• 20 maj 2018

  Mini-sommerferie i Harzen: 4 dage med overnatning og all inclusive fra kun 1.189 kr.

  I Danmark er vi så heldige at have fortryllende Harzen lige i vores baghave. Naturen i området er smuk som dagen er lang, og du har et hav af forskellige aktiviteter og oplevelser at vælge imellem. Derfor er Harzen det perfekte valg, hvis du (eller ungerne) har brug for at få brændt noget krudt af i ferien! Her har jeg så fundet et ophold med all inclusive – og det trækker jo aldrig ned!

  All inclusive i Harzen
  juni - oktober
  fra1.189 kr.
  4 dage i skønne Harzen
  med overnatning og all inclusive
  1.189 kr.

  travelbird.dk har jeg fundet et meget budgetvenligt tilbud på en miniferie i Harzen med all inclusive til kun 1.189 kr. pr. person (2.378 kr. i alt).

  Prisen inkluderer 3 overnatninger på Hotel Panoramic (3 ud af 5 på TripAdvisor) med morgenbuffet, frokost, eftermiddagskaffe, aftenbuffet, udvalgte drikkevarer hver dag og fri afbenyttelse af hotellets 1.400 m² store pool- og saunaområde!

  I anmeldelserne er der flere tidligere gæster, som påpeger, at det er et ældre hotel. Så forvent ikke den vilde luksus. Samtidig skriver mange, at man i forhold til prisen får et rigtig fint hotel.

  Du kan benytte dig af rejsen fra den 30. maj og helt frem til den 1. november. Det er muligt at booke rejsen med enten 3 eller 4 nætter. I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet opholdet i weekenden fra den 15.06. – 18.06. til kun 1.189 kr. pr. person.

  Selv i skolernes sommerferie i juli kan du finde tilbuddet fra ca. 1.500 kr. pr. person!

  Som med ethvert andet travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

   

  Tilbuddet inkluderer

  • Hotel Panoramic: 3 eller 4 overnatninger
  • Med all-inclusive
  • Wellness
  • Aktivitetsrum (bordtennis, air-hockey, have-skak og trampolin)

   

  Hvordan kommer jeg til Harzen?

  Harzen er kun 4,5 times kørsel fra grænsen, så det burde ikke være et problem at køre derned. Hvis du ikke vil køre selv, så kan du også tage hhv. tog eller bus. Det kan du se nærmere på rome2rio.com.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her