• 03 sep 2016

  Air Caraibes-udsalg: Martinique, Guadeloupe, St. Martin, St. Lucia til kun 2.356 kr.

  rsz_shutterstock_329867402

  Har du altid drømt om en rejse til de franske Caribiske øer? Så kunne det her være noget for dig! Det franske Air Caraibes har et udsalg kørende i dag d. 3. september, hvor man kan få meget billige billetter til mange forskellige øer i det Caribiske Hav.

   

  Fly

  Lige nu kan du finde meget billige direkte-fly til St. Martin, Guadeloupe og Martinique. Du flyver med det franske Air Caraibes (inkl. 23 kg bagage). Turen starter i Paris, men bliv ikke men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark (se nedenfor). Der findes billige billetter september til slutningen af december. Og som skrevet er det kun i dag man kan booke billetterne til denne pris.

  2016-09-03 09_31_35-CaptureFLY TIL MARTINIQUE

  FLY TIL GUADELOUPE

  FLY TIL ST. MARTIN

   

  Ø-hop

  Der findes også mulighed for tilføje yderlige destinationer. F.eks. hvor man flyver til Martinique og derfra videre til St. Lucia til kun lidt flere penge.

  2016-09-03 09_32_11-CaptureMARTINIQUE OG ST. LUCIA

  ST. MARTIN OG MARTINIQUE

   

  Hoteller

  Især på de større øer, Martinique og Guadeloupe findes der mange lækre hoteller til gode priser. F.eks. det lækre Le Village De La Pointe Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.617 kr. pr. person ved en rejse for to (1 uge).

  2016-09-03 09_32_35-CaptureHOTELLER PÅ MARTINIQUE

  HOTELLER PÅ GUADELOUPE

   

  Hvordan kommer jeg til Paris?

  Der findes billige fly fra København og Billund til Paris. F.eks. med Norwegian til kun 455 kr. (655 kr inkl. 20 kg bagage).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *