• 01 nov 2016

  Afslapning på Malta: 1 uge på et 4* spa-hotel til kun 1.495 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_285906272

  Malta er en fantastisk feriedestination: landet har ikke kun et skønt og mildt klima, der byder på temperature mellem 15-18 grader i december måned, men øen byder også på 500 år gamle fæstninger og en storslået natur med klippeformationer og krystalklart vand. Det tager ikke mere end en time at komme fra den ene ende af øen til den anden, så det er bare med at gå på oplevelse. Besøg de autentiske landsbyer, spis mad i et ridderpalads eller udforsk Europas bedste dykkersteder. Mulighederne er mange, og hvis du bliver udmattet, er der altid strandene at ty til, hvor vandet har en gennemsnitstemperatur på 19 grader i december.

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu få et godt tilbud på det super lækre 4* Pergola Club Hotel & Spa (4 ud af 5 og "Certificate of Excellence" på TripAdvisor) til kun 531 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellet har en fantastisk udsigt da det ligger på en skråning, men stadig kun med 15 minutters gang til stranden og 200 meter til den smukke landsby Mellieha. Der er et dejligt spaområde, indendørs pool og 2 udendørs pools og et fitnesscenter du kan benytte dig af under dit ophold.

  malta-hotelSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priser på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Hvis du er til lidt mere luksus, så kan du også bo på det 4* San Antonio Hotel & Spa (4,5 ud af 5 og "Certificate of Excellence" på TripAdvisor) med all-inclusive til kun 2.249 kr. pr. person ved en rejse for 2. Dette hotel har det hele – der er både indendørs og udendørs pools, et spaområde med spabad, dampbad og fitnesscenter og hotellet ligger lige ned til vandet. 100 meter fra hotellet er der et busstoppested, hvor en lokal bus kan tage dig rundt på hele øen. Når du ikke er ude på oplevelser på den skønne ø, så kan du nyde dit all-inclusive på hotellets dejlige restaurant og bar.

  malta-hotel-allSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Fly

  Jeg har fundet et godt tilbud til Malta på momondo.dk. Du flyver fra København d. 03.12-10.12 med Norwegian (inkl. 10 kg. håndbagage) til kun 964 kr. Du kan også rejse d. 10.12 – 17.12 til samme pris. malta-flySE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  531 kr.

  Fly

  964 kr.

  TOTAL (per person)

  1.495 kr.

   

  Hotel (all-inclusive)

  2.249 kr.

  Fly

  964 kr.

  TOTAL (per person)

  3.213 kr.

   

   

  Transport til/fra hotellet

  På Hoppa.com kan du booke din transport til hotellet. Husk at bruge rabatkoden ”AB25”.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *