nok! Jeg har nemlig fundet nogle hjemmesider med mega billige tilbud på autocamperferie. Hvad siger du til en tur fra San Francisco til Los Angeles, Sydney til Melbourne eller Auckland til Christchurch for 1$ per nat plus benzinpenge oveni? Hvordan kan det passe?

  Grunden til, at man kan gøre det så billigt, er, at det er meget dyrt for lejebilforhandlerne at køre sine lejebiler tilbage, hvis folk afleverer bilen (eller i dette tilfælde camperen) et andet sted end der, hvor de hentede den. Normalt skulle de så betale et firma, som henter den og kører den tilbage til stationen. Men så er nogle firmaer kommet på den geniale ide at udleje disse ”oneway”-ture og lade kunderne gør deres arbejde i stedet.

  På hjemmesiden apollorv.com kan du få lige præcis sådan nogle tilbud i USA, Australien og New Zealand. Her betaler du kun 1$ pr. nat og får 250$ benzinpenge oveni.

  rv

  BOOK CAMPEREN HER

  Man skal selvfølgelig have camperen tilbage til stationen på et fastsat tidpunkt, men det er vist stadig det værd! F.eks. får man 4 dage til at køre fra San Francisco til Los Angeles, en tur som man kan køre på 6 timer.

  Og der findes faktisk masser af andre lignende hjemmesider, som jeg allerede har fundet frem til dig!

  Juicy.com kan du også booke en camper til 1$  pr. nat i USA, Australien og New Zealand.

  rsz_juicy

  På Spaceship Rentals kan du booke en camper i Europa til 1 pund (10 kr.) pr. nat. F.eks. fra Barcelona til London.

  rsz_space

  Camper-deals i USA

   

  Camper-deals i Canada

   

  Camper-deals i Australien

   

  Camper-deals i New Zealand

   

  Camper-deals i Europa

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

   

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Autocamper i USA, Australien, New Zealand og Europa: til kun 1$ pr. nat og 250 $ benzinpenge

  1. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog

  2. Pingback:Rejsespejder – Danmarks rejsetilbudsblog