• 25 apr 2016

  All-inclusive i Alanya: 1 uge på et dejligt 4* hotel kun få meter fra stranden til kun 1.798 kr. med all-inclusive og fly

  rsz_1mountains-943780_1280

  Er du blandt de solhungrende som gerne vil væk fra det noget tvivlsomme forår og ja – snevejret, så har jeg fundet et rigtig godt tilbud her.

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel. Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

   

  Tilbuddet

  Hos BravoTours har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en all-inclusive ferie i Alanya fra d. 10 – 17. maj, med afgang fra København til kun 1.798 kr. pr. person (inkl. 23 kg. bagage). Du kommer til at bo på det 4* Remi Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) beliggende lige i centrum af Alanya med kun 150 meter til Kleopatra stranden. Kun et stenkast fra hotellet finder du den store basar tæt på havnen, så du er ikke langt fra stedet hvor man kan gøre sig et godt kup. Der er swimmingpool, bønepool og poolbar samt alle faciliteter der hører til et poolområde. Derudover tilbyder hotellet også tyrkisk bad, hvis du vil runde dagen af med lidt velvære. Hotelværelserne har i øvrigt alle balkon. Tidligere gæster roser især hotellet for sin venlige atmosfære samt den helt perfekt beliggenhed hotellet har.

  Læs mere om hotellet og tilbuddet her.

  bravohotel

  SE REJSETILBUD HER

  Der findes også andre datoer i maj til kun lidt flere penge.

   

  • Rejsedatoer: 10.05. – 17.05.2016 (og andre datoer i maj)
  • Fra: København
  • Flyselskab: PrimeraAir
  • Til: Alanya, Tyrkiet
  • Hotel: 4* Remi Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 24⁰ C
  • Vandtemperatur: 23⁰ C

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *