• 23 nov 2017

  All-inclusive og vintersol i Egypten: 1 uge i på et lækkert 4* hotel til kun 1.795 kr. inkl. fly og all inclusive

  Er du klar til at flygte fra vinteren? Så har jeg flugtplanen her! Den hedder Egypten – nærmere bestemt Sharm el-Sheikh – i en hel uge med all inclusive! Hernede kan du skifte vintertøjet ud med shorts og t-shirt og ellers bare nyde livet og det varme egyptiske klima ved Det Røde Hav. Og det bedste ved hele denne vinterflugt er, at den kan klares for under 2.000 kr.! Synes du, at det lyder som noget for dig, så læs endelig videre.

  All-inclusive ferie i Sharm el-Sheikh
  november - december
  1.795 kr.
  København, Billund
  Sharm el Sheikh
  All inclusive i Egypten
  med fly, 4* hotel og all inclusive
  1.795 kr.

  travelmarket.dk har jeg i dag fundet en superbillig all inclusive-rejse til solbeskinnede Sharm el-Sheikh! Det er Amisol, der udbyder rejsen, som du kan finde billigt i november og december – både fra Billund og København! Særligt fra København kan du finde rejsen til en utroligt billig pris. Her har jeg fundet den til 3.590 kr. for 2 personer den 27.11. – hvilket svarer til 1.795 kr. pr. person! Og her snakker vi om en rejse med fly, all inclusive og 4* hotel.

  Apropos hotel, så kommer du til at bo på det indbydende og ualmindeligt anmelderroste 4* Club Reef (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Travellers’ Choice Award“). Tidligere gæster – heriblandt en del danskere – bruger flittigt de positive tillægsord om hotellet, der bliver beskrevet som et lækkert, rent sted med superhøflige ansatte og en skøn beliggenhed i rolige omgivelser. Resortet ligger flot placeret ved Aqaba-bugten, og samtlige værelser har privat balkon med udsigt over Det Røde Hav. Herudover er der tre forskellige pools med hver deres bar og en privat strand.  I hovedrestauranten kan du nyde temabuffeter hver aften med traditionelle egyptiske retter. Foretrækker du pizza eller måske middelhavsretter, kan du skam også få det. Og hvis al den gode mad skulle begynde at sætte sig på sidebenene, kan du bruge en times tid i hotellets fitnesslokale – eller måske tage et slag tennis eller spille en gang beachvolley. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig på hotellet!

  Fra København kan du som sagt finde rejsen til den uhørt lave pris på 1.795 kr. Herudover kan du finde rejsen til 1.995 kr. fra både Billund og København på en række andre datoer (se listen nedenfor).

  OBS Det skal lige siges, at Amisols hjemmeside ikke er specielt brugervenlig (for at sige det, som det er). Når du kommer ind på deres hjemmeside, skal du trykke på pris-feltet (markeret med en pil ovenfor). Når du har trykket på pris-feltet, kan du se de forskellige rejsedatoer og priser. Herefter skal du sørge for, at du får valgt den rigtige lufthavn og rejseperiode. Det gør du ved at trykke på “Start søgning” (se nedenfor). Når du har valgt rette lufthavn og måned, skal du trykke på “søg fly + hotel” (og ikke “start søgning” igen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  Transport til /fra hotellet

  Hotellet ligger kun 9 minutters kørsel fra lufthavnen, så det klart nemmeste vil være at tage en taxi. Det burde ikke koste meget mere end 50 kr. (som er meget billigere end de 200 kr. pr. person det koster hos Amisol) – husk dog at aftale prisen med chaufføren, før I kører.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til All-inclusive og vintersol i Egypten: 1 uge i på et lækkert 4* hotel til kun 1.795 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Sarah says:

   Hej! Kan se i har dette tilbud til 1795kr inkl alt men det er ikke det beløb der bliver vist frem pr person og selvom jeg taster de billige rejsedatoer får jeg det ikke til den pris. Vi er nemlig interesseret hvis i virkelig har flere billetter til den pris så skriv gerne til mig på mail 😉 Mvh Sarah

  2. Kristine says:

   Det er meget svært at finde den billige rejse med all inclusive på amisol hjemmeside? Den er overhovedet ikke brugervenlige:( måske er den udsolgt?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kristine 🙂

    Jeg vil give dig fuldstændig ret – Amisols hjemmeside er på ingen måde brugervenlig.

    Jeg har lige tjekket, og rejsen er der stadig 🙂 Jeg vil her forsøge at lave en så udførlig forklaring som muligt:

    1) Klik på “Se tilbud” i artiklen ovenfor. Så skulle du genre komme ind på travelmarket.dk

    2) Klik på “Club Reef” – det skulle gerne være det øverste tilbud på travelmarket.

    3) Nu er du inde på Amisols hjemmeside. Scroll lidt ned. Nu burde du kunne se forskellige grå felter. Klik på “Pris”.

    4) Klik nu på “Start søgning” til højre:

    5) Vælg Kastrup Lufthavn og dec.2017, og tryk på “Søg fly + hotel”. Nu genindlæser siden.

    6) Scroll ned igen – nu burde du kunne se, at række nr. 2 har et tilbud til 3.990 kr. for 2 personer 🙂

    Håber det giver mening 🙂

  3. Kristine says:

   Det er meget svært at finde den billige rejse med all inclusive på amisol hjemmeside? Den er overhovedet ikke brugervenlige:(

  4. Jytte says:

   Dejligt hotel med god mad. Desværre absolut ikke handicapvenligt, da der er masser af trapper, bl.a. til restauranten.

  5. Carsten says:

   Serviceoplysning, taget fra Udenrigsministeriets hjemmeside:

   “Rejsevejledning – Egypten
   Gyldig: 09.11.2017Senest redigeret 07.08.2017

   Rejsevejledningen for Egypten er senest opdateret den 3. august 2017 med redaktionelle ændringer. Det overordnede sikkerhedsniveau er ikke ændret.

   Sikkerhedsniveau

   Der er stor risiko for terrorangreb i hele Egypten.”

   • Rejsespejder says:

    Hej Carsten,

    Tak for din kommentar. Der er desværre stor risiko for terror mange steder – f.eks. Storbritannien. Men udenrigsministeriet skriver også mht. Egypten:
    “Men vi fraråder ikke rejser hertil.”

    • Carsten says:

     Det er selvfølgelig op til hver enkelt, at vurdere om det er risikoen værd. Trods alt ikke særlig lang tid siden, at Hurghada var udsat for terror …

  Se hotel-tilbud her