Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Også i påsken 🐥 fra 978 kr.
Bergen-Norge-banner
Weekendophold

Weekendtur til Bergen: 2 nætter på et nyt, anmelderrost 3* hotel fra kun 978 kr. p.p. inkl. fly

Weekendophold |

Weekendtur til Bergen: 2 nætter på et nyt, anmelderrost 3* hotel fra kun 978 kr. p.p. inkl. fly

Savner du inspiration til et anderledes weekendophold end de klassiske storbydestinationer i Europa? Så lad mig præsentere norske Bergen som en nordisk topkandidat! Norges næststørste by kandiderer uden tvivl til titlen som Europas smukkeste og mest charmerende storbyferie (okay, “storby” kan måske diskuteres). Byen stammer helt tilbage fra vikingetiden, og vores vikingeforfædre kunne næppe have valgt en mere fortryllende beliggenhed. Bergen ligger nemlig omgivet af skovklædte fjeldlandskaber – akkompagneret af de smukkeste fjordudsigter. Samtidig rummer Bergen et forførende miks af skandinavisk charme, kultur og utallige af spisesteder, værtshuse, håndværksbutikker og historiske museer. Perfekt til en weekend-getaway! 🇳🇴🌳

Weekendtur til Bergen

januar – april

fra

978 kr.

København ✈ Bergen

Billige fly til Bergen

451 kr.

Hotel i Bergen

527 kr.

Hotel

527 kr.

Fly

451 kr.

Total (pr. person):

978 kr.

Rejse til Bergen – FLY

Skal Bergen være dit næste rejseeventyr, skal du selvfølgelig først finde billige flybilletter. Og det kan du lige nu finde hos Norwegian.

Fra København kan du finde afgange året rundt, og lige nu ligger prisniveauet fra januar til april dejligt lavt. Faktisk kan du finde tur/retur-billetter helt ned til under 500 kr.!

Jeg har f.eks. fundet en afgang i påsken fra lørdag den 16. april til mandag (2. påskedag) den 18. april. På disse datoer koster flybilletter kun 451 kr.

Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly til Bergen fra Jylland i øjeblikket.

Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage (til bagagehylden), kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (hvis du booker direkte hos Norwegian).

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

 • 14.01. – 16.01.
 • 21.01. – 23.01.
 • 28.01. – 30.01.
 • 04.02. – 06.02.
 • 11.02. – 14.02.
 • 17.02. – 20.02.
 • 18.02. – 21.02.
 • 24.02. – 27.02.
 • 03.03. – 06.03.
 • 10.03. – 13.03.
 • 11.03. – 14.03.
 • 17.03. – 20.03.
 • 18.03. – 21.03.
 • 24.03. – 27.03.
 • 25.03. – 28.03.
 • 13.04. – 17.04.
 • 15.04. – 18.04.
 • 16.04. – 18.04.
 • Og flere

Rejse til Bergen – HOTEL

Sådan cirka alt i Norge er dyrt. Det ved de fleste danskere vist allerede. Og hoteller er bestemt heller ikke billige. Men jeg har faktisk fundet et lækkert tilbud på det trestjernede Citybox Danmarksplass! Først flyver du til Norge med Norwegian, og nu skal du minsandten på et hotel, der hedder Danmarksplass. Det er da meant to be! 😂

Citybox Danmarksplass (4,5 ud af 5 på Tripadvisor) er et nyt, moderne designhotel i budgetklassen. Hotellet åbnede i 2018, og du kan derfor glæde dig til moderne faciliteter – bl.a. er der mulighed for selvbetjent indtjekning.

Værelserne er forener stilfuldt design og høj funktionalitet. De er bl.a. lydisolerede og udstyret med wi-fi og nydelige badeværelser. Hotellet tilbyder i øvrigt også enkeltværelser til solorejsende.

Citybox Danmarksplass ligger (sjovt nok) ved Danmarksplassen, der er i gåafstand til centrum (ca. 25 minutter). Og gider du ikke at gå, kan du også nemt hoppe på en sporvogn. Fra stationen på Danmarksplass tager turen ind til Byparken i centrum kun 8 minutter.

Jeg har som sagt lavet et eksempel på en tonætters rejse fra lørdag den 16. april til mandag den 18. april. På disse datoer kan du booke et topersoners dobbeltværelse til i alt 1.053 kr. inkl. gratis afbestilling. Således bliver prisen kun 527 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Bergen, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Du har mulighed for selv at klare indtjekningen på Citybox Danmarksplass

Hotel i Bergen

Hotellet åbnede i 2018 og byder på nye, flotte værelser

Hotel i Bergen

Funktionelt, stilfuldt – og billigt 😉 

Hotel i Bergen

Rejse til Bergen – REJSETIP

Folk, der ikke kender til Bergen, bliver ofte overrasket over, hvor fantastisk charmerende og hyggelig byen er. Og et af de hyggeligste steder i Bergen er uden tvivl Bryggen, der i øvrigt er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Bergen var en af de hanseatiske hovedbyer. Det betød, at byen i flere hundrede år var et vigtigt omdrejningspunkt for handel mellem Norge og Europa. Og Bryggen er i dag den mest velbevarede rest fra Bergens storhedstid. Så Bryggen bør absolut være øverst på din to-do-liste for Bergen.

Bryggen er det største vartegn i Bergen

Ulriken og Ulriksbanen er et andet højdepunkt (bogstavelig talt), du ikke må snyde dig selv for. Man plejer at sige, at man ikke har været i Bergen, hvis man ikke har været en tur i Ulriksbanen. Ulriken er det højeste af de “syv fjelde” (som egentligt bare refererer til syv bjerge), der omgiver Bergen – og Ulriksbanen er navnet på den kabelvogn, der kører til toppen af bjerget (643 meter over havet).

Ulriksbanen er altid et hit i Bergen

Bergens natur er selvfølgelig også et højdepunkt i sig selv. De omkringliggende fjord- og fjeldlandskaber er bjergtagende smukke! Det er også muligt at tage afsted på små 3-timers fjordkrydstogter, hvis man har lyst til det.

Naturen omkring Bergen er fantastisk

Mange rejsende bruger også Bergen som udgangspunkt for en rejse til Trolltunga – én Norges mest berømte naturseværdigheder. Trolltunga er dog ikke et sted for folk med højdeskræk . . .

Trolltunge ligger lidt uden for Bergen

Transport til/fra lufthavnen

Fra Bergen Lufthavn kan du tage lufthavnsbussen ind til centrum. Der er regelmæssige afgange, og turen koster lidt over 100 norske kroner (ca. 80-90 danske kr.). Du kan læse mere om transporten og booke billet på visitbergen.com.

Norge og corona

Er du færdigvaccineret, eller har du været smittet med covid-19 inden for de seneste 6 måneder, kan du med et coronapas (med QR-kode) frit rejse ind i Norge.

Jeg vil som altid anbefale, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets coronaside for Norge – og så kan jeg også anbefale visitnorways hjemmeside, der er en smule mere overskuelig.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Weekendtur til Bergen: 2 nætter på et nyt, anmelderrost 3* hotel fra kun 978 kr. p.p. inkl. flyWeekendtur til Bergen: 2 nætter på et nyt, anmelderrost 3* hotel fra kun 978 kr. p.p. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud