• 30 aug 2019

  Anmelderrost badehotel på Samsø: 2 nætter med middag og morgenmad til kun 975 kr.

  Betagende natur, frisk vind, smukke strande, lækre lokale madoplevelser, charmerende landsbyer, sælsafari og verdens største labyrint er blot nogle af de ting, du kan opleve på vidunderlige Samsø. Og med dette skønne tilbud jeg har fundet, kommer du til at bo på et fantastisk badehotel med den smukkeste udsigt over havet og den omkringliggende natur. Så hvis du er helt tosset med naturen, afslapning og tid til fordybelse, så er dette ophold lige noget for dig.

  Hotelophold på dejlige Samsø
  oktober - december
  975 kr.
  2 nætter på Ilse Made på Samsø
  inkl. middag, vin og morgenmad
  975 kr.

  Hotelophold på Samsø

  Er du også blevet grebet af serien “Badehotellet”, og har du lyst til at opleve badehotel-stemningen, så skal du tage til Ilse Made (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Det brusende Vesterhav er dog blevet skiftet ud med mere rolige strande og kystlinje, og på Ilse Made er der plads til ro og fordybelse. Hotellet er et voksenhotel, og det ligger helt for sig selv i grønne omgivelser med en skøn havudsigt. Tag en velfortjent slapper på en af hotellets mange terrasser, nyd orangeriet og den fine have med bænke, krydderurter og spændende blomsterbede eller gå på opdagelse i området omkring hotellet. Her ligger blandt andet den helligkilde (Ilse Made), som hotellet er opkaldt efter.

   

  Med i opholdet er en 2 retters middag med vin og også morgenmad begge dage. Og maden kan du godt glæde dig til! Her er der kræset for detaljerne. Der bliver brugt lokale råvarer af topkvalitet – og serveringen i de smukke omgivelser er nærmest en oplevelse i sig selv. 2 nætter på dette fantastiske hotel med middag, vin og morgenmad koster 975 kr. pr. person ved et ophold for 2 (1.950 kr. i alt).

   

  Tilbuddet indeholder (pr. person)

  • Smukt ophold på Ilse Made Hotel på Samsø
  • 2 overnatninger dobbeltværelse med havudsigt
  • Dejlig 2-retters middag efter køkkenchefens valg på ankomstdagen
  • 1 glas vin til forretten
  • 1 glas vin til hovedretten
  • 1 glas bailey eller cognac efter maden
  • Stor morgenmadsbuffet begge dage
  • Gratis parkering
  • Fri wi-fi
  • Opholdet kan benyttes med ankomst på søndage, tirsdage eller fredage i perioden fra d. 11. oktober – 17. december 2019.

   

  OBS: Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

   

  Transport til Samsø

  Rejser du fra Sjælland, kan du tage færgen Kalundborg-Ballen – her er det både muligt at tage bilen eller kommende med som gående eller med cykel. Hvis du skal fra Jylland, kan du tage med færgen fra Hou ved Odder (syd for Aarhus). Har du ikke mulighed for bil, så kan du f.eks. tage rutebussen (nr. 103) fra Aarhus til færgen.

   

  De 2 færger ankommer på hver sin side af øen – fra Sjælland ankommer du til Ballen, og fra Jylland sejler du i havn ved Sælvig. Fra begge havne har du ca. 15 minutters kørsel, før du er ved hotellet.

   

   

  Oplevelser på Samsø

  Måske studsede du over, at jeg nævnte du kan besøge verdens største labyrint på lille Samsø, men den er god nok! På Samsø ligger verdens største permanente labyrint, der dækker over et areal svarende til 12 fodboldbaner. Labyrinten består af en bevoksning på over 20 forskellige slags buske og træer, og her er det nemt at fare vild! Så det er med at holde tungen lige i munden, når du begiver dig afsted.

   

  Samsø er så smuk en ø, så vandreture og cykelture er helt oplagte og en perfekt måde at opleve naturen på. Besøg også gerne de små landsbyer med charmerende bindingsværkshuse, unikke butikker med lokale varer, oplev nogle af øens kunstudstillinger og de hyggelige havnebyer med lækre fiskebutikker og restauranter. Lokalbefolkningen er så venlig og Samsø er bare en skøn ø, som helt sikkert er et besøg værd!

   

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her