• 09 feb 2017

  17 dage gennem Thailand, Malaysia, Maldiverne og Indien til kun 5.664 kr. inkl. alle hoteller og fly

  Har du altid drømt om at rejse rundt i den store verden, men måske ikke helt haft tiden eller pengene til det? I dag har jeg fundet en rejse, der kan gøre din drøm til virkelighed! På 17 dage kan du opleve den ene bountystrand efter den anden, vilde madoplevelser og farverige kulturer.

  Lige nu kan du få rigtig billige oneway-billetter til Bangkok til kun 1.299 kr. og herfra er der uanede muligheder for, hvor du kan rejse billigt hen.

  Husk at dette er kun et eksempel og skal bruges som inspiration, så du kan selv sammensætte din egen drømmerejse efter dine egne ønsker! Dvs. du kan blive længere eller kortere tid de forskellige steder eller tilføje flere destinationer.

  For at vise, hvor billigt man kan rejse i Sydøstasien, har jeg valgte enkle, men gode og centralt beliggende hoteller, som mindst har fået 3,5 ud af 5 på TripAdvisor. Men jeg anbefaler, at du kigger listerne igennem for at finde de hoteller, som passer dig bedst! Hotelpriserne er udregnet efter, at man rejser 2 personer og deler et dobbeltværelse (husk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse).

   

  Bangkok (dag 1-3)

  rsz_shutterstock_420944626

  Rejsen starter i København, hvor du flyver med Norwegian direkte til Bangkok for 1.099 kr. Du kan finde billetter til denne pris eller kun lidt flere penge fra februar til juni. Når du lander i Bangkok har du to dage til at udforske byen, som både byder på gammelt og nyt med flotte templer og grønne områder samt høje skyskrabere og shopping-gader.

  FLY TIL BANGKOK

   

  I Bangkok har jeg fundet et fint 3* hotel i Bangkok, som både har pool, restaurant, fitnesscenter og aircondition. Her koster et dobbeltværelse kun 180 kr. for 2 nætter. Dvs. hver person betaler kun 90 kr.

  HOTEL I BANGKOK

   

   

   

  Phuket (dag 4-8)

  rsz_shutterstock_150596114

  Nu går turen videre til Phuket. Indenrigsfly i Thailand er enormt billige, og her kommer du fra Bangkok til Phuket for kun 156 kr. I Phuket har du nu fem dage til at slappe af og nyde de flotte strande, spise lækker mad (som i øvrigt er super billig), og måske nyde en god drink.

  FLY TIL PHUKET

   

  Også i Phuket kan man få overnatning til rigtig gode priser. Her har jeg fundet et 3* hotel i gå-afstand til Patong Beach til 193 kr. pr. person for seks overnatninger! Også her får du pool, restaurant, bar og værelser med aircondition.

  HOTEL I PHUKET

   

   

   

  Kuala Lumpur (dag 9-11)

  rsz_shutterstock_337521797

  Efter nogle dage på stranden med masser af afslapning er det tid til lidt storby igen. Nu går turen videre til Kuala Lumpur. Her finder du alt fra en imponerende skyline af højhuse og moderne shoppingcentre til lokale markeder, hvor kulturer mødes og du har mulighed for at prutte om priserne og få nogle souvenirs med hjem. Fly fra Phuket til Kuala Lumpur får du til 317 kr.

   FLY TIL KUALA LUMPUR

   

  I Kuala Lumpur har jeg fundet et centralt hotel, hvor du igen får pool, restaurant, fitness og bar/lounge. Dette får du til kun 143 kr. pr. person for 2 nætter.

  HOTEL I KUALA LUMPUR

   

   

   

  Maldiverne (dag 12-14)

  rsz_shutterstock_444622738

  Nu kommer du til (måske) turens absolutte højdepunkt, Maldiverne. Her venter nogle af de smukkeste bountystrande i verden. Og du må endelig ikke gå glip af en snorkel- eller dykkertur ved de mange fantastiske koralrev – nogle af verdens bedste! Med Air Asia kan du komme fra Kuala Lumpur til Maldiverne for kun 388 kr.

  FLY TIL MALDIVERNE

   

  På Maldiverne har jeg fundet et godt 3* hotel, som kun ligger fem minutters gang fra hotellets privat-strand. Prisen for dette hotel er 364 kr. pr. person.

  Man kan selvfølgelig vælge i stedet at afslutte sin rejse med manér på et af de mange lækre luksus-resorts på Maldiverne, hvis man har råd til det.

  HOTEL PÅ MALDIVERNE

   

   

  Kochi (dag 15-17)

  rsz_shutterstock_104171129

  Nu er det igen blevet tid til lidt byliv og turen går denne gang til Kochi i Sydindien. Der er måske ikke så mange, der har hørt om byen, men med en befolkning på ca. 2 mio. og en lang historie, er der faktisk meget at opleve.  Ingen andre steder i Indien kan du finde en mere spændende blanding: gigantiske fiskenet fra Kina, en 400 år gammel synagoge, gamle moskeer, portugisiske huse og de smuldrende rester af den britiske Raj. Flyv fra Maldiverne til Kochi for 1.135 kr.

  FLY TIL KOCHI

   

  Også her får du et fint 3* hotel, som får rigtig gode anmeldelser på TripAdvisor. Hotellet ligger seks minutters gang fra stranden, og spændende attraktioner indenfor kort afstand. Dette hotel får du for 170 kr. pr. person.

  HOTEL I KOCHI

   

   

  København

  Nu er det blevet tid til at flyve hjem til lille Danmark igen. Her har jeg fundet fly til København fra Kochi til 1.609 kr. Du kan også vælge at flyve tilbage til London, hvor du så kan flyve med Qatar Airways til kun 1.384 kr.

  FLY TIL KØBENHAVN

   

   

  Pris

  • Fly til Bangkok: 1.099 kr.
  • Hotel i Bangkok: 90 kr.
  • Fly til Phuket: 156 kr.
  • Hotel i Phuket: 193 kr.
  • Fly til Kuala Lumpur: 317 kr.
  • Hotel i Kuala Lumpur: 143 kr.
  • Fly til Maldiverne: 388 kr.
  • Hotel på Maldiverne: 364 kr.
  • Fly til Kochi: 1.135 kr.
  • Hotel i Kochi: 170 kr.
  • Fly til København: 1.609 kr.
  • TOTAL (pr. person): 5.664 kr.

   

  Vær opmærksom på, at nogle flyselskaber i dette eksempel kun har håndbagage inkluderet i rejseprisen. Du skal forvente at betale ca. 400 – 500 kr. oveni for hele rejsen med 20 kg. bagage udover håndbagagen, hvis du vil rejse med ekstra bagage.

   

  Visum

   

  Thailand: Her får du automatisk 30 dages turistvisum når du ankommer med flyet.

  Kuala Lumpur: Visumfrit op til 90 dage.

  Maldiverne: Visumfrit op til 30 dage.

  Kochi (Indien): Der er visumpligt i Indien (kan nu bestilles på nettet). Du kan læse mere om det på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

  OBS: Vær i øvrigt opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder fra indrejsedatoen. For mere information, kan du kigge på Udenrigsministeriets hjemmeside her.

   

  Vaccinationer

  Du kan på www.vaccination.dk/rejse se, om du har brug for vaccinationer til turen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til 17 dage gennem Thailand, Malaysia, Maldiverne og Indien til kun 5.664 kr. inkl. alle hoteller og fly

  1. johnny i Sørensen says:

   Hej
   tak for dine tilbud Kunne du sammensætte en 17-21 dg rundrejse i Thailand i oktober md. 2 prs.

  2. Analita says:

   Hej

   gælder det også i efteråret f.eks i November?

   Mvh

   Analita

  3. Dorte Christensen says:

   ER den pris i skriver for det hele eller kommer der ekstra oven i???.. for det er ret billigt, og ser lækkert ud også til den pris…

  4. Camilla says:

   Hej, jeg har lidt svært ved at finde en rejsemakker til sådan en her rejse, så jeg ville høre om det er sikkert at rejse alene? Og om i har eller kender et godt forum til af finde andre solo rejsende?

  5. Lama says:

   Hej 

   tror du vi kan få dette tilbud fra den 7 april? 

  6. inge nielsen says:

   Meget interesseret.Hvad er priserne ca. 25 juni? er regntiden allerede i gang der? Hilsen Inge

  7. Pernille says:

   Eller er det et no go at rejse til disse destinationer i juli her tænker jeg primært på vejret ? Om det er regnsæson osv. 

   • Rejsespejder says:

    Hej Pernille,

    der er regnsæson i Thailand i juli – men det lyder værre end det egentlig er. Har været der mange gange i juli/august og det var skønt! En kraftig nedbør hver morgen og så om aftenen og ellers bare dejligt strandvejr.

    Ift. priser i juli. Det som bliver dyrere der er de fly fra Danmark til Bangkok (ligger omkring 1.600 kr.) og de fly tilbage til Danmark (f.eks. fra Indien koster de omrking 2.000 kr. istedet for 1.600 kr.). ellers er priserne nogenlunde de samme.

  8. Pernille says:

   Vi vil rigtig gerne prøve at sammensætte en rejse noget lignende det her. Men det kommer sig ikke helt så nøje lige præcis hvor hen. Men vi kan først rejse først i juli. Tror du det er muligt for os at finde lignende tilbud i den periode ? :))

  9. Leone says:

   Hvis jeg har en lille dreng der fylder 2 år den 20. Feb. Hvad koster den så ? Er der en fra den 11. Til den 19.02?

  10. Leone says:

   Hvis jeg har en lille dreng der fylder 2 år den 20. Feb. Hvad koster den så ? Er der en fra den 11. Til den 19.02?

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Leone,

    hos de fleste flyselskaber betaler børn over 2 år voksenpris. Men han kan sikkert sove gratis i de fleste hoteller!

  11. Pernille says:

   Hvornår ville afrejse ca være til de priser her ? Det ser virkelig lækkert ud

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Pernille,

    Eksemplet her er i maj måned. Men du kan komme billigt afsted til nogenlunde de samme priser mellem februar – juni. Rigtig god rejselyst 🙂