• 22 mar 2017

  Mors dags-gaveidé: 2 dages ophold ved Østersøen til kun 449 kr. inkl. hotel, morgenmad, velkomstdrink og adgang til wellness

  Nu nærmer mors dag sig snart – hvis du ikke ved, hvad du skal finde på, så har jeg det perfekte bud! Turen går til Lübeck, og her står den på wellness og afslapning. Den tyske by ligger lidt over 2 timers kørsel fra den danske grænse, og her kan du både gå på shopping i velkendte butikskæder og også lidt mere specielle butikker med blandt andet det kendte Lübecker Marzipan. Byen er meget charmende med bindingsværkshuse og gamle bygninger, som f.eks. Mariekirken. Hvis du er der på en mandag eller torsdag, så kan jeg anbefale dig at kigge forbi markedet på Rådhuspladsen.

   

  travelbird.dk har jeg i dag fundet et super lækkert tilbud på et wellnessophold i Lübeck. Her får du 2 dage (du kan også vælge 3 eller 4 dages ophold) på Ibis Lübeck City Hotel. Opholdet er inklusiv morgenmad, velkomstdrink, gratis parkering og dagsbillet til wellnesscenteret ”Holstein Therme”. Der findes rejser fra maj – december (dog er der udsolgt i juli og august) – hvilket også gør det muligt at holde efterårsferie eller måske endda tilbringe noget af julen dernede.

  BOOK REJSEN HER

   

  Hotel

  Du bor på Ibis Lübeck City Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i den gamle bydel af Lübeck med kun 800 meter fra hovedbanegården til hotellet. Der er som sagt inkluderet morgenmad, velkomstdrink og gratis parkering på hotellet, og så er der også gratis WiFi.

   

  Holstein Therme

  Holstein Therme er et fantastisk wellnesscenter på 1000 m2. Her får du både diverse saunaer, f.eks. finsk sauna eller afslapningssauna med musik og stjernehimmel. Der er blandt andet også dampbade, opvarmet udendørspool, indendørspool og isbad, hvis du trænger til at køle lidt ned. Hele stedet emmer af afslapning og ro!

   

  Rejsen indeholder:

  • – 1 (2 eller 3) nat i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-12 år)
  • – Morgenmad
  • – Velkomstdrink
  • – Dagsbillet til Holstein Therme
  • – Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

  Vær opmærksom på, at Travelbird opkræver et bookinggebyr på 150 kr. pr. bestilling.

   

  Hvordan kommer jeg til Lübeck?

  Lübeck er som sagt kun 2 timers kørsel fra den danske grænse, så du kan sagtens køre derned (der er nem adgang fra motorvejen til hotellet). Hvis du ikke har mulighed for at køre, så kan du også tage toget eller bussen (både fra Jylland og Sjælland). Hvis du vil med bus, så kan jeg anbefale dig at benytte dig af Flixbus.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *