• 21 maj 2019

  5* luksus på Tenerife: 1 uge på et lækkert 5* IBEROSTAR-resort fra kun 4.831 kr. inkl. fly, morgenmad og transport

  Dem som har boet på et Iberostar-resort før ved at brandet tilbyder hoteloplevelser af meget høj kvalitet. Men så findes der også det der hedder Iberostar Selection, hvor der bliver yderlig skruet op på luksus-skalen. Og det er lige præcis sådan et tilbud på sådan et “seceltion-resort” som jeg har fundet i dag. Turen går til solrige Tenerife, hvor du kommer til at bo på et 5* IBEROSTAR Selection-resort. Resortet ligger lige ned til stranden og hotellet har hele 3 pools og en wellness-afdeling, der sikre selvforkælelse af højeste kaliber. Så hvis du trænger til smukke solnedgange fra strandkanten, kolde drinks og masser af solskin, så er denne rejse lige noget for dig!

  Solferie til Tenerife
  maj - oktober
  fra4.831 kr.
  København
  Tenerife
  Luksusferie til Tenerife
  inkl. 5* hotel, morgenmad, fly og transport
  fra4.831 kr.

  Pakkerejse til Tenerife

  Så står den på total luksus og afslapning med denne skønne ferie til Tenerife. Du kommer til at bo på det anmelderroste 5* Iberostar Selection Sábila. Hotellet er et voksenhotel, så der er garanti for ro og ingen børne-underholdning og legepladser.

   

  Hotellet ligger nærmest lige på stranden på den sydlige kyst af den spanske ø. Hvis du foretrækker pool fremfor havet, så bliver du bestemt ikke skuffet. Det 5* hotel har hele 3 pools og så er der desuden fitnesscenter, mulighed for yoga og pilates hold og wellness-afdeling. Hotellet er moderne indrettet og det gør sig også gældende på værelserne. Her får du lyse, rummelige værelser med egen balkon og badeværelse med badekåber og tøfler.

   

  Tidligere gæster roser hotellet til skyerne – især personalets høje serviceniveau og hotellets indretning bliver nævnt igen og igen. Hvis du ser billederne nedenfor, så kan du få en fornemmelse af det flotte hotel.

   

  Du kan rejse fra maj – oktober med afgang fra København. Den billigste pris finder du i august, hvor du kan komme afsted til kun 4.831 kr. inkl. morgenmad, fly og transport – så bliver det vist ikke nemmere. Du kan også tilkøbe halvpension eller all inclusive.

   

  Prisniveau

  • Maj fra 5.814 kr.
  • Juni fra 6.233 kr.
  • Juli fra 7.575 kr.
  • August fra 4.831 kr.
  • September fra 6.067 kr.
  • Oktober fra 6.431 kr.

   

  Iberostar Selection Sábila

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her