• 07 maj 2017

  9 dage på smukke Zanzibar på lækkert 3* hotel til kun 4.804 kr. inkl. morgenmad og fly

  Zanzibar er en fortryllende lille ø udenfor Tanzanias kyst og det er bestemt en tur værd! Især nu hvor jeg har fundet billige flybilletter i maj og juni således du kan komme ned og opleve alt hvad øen har at byde på. Om du vil til Stone Town og gå i de snørklede gader og opleve den unikke atmosfære, køre i Daladala (de lokale busser) eller bare slænge dig ved stranden, så er der rig mulighed. Du kan også opleve masaier gå rundt og hvis du er heldig kan du også se dem danse og synge for dig – Lad rejsen gå til Zanzibar! Hvis du vil have en anbefaling på en super restaurant, så tag på The Rock (se billede) hvor du kan få fremragende mad og en hel unik oplevelse, da beliggenheden er helt i top.

   

  Hotel

  Der er mange smukke hoteller på Zanzibar, og jeg har f.eks. fundet 3* Reef & Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger lige ved Jambiani Beach og har et lækkert poolområde med udsigt over havet. Lige nu kan du få 9 dage på dette lækre hotel til kun 1.301 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for to. Der er ingen enkeltværelser på netop dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Andre hoteller på Zanzibar:

  HOTELLER PÅ ZANZIBAR

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet meget billige billetter til Zanzibar i maj og juni. Du flyver med et af verdens bedste flyseslskaber Qatar Airways fra København med en kort mellemlanding i Dubai. Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 3.503 kr. fra d. 29 – 7 juni. Men der findes også andre datoer til ca. samme pris (se nedenfor).

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (København)

  • 14.05. – 24.05.
  • 21.05. – 31.05.
  • 29.05. – 07.06.
  • 29.05. – 14.06.
  • og andre

    

  Hotel

  1.301 kr.

  Fly

  3.503 kr.

  TOTAL pr. person

  4.804 kr.

   

  Transport til hotellet

  Jeg anbefaler at tage en taxa. Prisen skulle ligge omkring 60.000 Schillings (ca. 200 kr.).

   

  Transport på Zanzibar

  Daladalas er åbne busser, der kører rundt på hele øen og er Zanzibars mest brugte offentlige transpormiddel. Der er ikke tidsplaner, så det handler bare om at stå og vente indtil den ankommer. Hvis du er i tvivl om, hvilken Daladala du skal med, skal du endelig bare forhøre dig omkring – folk er utrolig hjælpsomme. Daladas er meget billigt og du kan komme rundt på øen til kun et par kroner.

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Tanzania og turistvisum udstedes ved indrejsen. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til 9 dage på smukke Zanzibar på lækkert 3* hotel til kun 4.804 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Tina says:

   Var lige inde og læse om restauranten the Rock. Kan ikke se nogle priser på mad,  ved du hvor man ligger henne der? 

  2. Mia says:

   Dog kan daladalas eller strandliv uden for resorternes private strande ikke nødvendigvis anbefales – især ikke, hvis man kun rejser lyshårede piger. Trods både min veninde og jeg er ret rejsevante, valgte vi på Zanzibar alligevel at lade os transportere rundt med privat chauffør.