• 04 Jun 2015

  5* krydstogt fra/til Kbh. til Norges fjorde og det skotske højland: 13 dage inkl. fuld forplejning til 3716 kr. (Førpris: 11.175 kr.)

  Krydstogt

  Har du altid drømt om et romantisk krydstogt, men ikke gjort det, fordi det var lidt for dyrt? Så overvej det lige en gang til, for i dag har jeg en super deal til dig. Begiv dig ud på en rejse til Norges vildunderlige fjorde og fortsæt videre med oplevelser i Skotlands mystiske højlandskaber. Gør det hele på et af Europas mest luksuriøse 5-stjernede krydstogtsskibe , ”Eurodam” (4.5 ud af 5 på CruiseCritic.com). Tidligere gæster roser især personales fremragende service, dejlige indrettede værelser og kulinariske oplevelser på skibet. På skibet findes der bl.a. to store pools, en biograf, fitness center, spa, og meget mere. Her kan du se nogle billeder.

  Skibet sejler fra København til Oslofjord og Oslo (1 dags ophold i Oslo). Videre til Kristiansand, Stavanger og Lerwick. Herfra sejler man forbi Shetlandsøerne, videre til Skotland med stop ved Glasgow, Portree, Invergordon, Edinburgh og Newcastle, og herfra tilbage til København.

  For mig lyder det som en vildunderlig rejse! Tænk på alle de steder, man oplever på én gang.

  Og det vildeste er, at hele 13 dages rejse kun koster 3716 kr. (498 Euro) (førpris: 11.175 kr.!!).

  Prisen inkluderer:

  • 13 dages krydstogt fra/til København
  • Værelse (forskellige kategorier)
  • Fuld forplejning (op til 6 måltider om dagen)
  • Alle gebyrer
  • Gratis adgang til skibets underholdning
  • Og meget mere…

  Du tager afsted fra København d. 26.06. og er tilbage d. 07.07.

  Jeg har fundet rejsen på den tyske del af krydstogtsportalen ”Dreamlines”. Siden er på tysk, og selvom det er et fantastisk sprog ;), så er manges tyskkundskaber måske ikke så skarpe, at man kaster sig ud i at booke en rejse.

  Men jeg har et par tricks, som gør det hele meget nemmere:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til mac)

  2. Følg booking linket nedenunder

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Oversæt

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

   

  BOOK KRYDSTOGT HER

  Krydstogt4

  Krydstogt2

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til 5* krydstogt fra/til Kbh. til Norges fjorde og det skotske højland: 13 dage inkl. fuld forplejning til 3716 kr. (Førpris: 11.175 kr.)