• 21 nov 2019

  All inclusive-ferie i Agadir: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort fra kun 2.991 kr. inkl. fly og all inclusive

  Regn, kulde, sne og slud – det er der vel egentlig ikke nogen af os, der synes er særlig fedt? I dag har jeg heldigvis fundet en solferie, så du kan flygte fra kulden og tage ned til sol og strand. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Agadir i Marokko, hvor du kan nyde solens varme stråler og sand mellem tæerne. Agadir byder på lange atlanterhavsstrande, en spændende kultur, fantastiske marokkanske madoplevelser og sol i lange baner (Agadir har ca. 300 årlige solskinsdage). Til denne rejse har jeg endda fundet et lækkert all inclusive-resort, så du virkelig kan slappe helt af og ikke bekymre dig om noget som helst!

  All inclusive i Agadir
  december - marts
  fra2.991 kr.
  København
  Agadir
  Billige fly til Agadir
  Hotel i Agadir
  f.eks. det 4* LABRANDA Les Dunes d'Or
  1.729 kr.
  OBS: Sørg for at vælge tilbuddet med all inclusive - det plejer enten at være bookingsiden loveholidays eller stayforlong
  Hotel
  1.729 kr.
  Fly
  1.262 kr.
  Total (pr.person)
  2.991 kr.

  Fly til Agadir

  Agadir er i lighed med De Kanariske Øer et sted, hvor du kan nøjes med en relativt kort flyvetur og stadig være forholdsvis sikker på lune/varme temperaturer henover vinteren. I Danmark er Norwegian det eneste flyselskab, der opererer en direkte rute fra København til Agadir.

   

  Der er afgange én gang om ugen (hver lørdag), og tur/retur-billetter koster i skrivende stund mellem ca. 1.200 kr. og 1.900 kr. fra december til marts. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra lørdag den 7. december til lørdag den 14. december til kun 1.262 kr. Når du flyver med Norwegian, må du som sædvanlig medbringe 10 kg håndbagage kvit og frit.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 07.12. – 14.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange på lørdage)

  • 30.11. – 07.12.
  • 14.12. – 21.12.
  • 04.01. – 11.01.
  • 11.01. – 18.01.
  • 18.01. – 25.01.
  • 25.01. – 01.02.
  • 01.02. – 08.02.
  • 15.02. – 22.02.
  • 22.02. – 29.02.
  • 07.03. – 14.03.
  • 14.03. – 21.03.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Agadir

  Agadir er Marokkos nok mest kendte stranddestination, så selvfølgelig skal du bo tæt på Atlanterhavets brusende bølger og byens flotte strand. Og det kommer du til på det 4* all inclusive-resort LABRANDA Les Dunes D’Or (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet har en perfekt placering – centralt i Agadir og kun to minutters gang fra stranden. Så beliggenheden bliver ikke meget bedre. Hvis du ikke er til strand, så kan du roligt blive på hotellet, hvor der både er et elegant poolområde, spa- og wellnesscenter og et fitnesscenter. Hotellets moderne værelser er alle udstyret med aircondition og har udsigt til enten Atlanterhavet, haven eller swimmingpoolen.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra lørdag den 7. december til lørdag den 14. til 3.458 kr. med all inclusive. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.729 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund ret stabilt omkring 500-700 kr. pr. nat i både december, januar og februar. OBS: Det er vigtigt, at du inde på trivago vælger et af tilbuddene med all inclusive! Typisk vil det være hos enten loveholidays eller stayforlong.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Agadir, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Frapriser

  At man kan finde en enkelt billig rejse i december, betyder ikke det store, hvis den samme rejse koster det dobbelte i januar og februar. Det er (desværre) tit tilfældet med charterrejser lige for tiden, men denne rejse kan du faktisk finde til superskarpe priser i både januar og februar. Derfor har jeg lavet en lille oversigt over frapriserne i de kommende måneder.

   

  • December: 2.991 kr. pr. person
  • Januar: 3.283 kr. pr. person
  • Februar: 3.579 kr. pr. person
  • Marts: 4.250 kr. pr. person

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lidt over 22 km fra lufthavnen til hotellet, så det nemmeste vil være at tage en taxi. Sådan en tur tager ca. 20 minutter og burde koste omkring 160-180 kr.

   

   

  LABRANDA Les Dunes d’Or

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til All inclusive-ferie i Agadir: 1 uge på et 4* LABRANDA-resort fra kun 2.991 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Torgunn says:

   Hejsa.

   Jeg har lidt svært ved at gennemskue hvor varmt der er i Agadir, midt november.
   De forskellige rejse sider, er langt fra enige.

   Ved du hvor varmt der er. ?

   TAK 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Torgunn,
    Jeg bruger altid en side, der hedder AccuWeather – der kan du nemlig se lang tid fremad og du kan også se hvordan vejret var sidste år. I Agadir sidste november var der mellem 23-30 grader og november 2018 siger de, der kommer til at være mellem 25-27 grader i starten af november og 22-24 grader i slutningen. Selvfølgelig er vejret en uforudsigelig størrelse, så det kan jo ændre sig 🙂

  2. Pia says:

   Er der ingen værelser til familier? 2 voksne og 2 børn+1 baby

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Pia,
    Jeg har lige prøvet at tjekke og det kan godt se ud som om hotellet ikke lige har det tilgængeligt der 🙂 Men du kan prøve at lave en hotelsøgning, hvor du kun søger efter hoteller med familieværelser. Det ændrer du i toppen af søgningen under “dobbeltværelse” – du kan se et screenshot af det her og her. Du må endelig sige til, hvis der opstår nogle spørgsmål 🙂

  3. Vallzim says:

   Hvordan bestiller jeg nemmest en ferie til 2 personer

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Vallzim,
    Du booker rejsen via de links, der er i artiklen (ved at klikke på billederne i boksene eller ved at klikke på knapperne med teksten ”se fly/hotel-tilbud her”). Du booker i øvrigt fly og hotel hver for sig.
    Sig endelig til, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

  se fly se hotel