• 12 okt 2018

  Drømmerejse til Mexico: 2 uger på et 3* strandresort i Cancún til kun 8.448 kr. inkl. fly og all inclusive

  Viva la Mexico! Mexico er en rendyrket drømmedestination – det kan der ikke være nogen diskussion om! Og én af Mexicos allermest eftertragtede feriedestinationer er kystbyen Cancún. Med en fantastisk beliggenhed på spidsen af Yucatán-halvøen kan Cancún sætte flueben ved alle de fornødne bokse: tropisk klima – tjek. Palmefyldte, caribiske sandstrande – tjek. Det smukkeste turkise havvand – tjek. Masser af solskinstimer – tjek. Tilsæt så et 2-ugers ophold på et lækkert strandresort med all inclusive, og du har ét styk ferie, der sprænger skalaen for livsnyderi! Vamos a México!

  2-ugers all inclusive-drømmerejse til Cancún
  november
  fra8.448 kr.
  København
  Cancún
  2 uger på All Ritmo Cancun Resort & Waterpark
  inkl. direkte fly og all inclusive
  8.448 kr.
  OBS! Vil du lige skrue en tand op for luksussen, kan du også vælge det 4* Hotel Grand Bahia Principe Coba

  All inclusive-rejse til Cancún

  Du kan godt finde spansk-parløren frem og øve dig lidt: “Una cerveza, por favor.” For når du skal tilbringe 2 uger i Cancún på et beach resort med all inclusive, så kommer du nok til at drikke en øl/drink eller to, mens du nyder stranden, den mexikanske sol og 29 graders varme!

   

  Tilbuddet jeg har fundet ovenfor er en af TUI’s lækre pakkerejser til Cancún. Du kommer til at bo på det 3* All Ritmo Cancun Resort & Waterpark (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger ved en lystbådehavn lidt uden for Cancúns centrum og byder bl.a. på sin egen vandpark (uden tvivl noget, som børn og vandhunde vil sætte stor pris på)! Fra hotellets poolområde, der har hele 3 jacuzzier, er der en eminent udsigt over det smukke Caribiske Hav.

   

  Prisen for 2 uger på det 3* All Ritmo Cancun Resort & Waterpark er 8.448 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 16.896 kr.). Og det er vel at mærke med all inclusive og direkte fly tur/retur. Du kan finde rejsen til denne pris på datoerne 10.11. – 24.11. og 24.11. – 08.12.

  Udover de datoer, er priserne stadig ret høj. Så jeg anbefaler at vente lidt, hvis du vil afsted på en af de andre datoer!

   

  Vil du gerne lige et nøk op i hotelstandard, kan du i stedet overveje det 4* Hotel Grand Bahia Principe Coba (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) til kun 9.348 kr. pr. person. Dette hotel har haft besøg af en del danskere, som generelt uddeler rigtig flotte karakterer på TripAdvisor.

   

   

  Pas og visum

  I Mexico er der visumfrit ophold i op til 180 dage for turister. Dog skal du udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen). Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – og det koster ca. 500 mexikanske pesos (ca. 171 kr.).

   

   

  Hotel-indtryk

  All Ritmo Cancun Resort & Waterpark

   

   

  Hotel Grand Bahia Principe Coba

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her