• 08 sep 2015

  Vinterrejse til Fuerteventura: 1 uge på et 4* luksus-resort inkl. fly og lejebil til kun 2.949 kr. (u. lejebil 2.680 kr.)

  rsz_beach-676941_1280

  Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og er verdenskendt for sine fantastiske strande. Øen har hele 152 forskellige fintsandede strande. Derudover findes der en skøn og afslappet stemning på Fuerteventura, da turismen først er begyndt at komme til øen de seneste år.

  I dag har jeg fundet et super tilbud, til dem, som vil rejse i december. På StarTours findes der lige nu fly fra Billund til Fuerteventura til kun 1.398 kr. Du kan flyve fra d. 07.12. eller 14.12.

  fuert6

  BOOK FLYET HER

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 4* luksus resorthotel Pierre & Vacances Fuerteventura (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Hotellet er en del af den franske luksushotelkæde Pierre & Vacances. Tidligere gæster roser især hotellets gode service og den lækre forplejning. Dette luksuriøse resort ligger på nordspidsen af øen Fuerteventura, blot 2 km fra havet. Der tilbydes et område med vandaktiviteter, adskillige restauranter og barer, sportsfaciliteter samt gratis fitnesscenter.

  Resortet byder på 6 pools, vandlandet "Craterpark" samt skønhedscenter, som tilbyder massage- og kropsbehandlinger. Der er desuden forskellige sportsfacitliteter, herunder tennis, paddletennis, petanque samt 18-hullers minigolfbane.

  Samtlige villaer har aircondition, egen terrasse, fladskærms-tv med satellitkanaler samt køkken med ovn, keramisk komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er desuden badeværelse med badekar eller bruser.

  fuert

  Resortet arrangerer desuden sportsturneringer og show-køkken. Der findes også et minimarked på ejendommen.

  Der tilbydes gratis transport til stranden. Man kan også leje cykler på ejendommen og følge netværket at cykelstier for at udforske øen.

  Du kan booke forskellige størrelser lejligheder (studio, villa, superior-villa, m.m) og du kan rejse med op til 7 personer. Desuden kan du også tilkøbe morgenmad, halvpension (morgen- og aftensmad) eller all-inclusive.

  Fuert7

  BOOK HOTELLET HER

  Husk! Priserne på trivago.dk er pr. værelse og ikke pr. person!

  Rejsedatoer:

  07.12. – 14.12.2015 (Fly: 1.398 kr., Hotel: 1.282 kr.) 2.680 kr. pr. person

  14.12. – 21.12.2015 (Fly: 1.398 kr., Hotel: 1.423 kr.) 2.821 kr. pr. person

  • Fra: Billund
  • Flyselskab: StarTours
  • Til: La Oliva, Fuerteventura, Spanien
  • Hotel: 4* Pierre et Vacances
  • Måltider: Selvforplejning (kan tilkøbes: morgenmad, halvpension, all-inclusive)
  • Gennemsnitstemperatur: 21⁰ C
  • Vandtemperatur: 19⁰ C

   

  fuert1

   

  Lejebil

  Fordi hotellet ligger et stykke udenfor den nærmeste større by, anbefaler jeg at leje en bil. På Skyscanner.dk kan du leje en bil for hele ugen til kun 538 kr. Benzin på De Kanariske Øer er også meget billigt (ca. 7 kr. pr. liter). Og så har du friheden til at udforske hele Fuerteventura!

  fuert8

   

   

  Transport til hotellet

  Vis du ikke vil leje en bil, så kan du booke transport til hotellet gennem Resorthoppa.dk til kun 130 kr. pr. person (tur/retur). Vælg turen fra  Fuerteventura lufthavn (FUE) til La Oliva.

  fuert10

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *