• 20 aug 2017

  All-inclusive ved Alanya: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.320 kr. inkl. fly og all-inclusive

  Har du også været utilfreds med sommer-vejret herhjemme i Danmark og går du og sukker efter sol, strand og varme? Så skal du endelig blive ved med at læse med her. I dag har jeg nemlig fundet en super billig afgang mod Tyrkiet og mod 34-37 grader, pool, afslapning og all-inclusive. Hvad mere kunne man så ønske sig?

  Luksus ved Alanya
  26.08. - 02.09.
  2.320 kr.
  Billund eller Aalborg
  Antalya
  Hoteller i Antalya området
  f.eks. 4* Club Titan
  1.722 kr.
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (26.08. - 02.09.)
  Du skal selv indtaste rejsedatoerne (26.08. - 02.09.)
  Afgang til Antalya
  inkl. håndbagage
  598 kr.
  Hotel
  1.722 kr.
  Fly
  598 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  2.320 kr.

  Hotel

  Jeg har fundet et godt tilbud på tripadvisor.dk på det skønne 4* Club Titan Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) i Kargicak, 15 km fra Alanya. Hotellet ligger kun 2 minutters gang fra stranden og hvis du er mere til pool, så kan du også slappe af her omgivet af en frodig have. Poolen er både for voksne og børn med en dyb og lav ende. Desuden byder hotellet også på spa, sauna, fitness og spillerum med blandt andet bordtennis. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 3.444 kr. inkl. all-inclusive, dvs. 1.722 kr. pr. person ved en rejse for 2. Når du foretager din booking via tripadvisor, så skal du selv indtaste rejsedatoerne øverst på bookingsiden – i dette eksempel er det d. 26.08. – 02.09.

  I Antalya og Alanya området findes der så mange fine hoteller – både simple, men også kæmpe resorts med all-inclusive og luksus, så tag et kig gennem listen her og find det hotel, der passer bedst til dine behov. Skulle du lede efter et enkeltværelse, så kan du indstille søgningen til dette øverst på bookingsiden.

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet en billig afgang til Antalya – du rejser enten fra Billund (til 598 kr.) eller fra Aalborg (til 798 kr.) d. 26.08. – 02.09. Der findes også en afgang dagen efter d. 27.08. fra Billund til 1.098 kr. inkl. håndbagage

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der 143 km – det er selvfølgelig muligt at tage en taxi, men du kan også vælge at tage bussen. Så skal du med en bus fra lufthavnen til ”Antalya” og derfra med en ny bus til ”Mahmutlar”. Fra ”Mahmutlar” skal du med en taxi de sidste 5 km – hele turen tager 4,5 time inkl. transfertid og koster ca. 100-140 kr. En anden mulighed er at booke transfer, f.eks. igennem skyscanner.dk – dette koster 111 kr. t/r, hvor du bliver hentet og bragt lige til døren – vær dog opmærksom på, at det er en delt-shuttle, så transporttiden kan tage op til 3,5 time.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til All-inclusive ved Alanya: 1 uge på et lækkert 4* hotel til kun 2.320 kr. inkl. fly og all-inclusive

  1. Laila says:

   Hej
   Jeg er alene med min søn på 6 år. Priser er altid for mindst 2 voksne. Må jeg booke sådan et tilbud, og betale for to voksne, selvom det er ét barn og én voksen?
   Mvh Laila

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Laila,
    Ved sådan et tilbud som dette, hvor hotel og fly bookes hver for sig, så kan du sagtens lave det om, så det er tilpasset dig og din søn. Jeg kan dog se, at flybilletterne er udsolgt (der er dog en afrejse d. 27.08. – 03.08. til 1.498 kr.) og ved hotel kan du ændre i søgningen i toppen, så du søger efter værelse for 1 voksen og 1 barn – se screenshot her 🙂 Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  2. adel says:

   hvorfor kan jeg ikke få den til 598 for den til 1198

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Adel,
    Jeg har lige tjekket prisen på flybilletten og du har helt ret – den er steget i pris siden jeg skrev om den. Men rejsen har også været meget populær og så bliver de billige afgange desværre bare hurtigt solgt. Du kan tro, at jeg nok skal holde øje med lignende tilbud og opdatere bloggen løbende 🙂

  3. Mette says:

   Hvordan finder man en afbudsrejse, 5-6 dage, med afgang senest tirs 22/8?
   Til sol og varme..

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mette,
    Hvis du gerne vil afsted 5-6 dage, så vil jeg foreslå, at du kigger forbi sunweb.dk, da de tit har rejser med kortere rejseperioder end 1 uge 🙂