• 29 sep 2019

  ALL INCLUSIVE-drømmerejse til Punta Cana: 15 dage på et lækkert 4* strandresort fra kun 8.999 kr. inkl. direkte fly

  Hvis du går og drømmer om hvide sandstrande, palmer, smuk natur, 28-30 grader og krystalklart vand til vinter, så skal du da til Caribien! Nærmere bestemt går turen denne gang til paradiset Punta Cana i Den Dominikanske Republik, hvor der venter dig noget af en drømmedestination. Du får masser af paradisstrande, der både inviterer til afslapning i palmernes skygge og dykning eller snorkling ved koralrev i det smukke klare Caribiske Hav. Så hvis du trænger til at komme lidt væk fra den kolde hverdag i Danmark og få lidt caribisk luksus-stemning med all inclusive, så er dette tilbud lige noget for dig!

   

  **OPDATERING** OBS: Prisen er steget med ca. 2.000 kr.

  Caribisk drømmeferie i Punta Cana
  november - december
  fra8.999 kr.
  København
  Punta Cana
  All-inclusive i Caribien
  inkl. fly og all inclusive
  fra8.999 kr.

  All inclusive-pakkerejse til Punta Cana

  Med denne pakkerejse til Punta Cana får du både direkte fly og et 2-uger langt ophold på et superlækkert og anmelderrost 4* strandresort (kun voksne) med all inclusive! Du kommer til at bo på det 4* Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Resortet har en helt perfekt beliggenhed – helt ud til den fantastiske, caribiske strand Playa Bavaro. Punta Cana Princess har herudover hele fire poolområder, en fuldt serviceret spa og et område af stranden kun forbeholdt resortets gæster (som tilmed er serviceret af tjenere). Skulle du få lyst til at være lidt aktiv under ferien, bliver det heller ikke et problem. Resortet byder nemlig også på bl.a. volleyball, tennis, bueskydning, golf og diverse vandsportsaktiviteter.

   

  Som resortets navn antyder (All Suites), skal du ikke ‘nøjes’ med et almindeligt dobbeltværelse. Nope, du får en luksuriøs og veludstyret junior suite. For mig er det et kæmpe plus med en suite frem for et mindre værelse, nu hvor rejsen er hele 15 dage.

   

  Tilbuddet er som sagt med all inclusive, og i den forbindelse vil du sikkert sætte pris på at høre, at Punta Cana Princess har fem forskellige restauranter, en snack bar og tre barer.

   

  Uha, all inclusive og Caribien – det lyder umiddelbart ret dyrt? Men i dag har jeg fundet et supergodt tilbud, hvor du får 15 dage på Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa, all inclusive og direkte fly til kun 8.999 kr. pr. person (i alt 17.998 kr.). Der findes lige et par andre tilbud fra Spies, som er en tand billigere – men Punta Cana Princess får virkelig sindsyg gode anmeldelser, så efter min mening er det det værd at lige smide 1.000 kr. oveni og så får luksus i verdensklasse!

   

  Jeg har fundet denne rejse med afgang fra København tirsdag den 5. november til tirsdag den 19. november. Som udgangspunkt er 6 kg håndbagage inkluderet i prisen. Hvis du gerne vil have 14 kg indchecket bagage med, kan du tilkøbe det for 195 kr.

   

  OBS: Vil du hellere afsted på en mere budgetvenlig rejse (uden all inclusive), kan du overveje at booke flybilletterne separat (til 2.799 kr. i skrivende stund) og så finde et mere budgetvenligt hotel selv.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er ca. 25 km mellem lufthavnen og hotellet. Når du booker din rejse hos Spies, kan du bestille en transfer tur/retur for alle rejsende. Dette koster 420 kr. for 2 personer (dvs. 210 kr. pr. person). Du kan dog også selv booke lufthavnstransporten tur/retur i form af en delt shuttlebus. Så skal du kun betale 90 kr. for begge rejsende (dvs. 45 kr. pr. person). Du kan booke din egen lufthavnstransfer på skyscanner.dk.

   

   

  Punta Cana Princess All Suites Resort & Spa

   

  Oplevelser

  Punta Cana behøver ikke kun at handle om strand og palmer. Området på den østlige spids af landet er smækfyldt med fede oplevelser – bådture til Isla Saona, naturudflugter, ATV-ture osv.

  Ture og aktiviteter
  kr.

   

  Pas og visum

  Du behøver ikke et visum til din rejse til Den Dominikanske Republik. I stedet skal du blot have et ‘turistkort’, som du kan købe ved indrejsen. Turistkortet koster typisk omkring 10 USD (ca. 68 kr.).

   

   

  Vaccination

  Vil du være sikker på, at du har de rette vaccinationer til Den Dominikanske Republik, så smut forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til ALL INCLUSIVE-drømmerejse til Punta Cana: 15 dage på et lækkert 4* strandresort fra kun 8.999 kr. inkl. direkte fly

  1. Flemming says:

   Fede priser og steder du finder men mangler muligheden for at se priser for 1 person, alle priser er for 2 personer venlig hilsen Flemming

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Flemming 🙂

    Tusind tak – det sætter jeg stor pris på!

    Som du nævner, tager stort set alle mine rejseeksempler udgangspunkt i en rejse for to personer, hvor prisen bliver udregnet pr. person. Dette er det mest almindelige i rejsebranchen. I langt de fleste tilfælde er det dog også muligt at tilpasse rejsen til solorejsende – prisen vil dog næsten altid stige en smule. Langt de fleste hoteller tilbyder nemlig dobbeltværelser som deres mindste værelser. Når man rejser alene, er man derfor nødt til at betale hele prisen for et dobbeltværelse, hvorimod man normalt vil være to om at dele den udgift 🙂

    Jeg håber, det giver mening. Ellers må du endelig sige til, hvis du har nogen spørgsmål.

  2. Lone Steffensen says:

   Er rejsen egnet for kørestolsbruger?

   • Rejsespejder_CL says:

    Hej Lone 🙂

    Så vidt jeg kan se, så er hotellet handicapvenligt. Men hvad det helt indebærer, der må jeg være dig svar skyldig. Jeg vil anbefale, du kontakter Spies, hvis du gerne vil have det uddybet – de kan helt sikkert give dig nogle flere informationer.

    Sig endelig til, hvid du har nogen spørgsmål 🙂

  3. Mie says:

   Hej,

   Kan det passe, at rejsen allerede er steget til 22.000 kr?

  4. Birthe Sørensen says:

   Findes der en nogenlunde tilsvarende rejse i juli måned?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Birthe 🙂

    Charterrejser som denne (til Caribien) finder du primært i vintermånederne, så du kommer nok ikke til at se tilbud som dette i juli (som også er ekstradyr pga. skolernes sommerferie).

  Se tilbud her