• 11 maj 2016

  Alanya: 1 uge på et dejligt 3* hotel ved stranden til kun 822 kr. med all-inclusive og fly ** OPDATERING **

  rsz_alanya-223809_1280

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel . Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige få det lækre 3* Fatih Hotel Kleopatra (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 424 kr. pr. person med all-inclusive ved en rejse for to. Hotellet ligger blot 80 m fra den berømte Cleopatra-strand og byder på privat strand med liggestole og parasoller, udendørs swimmingpool med vandrutsjebane samt et tyrkisk bad. Der tilbydes gratis WiFi i lobbyen, ved poolområdet og på samtlige værelser.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-05-11 13_22_36-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

  ** OPDATERING ** Hotellet er desværre udsolgt! Men der findes stadig fly til kun 398 kr. Så prøv at kigge lidt på nogle af de andre hoteller i Alanya!

   

  Andre hoteller i Alanya

  Hvis du selv vil kigge lidt efter hoteller i Alanya, kan du får et overblik her.

  HOTELLER I ALANYA

   

  Fly

  ** OPDATERING ** Der findes endnu billigere billetter nu! 398 kr. fra København / 498 kr. fra Aalborg

  StarTour.dk kan du lige nu få meget billige fly til Alanya. F.eks. fra København og Billund fra d. 14./15. til d. 21. maj til kun 598 kr. Eller fra Aalborg til kun 798 kr. Der er mulighed at flyve til både Antalya og Gazipasa. Jeg vil anbefale at flyve til Gazipasa, da det er tættere til Alanya! Der findes også andre datoer

  2016-05-11 13_23_52-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel med all-inclusive

  424 kr.

  Fly fra København

  398 kr.

  TOTAL (per person)

  822 kr.

   

  • Rejsedatoer: 14./15. – 21./22.05.2015 (og andre)
  • Fra: København, Aalborg og Billund
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Alanya, Tyrkiet
  • Hotel: 3* Fatih Hotel Kleopatra
  • Måltider: All-inclusive
  • Gennemsnitstemperatur: 26⁰ C
  • Vandtemperatur: 22⁰ C

   

   

  Transport til hotellet

   Hoppa.com har jeg fundet meget billig transport til hotellet. Du kan bestille shuttlebussen direkte til Alanya til kun 160 kr. pr. person (tur/retur). Vælg "Antalya" som lufthavnen og "Alanya" som destination. Jeg har desuden fundet en rabatkode "Rejse18", hvor du sparer 20% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *