• 13 jun 2018

  All-inclusive i Alanya: 1 uge på et skønt 4* anmelderrost hotel til kun 2.429 kr. inkl. fly, all-inclusive og transport

  Her er et tilbud til dig, der elsker varme, sol, strand og all-inclusive – en pakkerejse til dejlige Alanya i Tyrkiet. I Alanya finder du både byliv, shopping og fede oplevelser, som f.eks. en af Tyrkiets største drypstensgrotter ”Dim Cave”. Der er også rig mulighed for at slappe af ved stranden og nyde det smukke område eller slænge dig ved hotellets skønne poolområder. En ting er sikker med dette tilbud – du kommer helt ned i gear og du skal ikke tænke på noget, da rejsen både er inklusiv hotel, fly, all-inclusive og transport!

  4* all-inclusive rejse til Alanya
  27.06. - 04.07.
  2.429 kr.
  Billund (Aalborg og København)
  Alanya
  1 uge på det 4* Kleopatra Ramira
  inkl. fly, all-inclusive og transport
  2.429 kr.

  sunweb.dk kan du finde et rigtig godt tilbud på det 4* Hotel Kleopatra Ramira (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har en god beliggenhed, hvor du både er tæt på stranden og byens centrum, så du nemt kommer til forskellige markeder og butikker. Ved første øjekast ser hotellet måske ikke så prangende ud, men stedet har både udendørspools, hvor den ene er med rutsjebane, børnebassin, tyrkisk bad, sauna og fitnesscenter. Der er desuden gratis WiFi og gratis liggestole ved strandområdet. Folk roser især det høje serviceniveau og maden. Al mad, snacks og lokale drikkevarer er inkluderet, så det er bare med at slappe af og nyde det! Jeg har fundet rejsen med afgang fra Billund d. 27.06. – 04.07. til kun 2.429 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du rejser en gruppe på 3, så bliver prisen endnu billigere. Her kan I komme afsted til kun 2.369 kr. pr. person. Det er også muligt at rejse fra Aalborg og København – prisen fra Aalborg (d. 26.06.) er 2.794 kr. og fra København er den billigste pris (d. 26.06.) 3.537 kr.

  I denne rejse fra Sunweb er både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen inkluderet.

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her