• 05 maj 2019

  All-inclusive i Grækenland: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort til kun 2.298 kr. inkl. fly og all-inclusive

  Nu gælder det om at være hurtigt! Du kan nemlig tyvstarte sommeren med en all-inclusive ferie i det græske til en sindssyg pris. Turen går til Rhodos, hvor du kommer til at bo på et skønt 4* LABRANDA resort. På Rhodos er der lige nu mellem 22-25 grader og det bliver kun varmer herfra – perfekt til en strandferie! Og nu det bedste. Det hele kan her i slutningen af maj fås til næsten latterlige 2.298 kr. pr. person!

  All-inclusive på Rhodos
  maj til oktober
  fra2.298 kr.
  København (Billund og Aalborg)
  Rhodos
  4* LABRANDA Kiotari Bay
  kr.

   

  Resortet ligger direkte ved Kiotari Strand og blev fuldstændig nyrenoveret i april 2018. Så det er et næsten splinternyt hotel, hvor man ikke kommer til at mangle på noget. Det bliver også afspejlet i de mange gode anmeldelser hotellet har fået siden det er blevet renoveret. Et af hotellets highlights er lounge-området med udsigt over stranden og havet. Desuden findes der 4 pools, børnepool- og børneclub, spa, fitnetsscenter og meget mere!

   

  Lige nu kan du få en uge på dette resort til kun 2.298 kr. pr. person inkl. fly og all-inclusive. Det er afgangen fra København fra d. 19. til d. 26. maj, hvor du kan få det til denne vanvittige pris. Men også et parr andre billige datoer i maj og juni, hvor priserne ligger på omkring 3.000 – 4.000 kr. Det er også muligt at rejse fra Billund og Aalborg, men desværre ikke lige så billigt. Den billigste afgang fra Billund er til 4.398 kr. og fra Aalborg til 5.298 kr.

   

  Prisoversigt

  • Maj fra 2.298 kr.
  • Juni fra 3.848 kr.
  • Juli fra 6.998 kr.
  • August fra 5.598 kr.
  • September fra 5.548 kr.
  • Oktober fra fra 6.398 kr.

   

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til All-inclusive i Grækenland: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort til kun 2.298 kr. inkl. fly og all-inclusive

  1. Lars says:

   Såmænd meget sjovt med det her rejsespejder, men når der kun ser ud til at være 2 pladser eller lignende sat imod en mailliste på måske 100.000, er det lidt op af bakke. Prisen er nu 3.600
   40 minutter efter dit opslag.

   • Rejsespejder says:

    Hej Lars,

    jeg prøver så vidt som muligt at vælge afgange, hvor der findes flere datoer og pladser. Så som regel kan tilbuddene “holde til” de mange følgere. Men ja, en gang i mellem sker det du har oplevet i går. Hvis det hjælper, så findes tilbuddet igen her til morgenen :).

  Se hotel-tilbud her