Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

med all inclusive 🍹 fra 1.469 kr.
rsz_Oestrig
Andet

Aktiv alpeferie i Østrig: 6 dage på et 3* alpehotel med wellness og all inclusive til kun 1.469 kr.

Andet |

Aktiv alpeferie i Østrig: 6 dage på et 3* alpehotel med wellness og all inclusive til kun 1.469 kr.

Elsker du alpernes dragende bjerglandskaber og den friske alpeluft? Og vil du hellere ud og være aktiv på din ferie i stedet for at kampsvede i 30 graders varme langt sydpå? Så kan du godt spidse ører! For jeg har i dag fundet et lækkert kør-selv-tilbud af en sommerejse til umanérligt smukke Østrig. Du kan nemlig få et drøngodt ophold på et alpehotel lige ved grænsen til Italien. Under hele opholdet har du endda fri adgang til wellnessområdet og all inclusive! Og så bliver du tilmed udstyret med et rabatkort, så du kan deltage i diverse aktiviteter gratis eller til nedsat pris!

Sommer i Alperne

maj – september

fra

1.469 kr.

Alpeferie i Østrig

fra

1.469 kr.

travelbird.dk faldt jeg i dag over et af den slags tilbud, hvor du og familien (eller vennerne) i den grad kan få en superfed og aktiv ferie i Alperne! Du kan nemlig booke et 6- eller 8-dages ophold på det 3* Alpenhotel Marcius (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) i det sydlige Østrig.

Det siger sig selv, at du med denne beliggenhed får en ferie i de skønneste alpeomgivelser! Så det vil være fuldstændig oplagt med en aktiv ferie. Især fordi du i dette tilbud får et Nassfeld Plus Rabatkort med i prisen. Med dette rabatkort får du adgang til forlystelsesparker for børn, guidede vandreture eller cykelture, sejlsport, svævebaner, gratis bustransport og adgang til vandland og museer! I kommer altså ikke til at kede jer!

Med så meget action på programmet er det også superfedt, at du har fri adgang til hotellets wellness-område. Så kan du komme træt hjem efter en lang og begivenhedsrig dag i alperne og slappe fuldstændig af i den indendørs pool! Men selvfølgelig først efter du har fyldt depoterne op i hotellets restaurant – opholdet er nemlig også med all inclusive! Så gå endelig til den i baren og restauranten.

Du kan finde ledige datoer på de fleste søndage fra maj til september. De billigste datoer finder du i maj og juni. Men selv i juli og august kan du finde rejser til under 2.000 kr.! Det er desuden muligt at vælge mellem en lang række forskellige værelser – lige fra enkeltværelser til familieværelser med op til 7 personer. Herudover kan du vælge mellem 5 eller 7 overnatninger. Du kan f.eks. få et komfort dobbeltværelse i 5 nætter fra den 13.05 – 18.05. til kun 2.938 kr. Ved en rejse for 2 bliver det altså kun 1.469 kr. pr. person med all inclusive, rabatkort og fri adgang til wellnessområdet.

Som med ethvert andet Travelbird-tilbud kommer der et bookinggebyr oveni (150 kr.).

Tilbuddet inkluderer

  • Alpenhotel Marcius: 5 eller 7 overnatninger med all inclusive
  • Adgang til wellness-område
  • Nassfeld Plus Rabatkort
  • Velkomstdrink

Hvordan kommer jeg til Østrig

Denne tur er nok mest tænkt som en kør-selv-ferie. Alternativt kan man flyve til enten Venedig eller Treviso (fra Hamborg), hvorfra der er ca. 2,5 times køretur. Det er også muligt at tage toget fra Treviso/Venedig til Udine og derfra videre med toget toget til Pontebba (herfra er der ca. 25 km til hotellet). Hele turen tager omkring 3,5 timer.

En anden mulighed vil være at flyve til Bergamo. Der findes tit fly fra både København og Billund til under 500 kr. Her kan du så leje en bil og køre til hotellet (ca. 4,5 timer). En lejebil i 6 dage kommer til at koste dig omkring 390 kr. – hvilket svarer til 195 kr. pr. person!

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Aktiv alpeferie i Østrig: 6 dage på et 3* alpehotel med wellness og all inclusive til kun 1.469 kr.Aktiv alpeferie i Østrig: 6 dage på et 3* alpehotel med wellness og all inclusive til kun 1.469 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud