• 10 sep 2016

  10 dage på Phuket på et lækkert 4* resort til kun 4.964 kr. inkl. fly – eller i Khao Lak til kun 4.651 kr.

  rsz_shutterstock_277886570

  Thailands største ø byder på nogle af Sydøstasiens smukkeste strande og med en gennemsnitstemperatur på 28 grader i februar er Phuket det perfekte vinterrejsemål. Så hvis du leder efter en rejse til pefekte hvide sandstrande, udsøgt varmt himmelblåt vand og uberørte skove , kunne det her være noget for dig!

   

  Hotel

  På trivago.dk har jeg fundet det lækre 4* resort ”Chanalai Garden Resort” (4 ud af 5 på TripAdvisorog ”Certificate of Excellence”) til kun 1.185 kr. pr. person ved en rejse for to (10 dage). Resortet ligger direkte ved Kata Beach i Phuket og har udsigt over Andamanhavet. Chanalai Garden Resort byder på to store pools, et spa-område og fitnescenter.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-09-10-10_45_05-captureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse (2 personer)

   

  Der findes selvfølgelig også mange budget-hoteller i Phuket, som vil gøre rejsen endnu billigere. Der findes masser af ordentlige 3* hoteller til omkring 80 kr. pr. nat (50 kr. person).

  2016-09-10-10_47_42-capture HOTELLER I PHUKET

  2016-09-10-11_09_16-capture5* HOTELLER I PHUKET

   

  Khao Lak

  Hvis Phuket er ikke lige din smag og du til en mere rolige ferie, kan jeg anbefale at tage turen til Khao Lak. Dette ferieområde ligger ca. 1 times kørsel fra Phuket, men på trods af den korte afstand til Thailands mest kendte ferieby, er Khao Lak en helt anden verden. Her finder du mere ro, strandene er ikke lige så befolkede og der er langt færre hoteller, hvilket gør Khao Lak til det perfekte rejsemål, hvis du bare vil slappe af ved stranden og nyde den smukke natur rundt omkring dig.

  I Khao Lak har jeg fundet det meget lækre 3,5* Khaolak Bayfront Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger direkte ved stranden og byder på luksuriøse værelser, swimmingpool og spa.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-09-10-10_49_10-captureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse (2 personer)

   

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige fly med det 5* selskab Qatar Airways til Phuket. De billige billetter findes i september og begyndelsen af oktober. Vil du rejse senere kan du få billetter med et andet 5* selskab, Cathay Pacific, fra november til april til omkring 3.500 kr.

  2016-09-10-10_57_47-captureSE FLY-TILBUD HER

   

  Phuket

  Hotel

  1.185 kr.

  Fly

  3.779 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.964 kr.

   

  Khao Lak

  Hotel

  872 kr.

  Fly

  3.779 kr.

  TOTAL (pr. person)

  4.651 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: september – oktober / november – april
  • Rejselængde: 9 dage (8 nætter)
  • Flyselskab: Qatar Airways / Cathay Pacific
  • Til: Phuket, Thailand
  • Hotel: 4* Chanalai Garden Resort
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Transport til hotellet

  Den nemmeste måde at komme til hotellet er med taxa. Turen koster ca. 600 Baht (ca. 112 kr.).

   

  Phuket i september/oktober

  Regnsæsonen i Phuket er fra juni til slutningen af oktober. Men det betyder ikke, at man ikke kan rejse til området. Tværtimod – som utallige rejseblogs og rejsesider har skrevet før mig, er en rejse til Phuket i lavsæsonen et hit og bliver også mere og mere populært! For det første sparer du masser af penge. Desuden betyder regnsæsonen ikke, at det regner 24 timer i træk (hvis det overhovedet regner), og det kan slet ikke sammenlignes med regnvejr i Danmark. Hvis det regner, så regner det kraftigt i korte perioder (mest om for- eller eftermiddagen) og så skinner solen resten af dagen. Der er selvfølgelig aldrig garanti for vejret (heller ikke i tørsæsonen), men hvis du vil væk fra det danske efterårsvejr og nyde lækre luksushoteller til meget få penge, så kan en tur i september eller oktober varmt anbefales. Og som skrevet ovenfor – der findes også meget billige fly i tørsæsonen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til 10 dage på Phuket på et lækkert 4* resort til kun 4.964 kr. inkl. fly – eller i Khao Lak til kun 4.651 kr.

  1. Silke Jørgensen says:

   Hvad med midt – slut januar? Det er godt nok højsæson, men kan du linke til noget der?

  2. Celina Holst says:

   Hej , hvordan finder du billetter til 3500 senere på året. Fx i februar :)?