• 11 okt 2017

  All inclusive ved Det Røde Hav: 1 uge på et fremragende 4* hotel i El Gouna til kun 2.964 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  Hvis du som så mange andre drømmer om en varm solkinsferie midt om vinteren, har jeg her fundet en færdiglavet pakkeløsning. Den hedder Egypten, nærmere bestemt El Gouna ved det smukke Røde Hav, og den indeholder både fly, transport og 4* hotel med en Travellers’ Choice Award. Nå ja, og så er den med all inclusive, så du heller ikke skal bekymre dig om mad eller drikke! Alt er tilrettelagt, så du kan geare ned og nyde en bekymringsfri uge med sol, strand, vand og afslapning i Egypten!

  All inclusive i Egypten
  december - januar
  2.964 kr.
  København
  El Gouna
  1 uge på et anmelderrost 4* hotel
  med all inclusive, fly og transport
  2.964 kr.

  På sunweb.dk har jeg fundet et supergodt tilbud på det usædvanligt anmelderroste 4* Hotel Sultan Bey (4,5 ud af 5 på TripAdivsor og “Travellers’ Choice Award“). Og nøj, hvor ser det lækkert ud! Hotellet har et pool-område, der kan få selv den mest vandskyende landkrabbe til at overveje en dukkert. Du har både poolbar og infinity-pool med en flot udsigt over lagunen ud til Det Røde Hav. Og foretrækker du strand frem for pool, kan du bare sejle med hotellets gratis shuttlebåd til Zeytouna Strand, hvor du bl.a. kan snorkle i Det Røde Havs farverige koralrev.

  Jeg har fundet de billigste rejser i januar – du kan f.eks. rejse fra København d. 06.01. – 13.01. til kun 2.964 kr. pr. person ved en rejse for 2. Med i prisen er der inkluderet fly, hotel, transfer og selvfølgelig all inclusive! Du kan også rejse til samme pris d. 13.01. – 20.01., d. 20.01. – 27.01. og d. 27.01. – 03.02. Efter januar ligger de billigste priser på 3.634 for et dobbeltværelse til 2 personer.

  Der er inkluderet 7 kg håndbagage – hvis du vil booke ekstra bagage (15 kg), kan du gøre dette til 75 kr. pr. vej.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til All inclusive ved Det Røde Hav: 1 uge på et fremragende 4* hotel i El Gouna til kun 2.964 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  1. Mie says:

   Er det ikke under 23 grader i januar?

  2. Marianne says:

   Det er fantastiske fund altid. Dog kunne det være spændende om der også indimellem var fokus på singlerejser.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marianne 🙂

    For at undgå alt for meget forvirring forsøger jeg altid at holde mig til prisen pr. person ved en rejse for 2. Det er også det mest almindelige inden for rejseverden.

    Men jeg gør altid opmærksom på, hvor man kan finde enkeltværelser, når jeg skriver en artikel, hvor jeg selv har fundet fly og hotel. På den måde kan du nemt lave rejsen til en singletur 😉

  Se hotel-tilbud her