• 06 jun 2017

  Air Asia udsalg: rejs rundt i Sydøstasien til 26 kr. – oplev bl.a. Vietnam til 66 kr. eller Australien til 323 kr.

  Er du ved at planlægge dine rejse-eventyr for 2018? Så skal du helt klart læse med her! I dag er jeg faldet over et Air Asia udsalg, der gør det muligt for dig at rejse fra f.eks. Kuala Lumpur (og mange andre lufthavne i Sydøstasien) og videre til rigtig mange destinationer med priser fra 26 kr. (4 USD) – helt ekstremt billigt! Så vil du videre til f.eks. Vietnam til 66 kr., Bali til 178 kr. eller Australien til 323 kr., så har du fundet det helt rette tilbud!

   

  Air Asia holder udsalg (der officielt slutter d. 11.06.), hvor de har gjort det muligt for dig at rejse fra alle større asiatiske lufthavne (f.eks. Kuala Lumpur eller Bangkok) med priser helt ned til 26 kr. Rejseperioden med de billige billetter ligger fra 15.01. – 28.08. 2018 – perfekt til dig, der er ved at planlægge næste års rejse-eventyr.

  Der er et stort udvalg af både indenrigs og udenrigsdestinationer – mulighederne er nærmest uendelige! Destinationerne nedenfor er blot et lille udpluk.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Billetter fra Danmark til Kuala Lumpur kan du finde fra ca. 3.500 kr. t/r, men som sagt findes Air Asias udsalg fra mange større asiatiske lufthavne – så det er bare med at finde kortet frem, drømme dig lidt væk og gå i gang med at planlægge den perfekte rute og rejse for dig!

  Billetterne inkluderer som regel 10 kg håndbagage – men bagagegebyrer er meget lavere i Asien end det, som vi er vant til i Europa. F.eks. koster det 40 kr. for et indenrigsfly og selv på længere flyrejser – f.eks. Kuala Lumpur til Bali koster det kun 90 kr. oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Air Asia udsalg: rejs rundt i Sydøstasien til 26 kr. – oplev bl.a. Vietnam til 66 kr. eller Australien til 323 kr.

  1. Mashal Karim says:

   Hej Rejsespejder 

   Jeg kan ikke finde flyafgang fra Denmark, til de lande som i nævner at der er udsalg på flyafgange?

    

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Mashal,

    Flybilletterne er fra alle større asiatiske lufthavne (og ikke fra Danmark) rundt til de nævnte destinationer 🙂

  2. Louise P says:

   Hvis man køber billetter, der gælder for perioden: januar 18-august 18, skal man så ikke lægge sig nærmere fast på perioden eller?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Louise,

    Jo, der booker du ligesom en normal flyafgang – med bestemte rejsetidspunkter. Hvis du er interesseret i lidt mere fleksibilitet, så kan du læse om Air Asia Pass her 🙂

  3. Bente Jensen says:

   Hvor er billedet i toppen af artiklen fra? 

  4. Katerina Egelund says:

   Vi skal til Filippinerne til nytår og derfra videre til Australien og newzealand. Mon vi kan benytte os af dette tilbud. ? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Katerina,

    Det kan I sagtens! Du skal bare indstille afrejselufthavn til at være fra Filippinerne i stedet for og så være opmærksom på, at rejseperioden er fra d. 15.01. – 28.08. (og udsalget slutter officielt d. 11.06.) 🙂

    • katerina Egelund says:

     Synes umidelbart ikke at det er billigere end normalt. 250 US for en enkelt fra Kuala Lumpur til Sydney… hmmm? Skal du ikke snart kigge på en RTW som inkluderer Manilla, Sydney, Newzealand evt et stop på hjemturen? F.eks L.A. ? ;-)))