• 03 maj 2016

  WOW Air Snaptraveler: Rejs verden rundt helt gratis

  rsz_1vw-camper-336606_12801

  Eftersom du læser dette, går jeg ud fra at du er lige så rejse- og eventyrlysten som de fleste andre af os danskere er. Tit og ofte er det bare økonomien som sætter en stopper for at udleve rejsedrømmene. Hvis jeg så fortæller dig, at du kan komme ud at rejse 4 gange i år, vel at mærke med alt betalt – både fly, hotel og aktiviteter, hvad siger du så?

   

  Det islandske flyselskab WOWair, har netop nu et helt unik tilbud til dem som er kreative og har lidt færdigheder indenfor brug af bl.a. Snapchat.

   

  wowair

  Projektet hedder SnapTraveler og går i alt sin enkelthed ud på, at de skal bruge 4 personer som kan være deres ambassadører på de sociale medier, her især Snapchat. Til gengæld får du 4 rejser på mellem 3 og 8 dage med alt betalt (fly, hotel og aktiviteter) til nogle af deres destinationer, som bl.a. tæller:

   

  Det eneste det kræver er, at du sender dem en ansøgning i form af en højst 2-minutters lang Snapchat-story med det bedste du kan præstere. Her vil de så udvælge nogle personer, som vil blive inviteret til Island for at blive undervist i hvordan det hele skal foregå. Ansøgningsfristen er d. 8. maj og du kan læse mere om den super fede mulighed her.

  Held og lykke og sæt igang!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *