• 11 mar 2020

  Anmelderrost badehotel på Samsø: 2 nætter med 3-retters middag, vin og morgenbuffet fra kun 999 kr.

  Betagende natur, frisk vind, smukke strande, lækre lokale madoplevelser, charmerende landsbyer, sælsafari og verdens største labyrint er blot nogle af de ting, du kan opleve på vidunderlige Samsø. Og med dette skønne tilbud jeg har fundet, kommer du til at bo på et fantastisk badehotel med den smukkeste udsigt over havet og den omkringliggende natur. Så hvis du er helt tosset med naturen, afslapning og tid til fordybelse, så er dette ophold lige noget for dig.

  Hotelophold på dejlige Samsø
  marts - oktober
  fra999 kr.
  2 nætter på Ilse Made på Samsø
  inkl. 3-retters middag, vin og morgenmad
  999 kr.

  Hotelophold på Samsø

  Er du også en af de mange tilhængere af serien “Badehotellet”, og har du lyst til at opleve badehotel-stemningen, så skal du tage til Ilse Made (4 ud af 5 på TripAdvisor). Det brusende Vesterhav er her blevet skiftet ud med en roligere strand og kystlinje. Hotellet er et voksenhotel,  der ligger helt for sig selv i grønne omgivelser med en skøn havudsigt. Tag en velfortjent slapper på en af hotellets mange terrasser, nyd orangeriet og den fine have med bænke, krydderurter og spændende blomsterbede eller gå på opdagelse i området omkring hotellet. Her ligger blandt andet den helligkilde (Ilse Made), som hotellet er opkaldt efter.

   

  Med i opholdet er en 3-retters middag med vin og også morgenmad begge dage. Og maden kan du godt glæde dig til! Her er der kræset for detaljerne. Der bliver brugt lokale råvarer af topkvalitet – og serveringen i de smukke omgivelser er nærmest en oplevelse i sig selv. 2 nætter i et stort værelse med havudsigt på dette fantastiske hotel og med middag, vin og morgenmad koster 999 kr. pr. person ved et ophold for 2 (1.998 kr. i alt).

   

  Tilbuddet indeholder (pr. person)

  • Smukt ophold på Ilse Made Hotel på Samsø
  • 2 overnatninger i enten stort værelse med havudsigt eller stort luksusværelse med havudsigt og privat balkon (du vælger selv ved køb af værdibeviset)
  • Dejlig 3-retters middag efter køkkenchefens valg på ankomstdagen (middagen kan ikke rykkes til andendagen)
  • 1 glas vin til forretten
  • 1 glas vin til hovedretten
  • Kaffe efter maden
  • Stor morgenmadsbuffet begge dage
  • Gratis parkering
  • Fri wi-fi
  • Ankomst er muligt søndag eller tirsdag fra d. 27. marts – 23. juni og fra d. 23. august – 23. oktober 2020.

   

  OBS: Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager en bookingbekræftelse med et værdibevis, som også indeholder en vejledning til, hvordan du booker opholdet.

   

   

  Transport til Samsø

  Rejser du fra Sjælland, kan du tage færgen Kalundborg-Ballen. Her kan du både komme med i bil, på cykel eller som gående. Hvis du skal fra Jylland, kan du tage med færgen fra Hou ved Odder (syd for Aarhus). Har du ikke mulighed for bil, så kan du f.eks. tage rutebussen (nr. 103) fra Aarhus til færgen.

   

  De 2 færger ankommer på hver sin side af øen – fra Sjælland ankommer du til Ballen, og fra Jylland sejler du i havn ved Sælvig. Fra begge havne har du ca. 15 minutters kørsel, før du er ved hotellet.

   

   

  Oplevelser på Samsø

  Måske studsede du over, at du kan besøge verdens største labyrint på lille Samsø, men den er god nok! På Samsø ligger verdens største permanente labyrint, der dækker over et areal svarende til 12 fodboldbaner. Labyrinten består af en bevoksning på over 20 forskellige slags buske og træer, så her er det med at holde tungen lige i munden, når du begiver dig afsted.

   

  Samsø er så smuk en ø, så vandreture og cykelture er helt oplagte og en perfekt måde at opleve naturen på. Besøg også gerne de små landsbyer med charmerende bindingsværkshuse, unikke butikker med lokale varer, oplev nogle af øens kunstudstillinger og de hyggelige havnebyer med lækre fiskebutikker og restauranter. Lokalbefolkningen er utrolig venlig og Samsø er bare en generelt en skøn ø, som helt sikkert er et besøg værd!

   

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her