• 21 jan 2019

  ALL-INCLUSIVE drømmerejse til Punta Cana: 15 dage på et lækkert 3* hotel til kun 8.698 kr. inkl. direkte-fly

  Hvis du går og drømmer om hvide sandstrande, palmer, smuk natur, 28-30 grader og krystalklart vand, så skal du da til Caribien! Turen går til Punta Cana i Den Dominikanske Republik og her venter der dig noget af en drømmedestination. Du får masser af paradisstrande, der både ligger op til afslapning i palmernes skygge eller dykning og snorkling ved koralrev i det smukke klare hav. Så hvis du trænger til at komme lidt væk fra den kolde hverdag i Danmark og få lidt caribisk luksus-stemning med all-inclusive, så er dette tilbud lige noget for dig!

  Caribisk drømmeferie i Punta Cana
  februar - marts
  fra8.698 kr.
  København
  Punta Cana
  15 dage på et lækkert 3* hotel
  inkl. fly og all-inclusive
  8.698 kr.

  All-inclusive pakkerejse til Punta Cana

  Med denne pakkerejse til Punta Cana får du både direkte-fly og et ophold på et lækkert 3* hotel med all-inclusive ved et klik! Du kommer til at bo på 3* Whala Bayahibe (4 ud af 5 på TripAdvisor). Både Hotels.com, Booking.com og TripAdvisor angiver hotellet som et 4* hotel, men da travelmarket og TUI kalder det et 3* hotel, så er det det jeg holder mig til. Hotellet har en helt perfekt beliggenhed – du kan faktisk næsten ikke komme tættere på havet. Du får hele 4 poolområder (også børnepool) og en fantastisk udsigt over havet. Hotellet har lavet sit eget “kunstige” strandområde og hvis du vil have den ægte vare, så har du under 1,5 km til drømme-strande såsom Playa Dominicus (du kan benytte dig af hotellets busservice).

   

  Du kommer til at bo på et skønt lyst værelse med god plads og så er der balkon! For mig er det et kæmpe plus når der er balkon på sådan en solferie, så man kan nyde en varm aften og et koldt glas vin og se solen gå ned fra sit værelse. Der er WiFi på hele hotellet og så er der tennis og squash. Tilbuddet er med all-inclusive, så du skal ikke bekymre dig om noget som helst.

   

  Uha, all-inclusive og Caribien – det lyder umiddelbart ret dyrt? Men i dag har jeg fundet et supergodt tilbud, hvor du får 15 dage på det lækre 3* hotel, all-inclusive og direkte-fly til kun 8.698 kr. Jeg har fundet en afgang, hvor du rejser fra København d. 25.02. – 11.03. Der findes mange andre afgange og forskellige hoteller fra februar – marts med priser fra 8.600 – 12.000 kr., så det er bare med at se, hvad der passer dig bedst.

   

  Der findes også billige flyafgange til Punta Cana lige nu – du kan faktisk komme afsted til kun 3.199 kr. Så hvis du hellere vil arrangere turen selv og stå for booking af hotel og fly, så kan det også sagtens lade sig gøre.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er omkring 71 km mellem lufthavnen og hotellet. Når du booker din rejse på TUI, så kan du også bestiller transfer der. Det koster 390 kr. tur/retur for 2 personer. Det er også den billigste løsning jeg kan finde.

   

  Whala Bayahibe

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se rejsen her