• 13 dec 2017

  2 uger i paradis: 14 dage i Punta Cana på et lækkert 3* hotel til kun 6.710 kr. inkl. fly

  Her får du måske verdens bedste kur mod vinterdepression. Den hedder 2 ugers drømmeferie til en af Caribiens topdestinationer – nærmere bestemt Punta Cana! Jeg har i dag fundet direkte fly på tværs af Atlanten. Du kan komme afsted i januar og rejse fra dansk frost og sne til caribisk sol og strand! Husk endelig en solcreme med høj faktor. 30 grader er ikke til at spøge med!

   

  **OBS*** Artiklen er blevet opdateret! Prisen her er ikke den billigste, men den, som er tættest på de oprindelige datoer og med afgang fra København. Man kan nu flyve billigere fra Billund!

  Hotel i Punta Cana
  f.eks. det 3* Karibo Punta Cana
  3.012 kr.
  Billige fly til Punta Cana
  inkl. 5 kg håndbagage
  3.698 kr.
  Hotel
  3.012 kr.
  Fly
  3.698 kr.
  Total (pr.person)
  6.710 kr.

  Hotel

  Rejsen er 2 uger, så hotellet skal være i orden. På skyscanner har jeg derfor fundet det indbydende og meget anmelderroste 3* Karibo Punta Cana (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“). Hotellet ligger kun 12 minutters gang fra stranden, men der tilbydes gratis transport dertil. Skulle du på et tidspunkt få nok af palmefyldte sandstrande (kan man overhovedet det?), byder hotellet også på en lækker udendørs pool og have. Herudover er der også en terrasse med spabad.

  Med temperaturer på stabile 30 grader vil du uden tvivl også sætte pris på, at samtlige lejligheder har aircondition! Herudover er der også gratis wifi og et fuldt udstyret køkken.

  Prisen for et deluxe superior room i 2 uger er 6.023 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 3.012 kr. pr. person. Vil du gerne selv søge efter det perfekte hotel i Punta Cana, skal du naturligvis også være velkommen til det.

   

  Fly

  På momondo har jeg i dag fundet superbillige afgange fra København til drømmedestinationen Punta Cana. F.eks. fra København til Punta Cana den 19.01. – 02.02. til 3.698 kr. Fra Billund kan du finde rejsen lidt over 1.000 kr. billigere! Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – og med temperaturer over 25 grader behøver man heller ikke at have alt for meget tøj med. Men vil du have indtjekket baggage med koster det 600 kr. for hele turen. Rejsetip: man kan overveje at dele en indtjekket kuffert med den person man rejser med – det er noget jeg selv har prøvet før og fungerede supergodt!

  Eksempler på billige rejsedatoer

  19.01 fra København til 3.698 kr.

  05.02. fra Billund til 2.498 kr.

  02.03. fra København til 3.448 kr. 

  16.03. fra København til 3.548 kr.

  19.03. fra Billund til 2.598 kr. – påskeferien!

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lidt over 20 km fra lufthavnen til hotellet. I kan derfor sagtens tage en taxi, hvilket ikke burde tage meget mere end 18 minutter og koste ca. 100 kr. pr. mand.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  10 kommentarer til 2 uger i paradis: 14 dage i Punta Cana på et lækkert 3* hotel til kun 6.710 kr. inkl. fly

  1. Rikke says:

   Hej
   Gælder denne rejse også 19/1-2019?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Rikke,
    Artiklen er fra december sidste år, så rejsen gælder desværre ikke længere.
    Måske du kan finde lidt inspiration i en artikel som denne – og ellers kan du tro, at jeg nok skal holde godt øje med de gode rejsetilbud til Punta Cana og opdatere bloggen så snart jeg finder noget 🙂
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  2. Sofie says:

   Hej 🙂
   Er der stadig billetter tilbage?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Sofie 🙂

    Det er der faktisk! Det er ikke de samme billetter som sidst men nogle nye. Jeg har derfor opdateret artiklen, så linkene nu leder dig videre til de nye billetter. 🙂

    Vær opmærksom på, at eksemplet ikke er den billigste rejse. Eksemplet ovenfor er med fly fra København som i det oprindelige eksempel. Men du kan flyve endnu billigere fra Billund.

    Du kan se alle de billige afgange på listen over billige rejsesdatoer i artiklen 😉

  3. Peter says:

   Det lader desværre til at de billige billetter med TUI ikke er til at få – jeg får i hvert fald besked om, at billetterne ikke er tilgængelige når jeg prøver. Måske jeg bare var for sent ude ;-(

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Peter 🙂

    Det virker lidt mystisk. Jeg kan stadig finde billetterne (endda lidt billigere nu) – både fra min pc og min mobil. Du kunne måske prøve igen? 🙂

    • Peter says:

     Ja, tilbuddet er der endnu, ganske rigtigt yderligere reduceret (en fin bonus), men når man forsøger at købe billetten (hvilket jeg har forsøgt et par gange) så bliver man sendt videre til en side med besked om, at billetterne ikke længere er tilgængelige…

     • Rejsespejder_SB says:

      Ja, det har du da ret i.
      Jeg er ret sikker på, at det må være en fejl fra TUI’s side. Hvis jeg var dig, ville jeg lige give dem et kald på det telefonnummer, de oplyser (7010 1050).

     • Peter says:

      Jeg har talt med TUI og de kunne ikke sige hvorfor den ikke kunne bestilles online. Der er dog enkelte pladser tilbage på flyet – vist nok 3 – så man skal være hurtig og ringe til dem hvis man skal afsted.

  se fly se hotel