• 21 aug 2017

  Afslapning ved Østersøen: 3 dage på et dejligt 3* hotel til kun 839 kr. inkl. morgenmad, middag med drikkevarer og adgang til badeland

  Drømmer du om et par dage væk fra hverdagens stress og jag og bare forkæle dig selv i smukke omgivelser? Det finder du med dette 3 dages ophold ved Østersøen, kun 1 times kørsel fra den dansk-tyske grænse. Her kommer du til at bo på et dejligt 3* hotel lige ned til en skøn sandstrand og i dit ophold er der inkluderet morgenmad, 1 middag med drikkevarer og daglig adgang til badeland, så du behøver ikke tænke på så meget andet end at nyde opholdet og komme helt ned i gear.

  Forkælelse ved Østersøen
  slut august - december
  fra 839 kr.
  3* Ostsee Resort Damp
  inkl. morgenmad, 1 middag inkl. drikkevarer og adgang til badeland
  839 kr.
  HUSK at indtaste rabatkoden 7NBZP5S2

  travelbird.dk har jeg fundet et godt tilbud på det skønne Ostsee Resort Damp (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Ostsee Resort Damp ligger kun 3 minutters gang fra stranden og du får gratis WiFi. Hotelværelset har balkon og fra restauranten på hotellet kan du nyde en smuk udsigt over havet. Du får fitnessfaciliteter, sauna og pool. Med i dit ophold kan du også benytte dig af badelandet ”Entdeckerbad”, hvor der både er indendørs og udendørspools, et stort udvalg af saunaer (f.eks. damp, lys og kryddersauna), vandrutsjebane og varmtvandsbassin.

  Med dette tilbud får du:

  • 2, 3, 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-3 år) på Ostsee Resort Damp***
  • Morgenmad
  • 1x middag inkl. udvalgte drikkevarer som vin, øl, sodavand og saft (på opholdets 2. aften)
  • Daglig adgang til badelandet Entdeckerbad inkl. sauna
  • 20% rabat på udvalgte wellness-behandlinger (skal bookes telefonisk hos hotellet på forhånd)

   

  Du kan f.eks. tage af sted en weekend i november, hvor normalprisen er 964 kr. pr. person inkl. bookinggebyr ved et ophold for 2. Men lige nu har Rejsespejder fået en eksklusiv voucher fra Travelbird, der giver 250 kr. i rabat pr. booking (ved en booking på min. 1.000 kr.). Der er kun 50 vouchers tilgængelig i perioden d. 21.08. – 31.08., så det gælder bare om at være hurtig! Med rabat-koden (7NBZP5S2) kommer prisen inkl. gebyr ned på 1.678 kr., dvs. 839 kr. pr. person ved et ophold for 2.

  Tilbuddet kan benyttes fra august – december med de billigste ophold i november og december. Du kan også rejse i efterårsferien, men her er pris 1.084 kr. pr. person inkl. bookinggebyr ved et ophold for 2. Ostsee Resort Damp ligger direkte ned til Østersøen mellem Flensborg og Kiel ca. 70 km fra den dansk-tyske grænse.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her