• 16 okt 2019

  Drømmerejse til Mexico: 2 uger på et 4* strandresort ved Cancún fra kun 7.398 kr. inkl. fly og all inclusive

  Viva la Mexico! Mexico er en rendyrket drømmedestination – det kan der ikke være nogen diskussion om! Og én af Mexicos allermest eftertragtede feriedestinationer er området omkring kystbyen Cancún. Med en fantastisk beliggenhed på spidsen af Yucatán-halvøen kan Cancún sætte flueben ved alle de fornødne bokse: tropisk klima – tjek. Palmefyldte, caribiske sandstrande – tjek. Det smukkeste turkise havvand – tjek. Masser af solskinstimer – tjek. Tilsæt så et 2-ugers ophold på et lækkert 4* strandresort med all inclusive, og du har ét styk ferie, der sprænger skalaen for livsnyderi! Vamos a México!

  2-ugers all inclusive-drømmerejse til Cancún
  3. november - 17. november
  fra7.398 kr.
  København
  Cancún
  2 uger på det 4* Grand Bahia Principe Coba
  inkl. direkte fly og all inclusive
  fra7.398 kr.

  All inclusive-rejse til Cancún

  Du kan godt finde spansk-parløren frem og øve dig lidt: “Una cerveza, por favor.” For når du skal tilbringe 2 uger i Cancún på et beach resort med all inclusive, så kommer du nok til at drikke en øl/drink eller to, mens du nyder stranden, den mexikanske sol og 29 graders varme!

   

  Tilbuddet jeg har fundet ovenfor er en af TUI’s lækre pakkerejser til Cancún. Du kommer til at bo på det 4* Grand Bahia Principe Coba (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Dette lækre, anmelderroste resort ligger ved kystparadiset Akumal – lidt syd for Cancún.

   

  Grand Bahia Principe Coba er et stort resort, der bl.a. byder på to store poolområder (med vandrutsjebaner), 10 restauranter og ni barer – så du har noget nær de perfekte rammer for en all inclusive-ferie! Udover talrige spisesteder og store poolområder finder du også spa-område og et hav af sportsfaciliteter til bl.a. volleyball, tennis, golf, fodbold, basketball osv.

   

  Du kan lige nu finde tilbuddet på et 2-ugers ophold på Grand Bahia Principe Coba til kun 7.398 kr. pr. person ved en rejse for 2 (i alt 14.796 kr.). Og det er vel at mærke med all inclusive og direkte fly tur/retur. Denne pris har jeg fundet på datoerne fra søndag den 3. november til søndag den 17. november. Udover denne superbillige afgang er resten af afgangene desværre megadyre i skrivende stund (helt op til 30.000 kr. pr. person!). Det understreger dog blot, hvor godt et tilbud, der er tale om.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Pas og visum

  I Mexico er der visumfrit ophold i op til 180 dage for turister. Dog skal du udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Det kan du gøre online eller ombord på flyet eller i lufthavnen (jeg vil anbefale at gøre det i forvejen). Du skal desuden være opmærksom på, at du skal bruge en del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i lufthavnen og søge et nyt – og det koster ca. 500 mexikanske pesos (ca. 171 kr.).

   

   

  Hotel Grand Bahia Principe Coba

   

  Vaccination

  I tvivl om vaccinationer og Mexico? Så kan du hurtigt se, hvad du har brug for på sikkervaccination.dk.

   

   

  Oplevelser i Mexico

  Området ved Cancún og resten af Yucatán-halvøen er spækket med enestående seværdigheder – lige fra mayapyramider og ferskvandshuller til bounty-strande. På getyourguide.dk kan du virkelig få overblikket over et solidt udvalg af forskellige ture og aktiviteter!

  Ture og aktiviteter

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her