• 16 apr 2018

  All-inclusive på Kos: 1 uge på et flot 4* hotel fra kun 2.651 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  Her har jeg fundet rejsen til dig, der bare gerne vil kunne holde ferie, når du er på ferie. Jeg har nemlig fundet alletiders alt-i-én-pakkerejse ned til Grækenland. Du får både flybilletter til den græske ø Kos, et flot og familievenligt 4* hotel, transport til og fra lufthavnen OG all inclusive! Nemmere bliver det altså ikke. 

  Solferie i laveste gear
  maj - september
  fra2.651 kr.
  København og Billund
  Kos
  1 uge på det 4* Hotel Gaia Royal
  inkl. fly, lufthavnstransport og all inclusive
  fra2.651 kr.

  På sunweb.dk har jeg netop fundet et lækkert pakketilbud på det flotte 4* Hotel Gaia Royal (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger på den charmerende græske ø Kos ca. 5 km øst for byen Mastichari.

  Der er tale om et indbydende og særdeles familievenligt hotel, hvor du får et stort poolområde, beliggenhed tæt på stranden og et hav af sportsfaciliteter som fitnessrum, tennisbane og basketballbane.

  Tidligere gæster fremhæver især, at det er et godt hotel til prisen, og at det ligger i et dejligt roligt område. Personalet får også flotte ord med på vejen.

  Rejsen findes fra maj til september, og det er muligt at flyve fra både Billund og København. De billigste rejser finder du i maj, hvor jeg f.eks. har fundet rejsen fra den 17.05. – 24.05. til kun 2.651 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  I juni er rejsen faktisk også rigtig billig. Her kan du finde den til priser fra ca. 3.300 kr. pr. person. I juli gør sommeferien, at priserne stiger (det er desværre vilkårene), men du kan stadig finde rejsen fra ca. 5.700 kr. pr. person. Fra slutningen af august kan du komme afsted fra ca. 4.100 kr. pr. person.

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer priserne både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen – og i dette tilbud også all inclusive. Du får således en pakkerejse, der er nem og ligetil!

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til All-inclusive på Kos: 1 uge på et flot 4* hotel fra kun 2.651 kr. inkl. fly, transport og all inclusive

  1. Bente says:

   Hvorfor kan jeg ikke komme fra Aalborg???? Til Kos

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Bente 🙂

    Jeg ville selv ønske, at det var muligt. Lige med dette tilbud er det dog kun muligt at flyve fra Billund eller København.

    Men du kan godt finde Sunweb-tilbud til bl.a. Kreta og Rhodos, hvor du flyver fra Aalborg. Dem kan du se her. 🙂

  2. Mads says:

   Spændende! Har du stødt på nogle billige billetter til Hurghada til sep.-okt. for nyligt? Synes kun jeg kan finde til 2300kr. fra Kbh.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mads 🙂

    Jeg skal nok holde øje med Egypten 😉

    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm til september/oktober. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/ 😉

  3. Jannie says:

   Hej.
   Ville man på denne rejse kunne komme afsted 3 mennesker i 14dage i uge enten 30-31 eller 31-32 og hvad ville prisen være?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jannie 🙂

    Du kan både ændre antallet af personer og antallet af rejsedage i det lyserøde felt under billederne. Så hvis du ændre antallet af rejsende til 3 og vælger 11-28 dage, så kan du nede i kalenderen se priserne pr. person for et 3-personersværelse i 14 dage 😉

    Du kan se et screenshot her: https://ibb.co/fqUKu7

  4. knudherold says:

   Gode tilbud i har,jeg mangler bare prisen på jeres rejse til Kos når man kun er en person.
   Med venlig hilsen. Knud herold

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Knud 🙂

    Hvis du gerne vil se prisen for 1 person, skal du ændre antallet oppe i venstre hjørne (der er et billede i artiklen, som viser hvor) 😉

  Se tilbud her