• 06 nov 2018

  24-timers-tilbud på ALL INCLUSIVE-rejser: f.eks. 1 uge med 3* hotel på Fuerteventura til kun 2.798 kr. inkl. fly

  Elsker du all inclusive-rejser (hvem gør ikke det?)? Så er jeg netop faldet over en kampagne, der er som skabt til dig! Bravo Tours kører nemlig et udsalg på all inclusive-rejser, hvor du kan finde en række af deres rejser med all inclusive til nedsatte priser. Men du skal være rimelig vaks ved havelågen, for tilbuddet gælder kun i dag frem til kl. 23.59. Det er både muligt at finde rejser i november, december, januar, februar og marts samt specifikke jule- og nytårsrejser. Og det bedste er, at alle er med all inclusive!

   

  **OPDATERING** Tilbuddet er udløbet

  All inclusive på Fuerteventura
  november - marts
  fra2.798 kr.
  Billund og København
  Fuerteventura og mange flere
  24-timers all inclusive-kampagne
  f.eks. 1 uge på Fuerteventura med 3* hotel, fly og all incl.
  2.798 kr.

  All inclusive til Fuerteventura

  Lad mig starte med at sige, at der er rigtig mange tilbud at vælge imellem. Her har jeg dog fokuseret på kampagnens billigste tilbud – det 3* Hotel Costa Caleta (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger på smukke Fuerteventura, der er en del af De Kanariske Øer – og en fantastisk vinterdestination!

   

  Hotellet byder på ganske fine faciliteter, der bl.a. indbefatter flere poolområder med swimmingpools, separate børnepools, liggestole og parasoller. Herudover er der også mulighed for at spille volleyball, fodbold og bordtennis. Bare vær opmærksom på, at nogle af aktiviteterne kan koste et gebyr. Hotellet har også en tagterrasse, hvorfra du kan nyde udsigten, tage en drink eller to i baren (det er jo all inclusive!) eller banke din rejsepartner i et slag minigolf.

   

  Jeg har fundet denne rejse fra Billund den 10.12. til den 17.12. til 5.596 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 2.798 kr. pr. person. Og det er vel at mærke med direkte fly, hotel og all inclusive. Der er dog som sagt rigtig mange andre tilbud, så klik endelig ind på kampagnen og se, hvad du kan finde af lækre all inclusive-rejser!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her