• 12 nov 2018

  30 solrejser til under 3.000 kr.: f.eks. 1 uge på Fuerteventura til kun 2.298 kr. inkl. fly

  Solen er en eftertragtet vare. Herhjemme i Danmark må vi desværre nok erkende, at vi aldrig selv bliver nogen videre pålidelig soldestination. Den slags destinationer finder du heldigvis mange af i resten af Europa! Og jeg er netop faldet over et tilbud, der uden tvivl vil tænde julelys i øjnene på enhver soltilbeder. Du kan nemlig vælge mellem 30 forskellige solrige rejser, der alle har det til fælles, at de koster under 3.000 kr.! Tyrkiet, Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria – du bestemmer!

  Sol, sol og mere sol!
  november - maj
  fra 2.298 kr.
  Billund og København
  Fuerteventura og mange flere
  1 uge på Fuerteventura
  inkl. 3* hotel og fly
  2.298 kr.

  Billige solferier

  Suntours kører lige nu et tilbud, hvor du kan vælge mellem 30 forskellige rejsetilbud til under 3.000 kr. Jeg har i denne artikel f.eks. fundet det 3* Broncemar Beach (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger på smukke Fuerteventura, der hører til De Kanariske Øer. Derfor er det en af den slags destinationer, som du aldrig går helt galt i byen med, hvis du trænger til sol i vintermånederne.

   

  Hotellet byder på ganske fine faciliteter, der bl.a. inkluderer to store swimmingpools, en separat børnepool, en velforsynet pool- og snackbar foruden de obligatoriske liggestole og parasoller (ingen solferie uden dem!). Broncemar Beach ligger i turistområdet Caleta de Fuste, så du har både en lækker strand og det livlige bycentrum indenfor kort rækkevidde.

   

  Jeg har fundet denne rejse fra Billund den 03.12. til den 10.12. til 4.596 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.298 kr. pr. person. Og det er vel at mærke med direkte fly og hotel. Der er dog som sagt rigtig mange andre tilbud, så klik endelig ind på kampagnen og se, hvad du kan finde af lækre solrejser!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her